Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 306
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Леле, колко ярко Crazy Crazy
Червилото кое е? Flutter

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 10:34 от iv4enceto_91

# 256
Аз затова не участвах, няма нищо неоново Sad

# 257
Някой има ли опит с поръчките от http://www.feelunique.com/ към България? В пощата ли пристигат?

Имат разпродажба в момента и ми се ще да се сдобия с този хайлайтър: http://www.essiebutton.com/2013/05/22/review-the-balm-mary-lou-m … izer-highlighter/ Crazy

# 258
  • гр.Добрич
Jadefox, има цяла тема за Feelunique в Пазаруване от чуждестранни сайтове. Доставката е безплатна и се получават в Пощата.

# 259
Jadefox, има тема във форума за пазаруването от сайта - ето линк.

Поръчките пристигат в пощата.

А хайлайтърът, който си избрала, е чудесно попадение - да не говорим, че и цената е повече от добра, особено в момента.

Р.S. Писали сме едновременно със spinki. Но оставям постинга си, за да препоръчам отново хайлайтъра. Наистина е много хубав.

# 260
Благодаря ви и се извинявам, че не уцелих темата  bouquet

# 261
  • в 1001-та нощ
Ивче  Blush хвана ме на тясно Wink))) има няколко такива червила  ще помисля  Blush

г-жа Стихийно бедствие  Hug и аз нямам други цветове, а и вече бях правила няколко грима с него, вкл. за предизвикатество, затова се чудих как точно да е различно  Blush

а ти май имаш такива поне жълто или оранжево  newsm78

# 262
a.l.e.n.a, червилото ми прилича на flipstick на Макс Фактор, но щом имаш няколко подобни ни затрудняваш Simple Smile)))

# 263
  • в 1001-та нощ
от този тип червила имам на МАС, NYX, Флормар  Heart Eyes

мисля, че ползвах молива Adored на МАС, червилото на МАС и отгоре едно желе на МАС  Blush

# 264
Като се загледах се вижда, че има по-огледален завършек Peace

# 265
  • в 1001-та нощ
това червило на МАС - като се нанесе е кремообразно, но до 30 мин., че и по-малко - попива в устните и придава цвят, като татуировка - трябва да има друго лустро отгоре, но пък е много трайно  Peace

# 266
  • Стара Загора
При теб всичко изглежда супер яко и готино. Twisted Evil Crazy

От мен днес:

И още в скрития текст:

Скрит текст:

Днес изрових една четка на Милан, която преди години купих за чистене на кожичките при изцапване с лак, но не се справих с нея и я захвърлих. Обаче за очна линия е идеална. Супер станах линиите. Laughing Добре, че не съм я запратила в кофата. Дойде и времето. Crazy

# 267
  • в 1001-та нощ
 Blush

първият грим много ми хареса, както и един от преден ден - пак с очна линия  Blush

# 268
  • София
Гласувах за Египет. Обожавам всичко свързано с египетската култура. Ако се падне тази тема, ще участвам в предизвикателството и то с поне две напълно различни визии.

# 269
Гласувах за Египет. Обожавам всичко свързано с египетската култура. Ако се падне тази тема, ще участвам в предизвикателството и то с поне две напълно различни визии.

me 2

Общи условия

Активация на акаунт