Успех, мила! Теди, лека бременност и от мен!
Върви и пада. Все ми се струва, че на тази възраст падането трябва да е минимално.
).Каквото и да изскочи,това ще си е твоето дете и ти ще си го обичаш.Важното е да се действа в правилната посока.Вярвам,че нещата ще се наредят.
за док имам предивид-напънете се,поработете и вижте за какво става дума,родителите ще вземат необходимите мерки
.
Но и при мен свободното време е мираж! Края на септември почнах нова работа, почти по същото време пуснахме Преси на частна ясла и след 10 дни за втори път беше с бронхиолит и влязохме в болница - с баща си през работните дни, с мен от петък до неделя...кошмар
После няколко месеца го гледа жена, а от един месец е отново на ясла и от повече от седмица се борим /слава богу вече сме към края/ с един доста упорит вирус с четиридневна висока температура, силно зачервено гърло, разтройство...с две думи с всички екстри
От около два месеца почна да ползва повечко думи и да повтаря това, което му казваме
Доскоро бяхме на не повече от 30 - ина думички 

Спрях белия хляб, сладките изделия и наблегнах на салати, риба, спагети със сирене. Надявам се да издържа достатъчно дълго. Така ми се иска пак да стана 52 кг. /сега съм 70
/ Надявам се Йоан да свикне по- бързо за да мога да ходя и на фитнес за по 1 ч.