Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 850
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Simple Smile Искам да попитам, някой има ли инфо за д-р Колев от ОБ. Миналия ден от една приятелка чух лоши отзиви за него, а още не съм решила дали ще плащам за избор на екип. Ако някой има инфо и за останалите док-ри, които израждат в ОБ, Моля да сподели Simple Smile

# 121
Здравейте искам да ви попитам направлението за хоспитализация съм могла да го взема от самата болница като ида ...така ли е,защото на мен не ми го дадоха в кабинета при лекаря ми...а ми казаха в болницата ще ти го дадът.Дадиха ми документ за социалните и обменна карта с всички иследвания  и направление за родилно заведение  newsm78

# 122
Направление за хоспитализация и направление за родилното заведение е едно и също!

# 123
тогава защо като питах ми казаха в болницата ще ти дадът...хич не ги разбирам тези лекарски системи...както и да е благодаря за отговора  Wink

# 124
от жк трябва да ти дадът обменна карта и направление за родилното /ако го нямаш в болницата при приемане ще ти издадът/
обменната карта-има последните ти изледвания ,евентоално алергии и ако е карана критична бременност
направлението-за постъпване в болнично заведение

# 125
от жк трябва да ти дадът обменна карта и направление за родилното /ако го нямаш в болницата при приемане ще ти издадът/
обменната карта-има последните ти изледвания ,евентоално алергии и ако е карана критична бременност
направлението-за постъпване в болнично заведение
  аха,сега ми стана ясно Simple Smile благодаря! Wink

# 126
Днес с моя позната разговаряхме и тя ми каза, че вчера или онзи ден късно вечерта - не можах да разбера, снаха и е родила. Ходили са както в АГ, така и в ОБ, но от двете болници са ги върнали, защото нямали места и съответно достатъчно пресонал. Казали са, че приемат само родилки с избор на екип - те нямали избор на екип. Отпратили ги в Майчин дом - там не ги приели, докато не си платили съответно, та снаха и родила в Майчин дом.
А аз се чудя - наистина ли е възможно така да те отпратят  newsm78

# 127
  • Варна
Днес с моя позната разговаряхме и тя ми каза, че вчера или онзи ден късно вечерта - не можах да разбера, снаха и е родила. Ходили са както в АГ, така и в ОБ, но от двете болници са ги върнали, защото нямали места и съответно достатъчно пресонал. Казали са, че приемат само родилки с избор на екип - те нямали избор на екип. Отпратили ги в Майчин дом - там не ги приели, докато не си платили съответно, та снаха и родила в Майчин дом.
А аз се чудя - наистина ли е възможно така да те отпратят  newsm78

Shocked ако това наистина се е случило, то аз съм потресена ! Shocked

# 128
  • Варна
Звучи ми абсурдно Rolling Eyes

# 129
И на мен и то много, но жената не е от тези, които говорят разни неща, колкото да си правят вятър на устата .........
Знам ли ......... пак като се видим, ще дискутираме newsm78

# 130
И на мен ми звучи абсурдно!Как може да върнат бременна жена,която е на път да роди...ако е наистина така...то би трябвало да си потърси правата  Thinking

# 131
  • Варна
Не ми се вярва, как така ще я върнат, в градинката ли да ражда, ако няма кинти за МД  newsm78 Ако трябва в интензивната ще я настанят и пак ще роди  Rolling Eyes

# 132
  • Варна
Миналото лято, точно преди да родя се носеха пак такива слухове за Окръжна, че било препълнено и може да се наложи да връщат хора. Не се случи де. Но за АГ пък ми е абсолютен абсурд да го повярвам! Как точно ще пратят някоя циганка да си плати в МД? И наистина, ако нямаш пари на улицата ли ще те оставят? Абсолютно невъзможно ми звучи, това ако ми се беше случило щях да взривя медиите на момента, а не да ида чинно да си платя в МД.

# 133
И как си представяте, че в голямата АГ няма да има места?! Абсурд ми се струва!

# 134
То човек да не напише нещо .......... ooooh!
Никак не си представяме голямата АГ да няма места....
Просто споделих какво ми казаха.

Общи условия

Активация на акаунт