Тема 10 - ДЕКЕМВРИйчето расте - бърбори, инати се и яде кюфте

• 51 211
  • 338
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За много години ,момичета!Здраве и любов ви пожелавам!!!

Бибка,помниме те,разбира се!

# 196
Честита нова година и от нас, момичета! Дано е много здрава и успешна за всички ни  Hug
Празниците отминаха, а с тях и еуфорията. Сега се надявам да се махне тази противна мъгла и да изкараме възможно най-спокойно зимния период  Simple Smile

# 197
  • София
И аз я чакам мъглата да се вдигне Simple Smile.Даже утре планирам да ги кача на Витоша,да прочистат дробчетата.

# 198
За много години! Нека да сме здрави и за нас възрастните да е по-успешна!

# 199
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, дами, аз съм в треска за записване на първолак, чакам и детските градини в София, за капак сменям работа и въобще не ми остава време за писане....

Но малко съм притеснена от 3 седмици дребното вместо В и Б произнася Ф, не знам къде го чува това фъфлене, но е ужас...До сега нямаше проблем и си ги произнасяше правилно.

# 200
Може да е период и скоро да отмине. Успех със записването на първолака и смяната на новата работа.

# 201
Привет и от мен!
какво да кажа в общи линии като стартирахме яслата и всеки вирус е наш Tired-много е неприятно,защото и у мен се е създала някаква психоза с това често боледуване Rolling Eyes в момента съм и в неплатен отпуск,защото реално най-дългият период в яслата е бил 8 дни...дано до година не е така,че направо не знам ooooh! ooooh!

Галактик Hug-успех на всички фронтове Peace-дано няма нищо притеснително Praynig

# 202
  • София
Галактик,и аз подавам заявления за първолака Grinning.
Вили,вместо В казва Б.Просто още не може да я произнесе,така че се представя като Били Laughing.
Иначе от днес сме с бати вкъщи,че се опитва да подкашля и подшмърка,но дано само с това да му се размине!
На Вили много се обостри атопичния дерматит.Лятото се беше изчистило всичко сега с нови сили се завърна.На свивките на коленцата са направо рани вече Sad.За сега се боря с некортикостероидни кремове,но почти не се повлиява от тях.

# 203
зДРАВЕЙТЕ! Видях поста на Марса, та и аз да си споделя болката. И при нас атопичния дерматит се завърна със страшна сила - вече стигна до рани около китките и на гърдичките. Тази нощ беше малък ужас - хем сърби, хем го боли вече разранената кожа. Нашето спасение е морето, ама е твърде далече, за съжаление.
Чета, че имате притеснения за правилното изговаряне, пък аз имам за неговорене. Моят господин си стои с ограничения кръг от няколко думички и не възприема нищо ново. Затова пък щурее и беснее. Напоследък се заглежда по Маша и мечока.
Мечкони, търпение само. И на мен първата година в ДГ на каката ми се струваше, че само тя е нон стоп болна. Пък то всички си бяхме на един хал. Сега, втората година, нещата са коренно различни.
Иначе и аз съм в предстартова треска за класиранията в ДГ. При нас се получи неприятна история - нашата ДГ, в която е каката и имахме шанс заради минимално предимство по тази причина, ще обявят нулев прием. А в другите градини ми е ясно, че нямаме шанс. Направо съм яхнала метлата вече.
Хубави почивни дни желая на всички!

# 204
  • София
Бибка,Морето,чистият планински въздух -и това на нас повлия благотворно  на дерматита.И то до степен на пълно възстановяване на кожата.Но сега...лошо е положението Sad.
И Вили е голям фен на Маша и мечока.То и аз го гледам,много добре са го направили това детско Grinning.

# 205
Здравейте,момичета!  Hug  Болестите ще са много актуални следващите три месеца Sad Нашата кака е яко хремава от вчера, но засега минаваме само с това. Дано не вдига температура.... Аз от миналата година съм се отказала да ги изолирам децата,когато са болни. Следя за хигиената, а те двете вечно правят нещо заедно. Прави ми впечатления, че тази година няма 100 % прехвърляне на вируси между тях, та ще видим и сега какво ще стане.
Лили говори много, но не винаги разбирам какво ми казва. Доста звуци още не изговаря чисто за разлика от сестра си на нейната възраст, но всяко дете с индивидуалностите си.  Но пък много обича да пее и разни мимики и движенията от яслата е научила-голям купон. Доволна съм и колко много си играят със сестра й. Не че не намират за какво да се сдърпат, но като цяло се занимават сами.
Момичета, един спокоен и позитивен уикенд имате от мен!  Hug

# 206
  • София
Опазването от вируси в един дом е мираж.Поне според мен Peace.Вирусът се предава още преди симптомите да са на лице.Въпрос на имунитет  и късмет е дали ще устоиш на заразата.
Люби,дано малката не хване хремата от каката.Иначе като каза за песничките се сещам да отбележа,че и Вилимного обича да пее.За краткото и пребиваване в яслата се научи  и да жестикулира,както са я учили там.Най-обича да сее качи някъде на високо и от там да пее с пълно гърло Laughing.Шегуваме се,че още от сега се качва по столовете Wink.

# 207
Пеенето е любимо и на двете, взимат по един микрофон- играчка и започва надпяване. На каката се очертава да си е грипче. Започна доста да кашля, но поне температурата засега е до 37,4 градуса. Вече се уговаряме кой ще взима болничен следващата седмица...

# 208
  • Варна
Маменца, издирвам количка X-Lander XA Desert. Ако някоя от вас я има и я продава, моля да ми пише.   bouquet

# 209
  • София
Привет,момичета!Отдавна не върви темата,та реших да я повдигна.Ние сме на вълна ремонт.Ще правим детска стая.Сега сме всички заедно.Как ще протече разделянето,как ще го понесат децата,как ще го понеса аз  Embarassed:;Такива размисли и страсти ми се въртят в главата.Приемам съвети от вече преминали през това.

Общи условия

Активация на акаунт