Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 242
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви за отговорите.
Чудех се дали да ги купувам (видях, че са в списъка) или мога да си карам и с обикновени гащи.

# 106
  • Варна
Извинявам се, не съм видяла, че са в списъка, по мое време ги нямаше. Ами според мен са по-удобни, като се нацапат ги хвърляш, иначе къде ще переш и сушиш гащи? Но пък и не виждам как ще те принудят да ги ползваш.

# 107
  • Варна
Когато раждах, още първия ден една акушерка ми каза, че в отделението с гащи ходи само персонала  Joy hahaha

# 108
Преди 4 години като раждах, махах гащите само за визитация. Еднократните ми бяха много удобни, а и наистина няма къде да переш и сушиш гащи в стаята.

# 109
Саковете са по-обемисти, рядко се събират в шкафчетата, и най вече пречат и се замърсяват като почистват. И за нас е по-добре, пълним една-две торби и като ни изпишат торбите на боклука.
Абсолютно е така, изпробвано  Peace
Боби, ами приемат те с направлението от док, кръвната картина и последните ти изследвания, където има отбелязан Васерман, лист с кръвната група и лична карта - май това беше.

направлението е това за хоспитализацията където пише,а ми то Васермана не ми е от последните изследвания,хм странно,абе той  тоя май хич го няма,имам такова но ми е от първите изследвания,както и да е,ами отивам с тези и каквото стане,не искам да ходя при този да се разправям

аз съм си взела няколко чифта бабешки гащи,пък ще видим кое как после,не съм си вземала еднократни

# 110
  • На брега на морето
Когато аз раждах нямаше еднократни гащи в списъка. Носех си няколко чифта бабешки.
Лохиите ми бяха много силни и се налагаше по няколко пъти на ден да ги сменям. Особено първите 2-3 дни. Аз перях и сушах, нямах друг вариант. Тогава обаче имаше парно, късна есен беше.

# 111
1-2 дни, използвах памперс гащи, но ми спарваха операцията/секциото/ и се разделих с тях

# 112
Мамчета, имам следния въпрос- какъв е точно прегледът като постъпите с Родилното? Питам, защото АГ-то, което ми следи бременността, иска да знае дали преди да постъпя за раждане в Родилното да ме гледа на видеозон, да види позицията на бебчето, размерите и т.н. или искам да го направя направо в ОБ.

# 113
Мамчета, имам следния въпрос- какъв е точно прегледът като постъпите с Родилното? Питам, защото АГ-то, което ми следи бременността, иска да знае дали преди да постъпя за раждане в Родилното да ме гледа на видеозон, да види позицията на бебчето, размерите и т.н. или искам да го направя направо в ОБ.

Секцио или нормално? Мисля, че и при двете мерят тонове и гледат на ехограф.

# 114
Със секцио ще раждам.

# 115
Не виждам какъв е проблема с позицията и размерите на бебето, щом ще си секцио. Питай този, който ще ти прави секциото, но по принцип гледат на ехограф при приемането.

# 116
  • varna
Еднократни гащи не си взех, но взех 10-на чифта бабешки от Шихо по левче-два. Много удобно се оказа, защото след секциото всичко друго щеше да ми убива/спарва на белега и дренажите от секциото, а доста се цапаха, така че направо събувам и хвърлям. А иначе пък първите три дни само с лигнин стоях, защото още ми беше кофти и не можех много да мърдам, камо ли да ставам и обувам/събувам гащи.

# 117
аз съм си взела по- малко гащи,но понеже не знам как ще е положението,после още ако трябва Simple Smile

# 118
Не виждам какъв е проблема с позицията и размерите на бебето, щом ще си секцио. Питай този, който ще ти прави секциото, но по принцип гледат на ехограф при приемането.

Лигла, мерси за отговора. Ще съм без избор на екиип, така че не знам кой ще ми прави секциото. А с моето АГ ако съм на преглед разликата е час- два чакане пред кабинета и вероятно 40 лв. за видеозон, че затова питам.

# 119
Цвете, щом ще си секцио, трябва да имаш предварително планирана дата за операция, когато идеш да ти я планират, ще питаш, те ще ти отговорят точно каквото те интересува. Вече ти си решаваш дали да ходиш на преглед при този, който те наблюдава.

Общи условия

Активация на акаунт