Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 440
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Явно се държи добре само със своите пациентки.

# 421
А за Колев нямам думи..по-арогантен човечец не съм виждала  ooooh!

# 422

Много си права! Впечатленията ми са и от двата ми престоя в ОБ.

# 423

Много си права! Впечатленията ми са и от двата ми престоя в ОБ.

Този д-р е най-неприятната личност на тртия етаж на ОБ!

# 424
+1

# 425
 Явно от преди 7 години не се е променил.Простака си остава простак и 100 дипломи и стаж да има. ooooh!Не го уважавам и аз и товае.Преди години той ме прегледа при постъпване в ОБ.Направо добре,че не раждах при него.Отвратителен!

# 426
Аз съм на другия полюс по мнение за д-р Колев,невероятен е .Той ми следи бременноста,той ми прави секциото,благодаряние на него сега си имам малка кукла на почти 7 мес.

# 427
  • Варна
Явно и той дели пациентките на свои и несвои Laughing Боже, аз пък така и не разбрах името на ни един доктор, освен на Скочев, разбира се, и на двете лекарки. Изобщо не знам как изглеждат тези двамата, в нета дали има техни снимки?

# 428
Месечинка,
Скрит текст:
http://pozvanete.bg/news.php?id=45675 - ето го Папазов

# 429
Явно от преди 7 години не се е променил.Простака си остава простак и 100 дипломи и стаж да има. ooooh!Не го уважавам и аз и товае.Преди години той ме прегледа при постъпване в ОБ.Направо добре,че не раждах при него.Отвратителен!

Дам, все същия нагъл тип е. На мен ми каза, че ако искам да ме изпише с няколко часа по-рано (и без това нямаше вече свободни легла), трябва да му занеса почерпка. Съответно обадих се на ММ и с баща ми донесоха "почерпката". Като му я занесох на Колев, той веднага започна да рови в торбата да види какво му нося и с нагла усмивка ми каза "Е, ама нямаше нужда, аз се пошегувах, но ти благодаря много!"

# 430
  • Варна

Дам, все същия нагъл тип е. На мен ми каза, че ако искам да ме изпише с няколко часа по-рано (и без това нямаше вече свободни легла), трябва да му занеса почерпка. Съответно обадих се на ММ и с баща ми донесоха "почерпката". Като му я занесох на Колев, той веднага започна да рови в торбата да види какво му нося и с нагла усмивка ми каза "Е, ама нямаше нужда, аз се пошегувах, но ти благодаря много!"

Е това се казва НАГЛОСТ!  #2gunfire

# 431
Момичета добре че не е присъствал когато сте раждали... Sick

# 432
Аз при д-р Славчев раждах, но на етажа от всички медицински лица изпъкваше с арогантното си отношение един от гинеколозите, който изглежда се има за много велик, не му разбрах името, но беше относително млад и не беше д-р Папазов. Отблъсна ме като човек още с първото изречение, което излезе от устата му. 

# 433
Колев ще да е бил. Няма кой друг.

# 434
  • Варна
Дайте една снимка и на този Колев да го видим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт