Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 313
  • 723
  •   1
Отговори
# 270

Новата тема за предизвикателство е Египет. Срок на изпълнение - 31ви Август (събота).

Фараони, фараонки, богове, скарабеи - развихрете се!

# 271
  • в 1001-та нощ
Честита нова тема Wink давайте сега вдъхновения  bowuu

# 272
Здравейте, момичета Simple Smile Следя темата, но нямаше с какво интересно да се запиша.
Новото предизвикателство е супер!

И да не е просто "запис" ето от мен един мноооого семпъл грим и още един по-арт Simple Smile

# 273
Ивче, по принцип се въздържам от възхвали, за да не спамя излишно след всеки показан грим, но този път не мога да се въздържа - наистина прекрасно изпълнение и това са твоите сенки - много нежно и красиво подчертан поглед! Кои са продуктите?  Hug

Фокси, много нестандартно и красиво е черно-бялото ти творение - винаги си била перфектна в изпълненията, но сега вече се вижда как развихряш въображението си още повече  Heart Eyes

# 274
Фокси, какъв беше повода да си сложиш перушина  Laughing Шегата настрана - много добре се е получило, но от "стандартните" ти гримове има много по-хубави, поне по мое виждане  Flutter Тези мигли-пера винаги са ми били много смешни  Laughing

# 275
Фокси, какъв беше повода да си сложиш перушина  Laughing Шегата настрана - много добре се е получило, но от "стандартните" ти гримове има много по-хубави, поне по мое виждане  Flutter Тези мигли-пера винаги са ми били много смешни  Laughing

Хаха, не съм имала повод Simple Smile Видях миглите в ибей докато се рових и реших да си ги поръчам. Е, не съм правила този грим с цел да изляза така по улиците Grinning Просто експериментирах и исках да направя нещо по-различно от стандартното, за пръв път правя нещо подобно.

# 276
  • Стара Загора
Ивче, по принцип се въздържам от възхвали, за да не спамя излишно след всеки показан грим, но този път не мога да се въздържа - наистина прекрасно изпълнение и това са твоите сенки - много нежно и красиво подчертан поглед! Кои са продуктите?  Hug

Фокси, много нестандартно и красиво е черно-бялото ти творение - винаги си била перфектна в изпълненията, но сега вече се вижда как развихряш въображението си още повече  Heart Eyes

Благодаря ти много.  bouquet Hug
Описах продуктите в този пост
http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/08/blog-post_6801.html

foxi, аз вече го казах -  newsm20
В отговор на Весито, бих казала само - ако нямаше над веждата сенки, но и така е Crazy

# 277
  • Бургас
foxita страхотен грим, просто не успях да се стърпя трябваше да го напиша. И това с перата е страхотно, напомня  ми на грима от Черния лебед Натали Портман . Добра импровизация и с перата и със сенките над веждите .   bouquet

# 278
  • София
Фокси, както винаги много прецизна.  Hug Определено ме изненада с този артистичен грим.
Боби, поздравления! Пожелавам ти лека бременност и кротко и здраво бебче на финала.  Hug
Момичета, препоръчайте ме хубав concealer. Не съм си купувала до сега, но определено понякога се налага използването му. Ползвала съм само хайлайтърни писалки.

# 279
  • София
Cesari, за коя зона ти трябва?

# 280
  • София
За лицето, за пъпчици, малки зачервявания.

# 281
foxita страхотен грим, просто не успях да се стърпя трябваше да го напиша. И това с перата е страхотно, напомня  ми на грима от Черния лебед Натали Портман . Добра импровизация и с перата и със сенките над веждите .   bouquet
Точно тази асоциация предизвика и в мен.
Много прецизно, много интересно и за фото сесия е идеален грим.
Точно черния лебед ми напомня.

# 282
  • София
За лицето, за пъпчици, малки зачервявания.

Ето този прикрива много добре. Даже момичетата в магазина обясняват, че скриват и татуировки с него. Питах те за къде ти трябва, защото е крайно неподходящ за зоната под очите.

# 283
  • София
Фокси,  Heart Eyes

Египеет! Урааа! Ще пробвам даже да направя видео на единия грим, който съм замислила. Доста е...  Twisted Evil

# 284
  • в 1001-та нощ
Фокси  Heart Eyes гримът с перата - много ми хареса  Heart Eyes

Оля  Blush  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт