Тема 10 - ДЕКЕМВРИйчето расте - бърбори, инати се и яде кюфте

• 51 214
  • 338
  •   1
Отговори
# 225
Милинка, надявам се да имате скоро яснота! Hug Успех, мила!
Теди, лека бременност и от мен! Simple Smile

# 226
Милинка Hugкураж и от мен-дано скоро вс неприятности се разсеят Praynig Praynig

# 227
Все ми се струва, че нищо няма да се разсее, ами ще изскочат доста неща. Ще го водя на невролог, че много пада, много. Вчера пак оплете краката и си нацели устата в един пън и като текна една кръв  ooooh! Върви и пада. Все ми се струва, че на тази възраст падането трябва да е минимално.

# 228
  • София
Усещанията като майка са най-верните(обикновено е така Simple Smile).Каквото и да изскочи,това ще си е твоето дете и ти ще си го обичаш.Важното е да се действа в правилната посока.Вярвам,че нещата ще се наредят.

# 229
Усещанията като майка са най-верните(обикновено е така Simple Smile).Каквото и да изскочи,това ще си е твоето дете и ти ще си го обичаш.Важното е да се действа в правилната посока.Вярвам,че нещата ще се наредят.
Peace
подкрепям-лично много се  издраних.."рядко генетично заболяване ще е"-хайде стига,де Naughty за док имам предивид-напънете се,поработете и вижте за какво става дума,родителите ще вземат необходимите мерки

# 230
  • София
*Teddy*, лека и безпроблемна  Hug

Ние се сдобихме с инхалатор покрай бронхиолита на Лимонката и се оказа, че това е една доста полезна вещ за всяко домакинство с деца. А не уред за болни от астма и подобно, както си мислех до скоро...

# 231
и аз искам да купя, но представа нямам какъв. искам и децата да го ползват при необходимост.

# 232
  • София
И аз си купих инхалатор,когато Виликато бебе искара един бронхиолит.И сега баткото като прокашля му правя инхалации с физиологичен разтвор.Нашият е на Омрон.Хубав е.Такива са и по болниците.Някъде около 100лв беше .

# 233
Да се включа и аз набързо. Здравейте! Днес съм у дома по изключение, та веднага надникнах да видя как сте.
MuJIuHka, първо към теб, че виждам проблемите не те оставят на мира. Разбира се, че е важно да установите има ли проблем и какъв е той, за да намерите подходяща терапия. Видях, че говориш за генетик - без да имам лични впечатления, но от познати съм чувала, че проф. Кременски от Майчин дом е един от добрите и все още запазили човешкия си облик. Силно се надявам скоро да кажеш добри новини.
Между другото - Борис също не говори, освен мама, тате и други от този род. Изпълнява поръчки, сигурна съм, че разбира всичко, което му говоря, но просто мълчи и се усмихва.
За инхалатора - и ние купихме след пневмонията на Борис и общо взето е доста употребявана вещ. Нашия също е на Омрон, доволна съм.
Ние не знам вече как сме с имунитета, но няма пълно щастие дори и без сополи. Това установих тази зима. Лора си ходеше през целия сезон на градина и не успя да се разболее до миналата седмица, но не е сериозно пак, а само покашля от време на време, но се спаси от ДГ. Борис също не е боледувал тази зима изключая някакъв вирус дето мина за ден и половина с мощна Т и видях над 40 градуса, но се размина с 1 доза Панадол. Обаче...атопичния дерматит ни разказа играта. Станаха вече около 4 месеца откакто живеем в този ад. Денем е добре, но нощите ни са ужасни - разчесване до кръв, гушкане, носене, мазане и....никакъв ефект. Цялото тяло е в разчесани рани и май нищо не помага. Има вече цял месец кървящи рани на китките, които тъъкмо хванат коричка и той пак разчесва до кръв. Ден се бях наканила да ходим до кожна клиника в Александровска, ама педиатърката ме разубеди. Всъщност затвърди личните ми убеждения, че кортикостероидите не са решение и изцяло ме подкрепи да продължавам с хомеопатията и климатолечение, защото тя е минала със сина й по този път преди години. Сега вече съм по-спокойна, че не съм единствената луда на света, както вече ме смятат някои. Обмислям ходене на Сандански, ама ако измисля и откъде да осигуря финанси, направо факир ще съм. Другия ми дерт е с каката, която наново изживява периода на ревност към брат си, та стигнахме до психолог, но се надявам да преодолеем и това. Е, при нас е весело, както се казва. А психоложката на детето на първа среща ме пита с какво обичам да запълвам свободното си време..Е, като се появи такова, направо ще се чудя откъде ми е дошло.
На вас хубав и спокоен ден!

# 234
  • София
Бибка,привет!Знаеш,че и ние се борим с атопичния дерматит,но също неуспешно.Никой крем не помага.Та по този повод да те питам защо Сандански,за астма и боледуване знам,но за АД какво помага?
В какво се изразява ревноста на каката към братчето и?При нас миналата година имаше един период,в който баткото беше много раздразнителен и плачлив и тогава предположих,че може подсъзнателно да го прави от ревност.Защото пряко към сестра си не е показвал нищо.Тогава и аз се консултирах с психоложката на детската градина .И тя имаше такива въпроси за свободното време Whistling.

# 235
  • София
Здравейте и от мен! Честита радост на Теди и сили и търпение на Милинка!
И аз отдавна не съм влизала, някак все не ми остава време. Мишката боледува отново, като мина само седмица от предишния път. А аз естествено карам с него всеки вирус, който лепне. Инхалатор и ние се наложи да купим, за да избегнем антибиотиците при едно боледуване. И нашият е Омрон и го ползваме цялото семейство.
И да ви питам - в отделна стая ли спят децата? Чудя се кога е подходящо да се отдели, притеснявам се, че не може сам да си отвори вратата и дали няма да му дойде в повече  Thinking

# 236
  • София
Ами ние чак сега отделяме децата в тяхна си стая,като даже незнам още как ще мине процеса по отделяне.Все още сме в ремонт.Но всичко си е до дете.Може би ще е по-удачно през лятната ваканция на детето да стане,ако се притесняваш че ще му дойде много и ясла и самичък в стая.

# 237
  • София
Здравейте момичета,

И аз не съм писала от сто години, сигурно вече сте ме забравили Simple Smile Но и при мен свободното време е мираж! Края на септември почнах нова работа, почти по същото време пуснахме Преси на частна ясла и след 10 дни за втори път беше с бронхиолит и влязохме в болница - с баща си през работните дни, с мен от петък до неделя...кошмар Sad После няколко месеца го гледа жена, а от един месец е отново на ясла и от повече от седмица се борим /слава богу вече сме към края/ с един доста упорит вирус с четиридневна висока температура, силно зачервено гърло, разтройство...с две думи с всички екстри Shocked
Иначе е много деен, не се спира, прави бели Grinning От около два месеца почна да ползва повечко думи и да повтаря това, което му казваме Wink Доскоро бяхме на не повече от 30 - ина думички Rolling Eyes
Друго ново при нас е, че успяхме да си продадем миниатюрния апартамент и преди месец и половина купихме по- голям, в който в момента правим ремонт от голи стени, но действаме сравнително бързо и се надявам до края на април да можем да се нанесем Simple Smile

Милинка, чета за твоята болка и се моля бързо да разберете какъв е проблема и да намерите начин да помогнете на Йоан Praynig
Теди, честито, желая ти лека и безпроблемна бременост Peace
Извинявайте за дългия пост, но се радвам, че темичката се раздвижва Simple Smile

# 238
  • София
Привет Рipi !Помниме те,преди беше много активна:).
От днес Вили е на ясла(втори опит).Пак си я взех на обед,да видим как ще потръгне и ще преценим кога ще остава за спане.

# 239
В сряда и аз мисля отново да пусна Йоан на ясла, но все още има сополи /не текат, но се появяват отвреме на време/ и се чудя дали е правилно да го пусна или да изчакам пълното им спиране?
Аз започнах диета, че така съм се наляла   261uu Спрях белия хляб, сладките изделия и наблегнах на салати, риба, спагети със сирене. Надявам се да издържа достатъчно дълго. Така ми се иска пак да стана 52 кг. /сега съм 70  Blush / Надявам се Йоан да свикне по- бързо за да мога да ходя и на фитнес за по 1 ч.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт