Тема 10 - ДЕКЕМВРИйчето расте - бърбори, инати се и яде кюфте

• 51 206
  • 338
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Едно време и аз правих такава комбинация-с клеева тинктура и сребърна вода,но вече не правя.Смятам,че това е твърде слабо срещу мощните вируси,които ни атакуват и някак си не виждам смисъл Peace.

# 151
не- NaughtyМарса,в никакък в случай не може да предпази,просто нас ни мъчи една задна хрема,едно хъркане,без сополи  или секрат и просто търся вариант за да могат да отшумят или да се стопират нещата

# 152
  • София
Разбирам те,Мечкони.Просто  съм се отчаяла от "действието" на имуностимулантите,та затова така Confused.
п.п.тази нощ след 2 дни ходене на ясла малката е с температура и май уше я мъчи.

# 153
нашият рекорд-от целииииииииии 8 дни на ясла плюс сън,приключи тази нощ не с хъркане, ами с давене от секрети и зачервено гърло,т.е 10дни у дома и АБ-   и просто вече наистина се чудя,докого да продължим с този Сървайвър-детска ясла 
дано поне  за Рожденият ден сме добре  ,че така се е настроил ,че ще има "тоота"

Честит Ден на хриситянското семейство-здраве и хармония в сърцата и семействата ви!

# 154
И аз тъкмо се похвалих и Лили се разболя Sad Класика- сополи с кашлица. Има лек спазъм и според личната е достатъчно да направим 2-3 инхалации, но тя не позволява. Чудя се дали да я подкарвам със сироп-вентолин или да изчакам още малко. Почти не кашля последния час и половина.
Да оздравяват бързо всички мишлета! Hug

# 155
  • София
И ние се лекуваме вкъщи.Сигурно изобщо няма да я пускам другата седмица(дори да оздравее по-рано),за да е здрава за рождения си ден.
Колко са различни децата....Моята малка буболечка повръща понякога като кашля.Дави се от секретите,това е ясно.С баткото такова чудо не съм имала,само бях чувала,че някои деца така правят.Мики повръща за пръв път някъде към 4 годишна възраст и то от стомашен вирускакто си му е реда Naughty.

# 156
  • София
Момата при едно боледуване повръщаше от храчките. Просто не успяваше да ги "изкара", от което видимо й ставаше зле и...  Sick

# 157
  • Beyond the Frontiers
Привет, дами.

Покрай баткото и ние сме в 7 дневен цикъл - 7 дена здрави, 7 болни в къщи. За щастие е най-дребното само сополи и кашлица, но мен ме удари явно синузит и съм от седмица с ужасна хрема и болки в главата.....но няма как.

София от вчера е на частна ясла и се държи просто отлично  Mr. Green Трябваше да е за половин ден в началото, но тя така се забавлява, че учителките ми се обадиха да я оставя за цял ден. ще видим днес, как ще е. Междувременно аз ходя на специализиран курс за самолетни билети тази седмица, опит да влезна в час и да посвикна отново с ранното ставане и ходене на работа. И като втори ден хич не ми е кеф  Sad

# 158
  • София
Аз си признавам,че хич не ми се почва работа.Особено ,че малаката хич не може да свикне.То няма и кога,тръгва на ясла и се разболява.Галактик,много се радвам,че София е тръгнала с желание.Така поне ще ти е по-спокойно.

# 159
  • Beyond the Frontiers
Да, добре се държи. Днес също не е имало проблем. Чак надвечер, когато са започнали да взимат другите деца се е разстроила. При все, че я взех в 16,30. Утре предполагам, че ще има драми, но като цяло е желязна  Mr. Green

# 160
  • София
Днес в яслата ще снимат малките за коледни календарчета.При Вили ще заведат батко и от съседната група.Какви снимки ще станат не ми се мисли Mr. Green.

# 161
уфффф-аз пък откровено си признавам,че ме  е страх този път да се пуснем на ясла...не ми се гледа болно дете по Коледа Tired

# 162
  • София
Познато ми е Sad!

# 163
  • Beyond the Frontiers
3-ти ден и баткото вече кашля .... #Crazy

# 164
Като чета за болни дечица и ми става мъчно. Бързо да оздравяват  Hug
Какви подаръци избрахте за Коледа? Много се колебая дали да купя Puky LRM, защото едва през пролетта- края на март, началото на април ще може да го кара. За тези 4 м. ще трябва да стои на склад в стаята, а то без това няма място.

Общи условия

Активация на акаунт