Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
Какви са основните характеристики на кето диетата?
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са примерите за хора, които са изпаднали в състояние на сома?
-
Какви са основните характеристики на кето диетата?
-
Какво трябва да яде човек с инсулинова резистентност, който следва ВМ-НВХ диета?
Храненето на човек с инсулинова резистентност, спазващ ВМ-НВХ диета, може да включва храни като яйца, масло, сирене, кисело мляко, филе от лефер, вратна пържола и тахан от сусам или бадеми. Той също така трябва да участва в кардио тренировки три пъти седмично. Въглехидратите могат да бъдат коригирани според индивидуалните нужди на организма.
-
Какви са основните характеристики на кетогенната диета?
-
Какви са препоръките за хранене при режим на ВМ-НВХ?
.
По принцип се опитвам да намираме консенсус относно яденето, но все пак всеки си има своите вкусови предпочитания и аз ги уважавам, разбира се, в границите на разумното и без да робувам на никой;-)
Като не иска да яде веднъж поръчаното, повече не бих изпълнявала желания дълго време. Да знае следващия път какво да иска...

Преди кожата ми беше смесена, с много сухи участъци и мазна Т-зона с лишеи и пъпки + неравен тен и разширени пори. Едвам издържах да излизам навън без грим. Откакто спрях хляба и захарта, кожата ми се изчисти и стана нормална. Направо не мога да повярвам! Дори сенките под очите ми намаляха малко.
А да не говорим някой ако иска И каротфи в яденето какво белене се започваааа.
Много мразя да беля картофи! Излишно губене на време за мен.