Тема 10 - ДЕКЕМВРИйчето расте - бърбори, инати се и яде кюфте

• 51 215
  • 338
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет,момичета!Ние от няколко дни сме с детска стая и децата от първият ден спят там.Вили сама си взе завивките и ги замъкна на още неразопакованите матраци.Две от вечерите,обаче,идва при нас в другата стая.Намъква се между нас и си ляга Simple Smile.Признавам си,че първата вечер почти не спах и само обикалях да ги поглеждам Crazy.

# 241
Браво на децата. И аз мечтая за собствено жилище и децата да си имат стая, но за сега само мечта.
Йоан вече 2ра седмица е на ясла, а от тази вече го водя в 8,30 и го взимам в 12,15 ч. Лелките казват, че е кротушко, слушал, изяждал си всичко, че и допълнително му слагали, което аз не мога да повярвам, като знам колко обича манджите.  Thinking
С нищо не иска да се заиграва. Само се катери и разхвърля рафтовете и моливниците  ooooh!
Обмислям да си купя колело и ремарке и така да го водя до яслата, че е много далеч и докато отида и се прибера след 1 ч. пак трябва да тръгвам  Crazy

# 242
  • София
  MuJIuHka, и Преси е на фаза катерене, само се чуди къде по - нависоко да се качи и съответно да ми съкрати 1-2 години от живота Shocked А за хвърлянето, при нас си е хоби от много време  Grinning Иначе с играчки и той много-много не се  заиграва, бързо му писват. От време на време с някоя топка си играем, с количките, но най - обича да си намери някоя кутийка и там да си вади и прибира различни неща Wink
Marsa , дано децата бързо да свикнат и да им хареса Peace И ние в началото на май трябва да се нанесем и ще пробвам да го оставим да спи още от първата вечер в неговата стая, но ще видим.... newsm78
Иначе, не смея да кажа голяма дума, но Преси вече от две седмици е на ясла, първите дни ревеше, защото беше отвикнал, но сега вече си ходи без проблеми и става все по - самостоятелен Grinning

# 243
Здравейте, момичета  Hug
Marsa,  браво за новата стая. И аз на нас ни е мерак, към даден момент ще трябва да се изнесем от тази стая, вече нещо загубих вяра за наше жилище Simple Smile Лили обаче доста често си се буди през нощта и не ми се вярва скоро да стигнем до този момент.
Иначе и при нас е една катереща фаза, но си мисля, че е защото имитира кака си. То е едно навиране над и под столовете, катерене по бюра и по секции. Обича и тя да хвърля всичко по пода, което ме побърква. Растат си децата с такова темпо. Напоследък, покрай перманентни ангажименти след работа, почти не успявам да обърна внимание на децата и ме гложди вина. Колко ли ще съжалявам след време за пропуснатите моменти. Не успявам сякаш в нищо да съм пълноценна и не мога да се освободя от това чувство. Отивам да си взема едно дъъълго душче и да спирам с щуравите мисли. Лека вечер, момичета  Hug

# 244
  • София
Мдааа,понякога се чувстваме нито добри майки,нито добри домакини,нито добри съпруги.Всичко изостава-домакинство,внимание към съпруга и децата,внимание към твоята си особа,социални контакти и т.н.Дано покрай великденските празници да си починете семейно и да наваксате с всичко Hug.

# 245
Уффф и аз усещам на моенти,че"задълбавам"-  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
просто не знам как ще тръгна на работа,като ние реално ходим по3-4 дни на ясла, а вече няма как да отлагам Tired

# 246
  • София
Записвам се, след пропуск от 10ки теми Simple Smile. Не знаех, че е толкова активна темата ни, само във ФБ проверявам.

# 247
Как сте?
Нашия батко ходи на ясла, но хич няма желание. Сутрин още като стане и започва с мрънкането. Не иска да го събличам, да го измия, после да го облека. Като наближим сградата на яслата и се разплаква.
Утре му обещах, че няма да го водя, а ще се разходим и ще ядем сладолед. Като си помисля каква ще е разходката и ми настръхва косата  Mr. Green

# 248
  • София
И Никола недолюбва яслата. Сутрин вика "кола няма" (баща му го кара с колата) и - това би отивало повече на малките дами - големи капризи и рев е за дрехите. Но няма как. Много ми е криво как трябва да го пращам там, но гледам да си припомням и плюсовете.

# 249
Здравейте, момичета. Ние оставихме децата при майка ми в Русе между празниците. Ще видим кога ще ги прибираме, че ни сполетя неочаквано смъртта на свекъра. Още не можем да се опомним и може би стана добре, че децата не са около нас.  Ще трябва да се взимат много важни решения следващите месеци. Има вероятност да се преместим в Пловдив, ако успее поне един от двамата да си намери работа. Там остана празен  апартамента, а тук сме под наем. Сега трябва да решим къде искаме да живеем, но ни е още много трудно да преценим какво да правим. Иначе децата са много добре в Русе. Изкараха някакъв вирус всички вкъщи, но засега без усложнения. Много ги обгрижват, поглезват и никак не тъжат за нас. Като ги гледам всяка вечер на скайпа все са доволни и щастливи.
Това е засега от мен.  Hug

# 250
Люби, съболезниования за загубата  Hug Praynig Надявам се, че всичко ще се нареди по най- добрия за вас начин и ще вземете правилно решение. За съжаление ние нямаме на кой да оставим децата за повече от 2-3 часа.
Весели празници на всички  Hug

# 251
  • София
Люби, съжалявам за свекърва ти. Дано се наредят нещата при вас. А местенето може и за добро да е. На мен Пловдив ми се вижда хубав град. На мен навалицата последните години ми идва в повече и ако имаше как с радост бих се преместила.

# 252
  • София
Люби, съжалявам за загубата ви Sad
Стискам палци да вземете най - доброто решение за вас и децата!
Ние за празниците бяхме във Варна и горе-долу успях да си почина, но за съжаление времето беше ужасно! Преси засега ходи на ясла и даже му харесва Grinning Хубавото е, че откакто е тръгнал, става все по-самостоятелен в храненето, обличането, дори ходенето на гърне Wink Много напредна и в приказването, което най - много ме радва Simple Smile

# 253
  • София
Бръмбазък,виждам надписче в подписа ти Grinning.Поздравления!Дано изкараш лека бременност!

Люби,моите съболезнования за свекъра.

Аз реших да не се пробвам повече с яслата.Няма смисъл.Направо на есен в първа група.Дано там да и допадне повече.Тя ще бъде в групата,където сега е батко и.Познава госпожите,лелята,харесва и,но това е защото има каки и батковци.Като отиде на есен ще са бебешоци като нея Laughing и пак ще плаче.

# 254
Поздравления бръмбазък. Лека бременност  Hug
Моя и той сутрин отива с рев на яслата. Поне с усмивка го взимам. Мисля, че е един от най- малките в групата си. Като питам другите родители децата са им поне на 3 г.  Crazy
Колко високи и колко кг. станаха дечицата ви? Моя тапашон си седи на 85 см. и 11,5 кг. Още му стават дрехи 9-12 м., а нови му купувам 12-18 м.

Общи условия

Активация на акаунт