Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 993
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
И аз искам да го видя кой е  Mr. Green Аз като казвам,че никой не си носи баджа...  Crossing Arms и не знаеш кой,кой е и какъв е...

# 436
Не му намирам снимки из нета, а и двата пъти пропуснах да се снимам с него. Тюююхххх  Grinning

# 437
Вавче, що не каза да се фотографирам с него  Mr. Green Mr. Green

# 438
за д-р елена димитрова някой има ли отзиви?

# 439
Сузи, по мои впечатления сериозна жена, малко по-груба ръка има, иначе като имаш нужда се отзовава Simple Smile

# 440
 Аз родих при нея преди 7 години.Не говори много,но пък живи здрави,оцеляхме и аз и бебка.Не можа да се противопостави тогава на Колев на възпитанието,което ме навежда на мисълта,че беше пренебрегната тогава от колектива.Като цяло съм нямала проблеми с нея.Обадих и се когато станаха контракциите на 5 минути и тя се отзова.Всичко стана бързо.Заши ме добре.Този път не знам къде да родя,мисля си за АГ вип етажа.Искам да ми е спокойно,да няма скандали и нацупондрени физиономии.Не искам да ми изкарват фишовете си да видя колко им е заплата нито да давам пари под масата.Искам да си платя легално и да има насреща ми адекватно поведение.Стоях 7 дена предния път,поради инфекция на бебето и ми говореха с недомлъвки за състоянието на детето,набодено на системи и на кислород.Като се завърнах у нас и педиатърката я прегледа(супер спокойна жена Бог да я прости)ми каза,че детето е съвсем нормално и нищо му няма и че клиничната пътека е 7 дни и гледат да източат от ЗК някакви пари.По тези причини не искам да родя там,но това не е гаранция ,че другаде няма да се натъкна на подобни проблеми.Та ще го мисля де има време.

# 441
Искам да попитам за тази част от списъка "Комплект пелени 2 бр ( остават за отделението);" . Купих един пакет, в който има 2 бр бархетни  и 2 бр тензухени пелени. Трябва ли да взема още един пакет или това е достатъчно?

# 442
Искам да попитам за тази част от списъка "Комплект пелени 2 бр ( остават за отделението);" . Купих един пакет, в който има 2 бр бархетни  и 2 бр тензухени пелени. Трябва ли да взема още един пакет или това е достатъчно?

това е достатъчно! не се отварят и перат,както са запечатани така

# 443
аз раждах в ОКБ без екип,не съм платила и една стотинка,поне при мен всеки ми се представяше,аз съм д-р еди кой си,аз съм акущерка еди коя си,да нямаха баджове.Аз останах с много добри впечетления,всеки ден по няколко пъти ни чистеха стаята,когато имах въпроси за кърменето винаги някой се отзоваваше,не са ми правили проблем когато влизах в бокса да успокоя бебето си,когато съм питала за бебо винаги са ми отговаряли не знам,аз поне останах наистина доволна без познати и без да си плащам

# 444
__EtnA__ аз го разбирам 2 пакета, че трябват за къпането, за кошчето където е бебо, а недай си боже да повърне или да оака положението трябва да има с какво да го сменят, иначе се носят неразпечатани

# 445
2 пакета пелени искат  Peace

# 446
и аз раждах в окръжна без избор на екип....и съм много доволна.Всеки си вършеше работата перфектно.Вярно, че ако не ходех наляво надясно да разпитвам за това и онова, никой нямаше да дойде да ми обясни, но в деня, когато раждах беше някаква лудница.Много момичета бяхме и то горе долу по едно и също време.Иначе по отношение на чистотата - всеки ден миеха мин. по 2 пъти, стаите не са кой знае какво, ама не е хотел все пак.Два пъти на ден се пускат изследвания на бебовците и ги преглежда педиатър.Никой никога не ми е отказвал помощ за каквото и да е било.Просто персонала не е достатъчен и не могат да отделят внимание на всеки отделно.И единственото, което остана за болницата от списъка са продуктите на Хип.По време на целия ми престой(който беше 5 дни) никой не ми е повишавал тон или нещо от сорта.Пак бих родила там. Успех на всички бъдещи мами и не се впрягайте много, още като се приберете ще сте забравили всичко  Kissing Heart

# 447
при нас пък минаха със списък и отмятаха кой не е оставил пелени и козметика. Пелените се носят неразопаковани, не се ползват те за вашето бебе..има "оборотни" Laughing Никой не ми е оставил детето да лежи на оповръщана пелена, винаги беше чисто в легълцето й Mr. Green

# 448
при нас пък минаха със списък и отмятаха кой не е оставил пелени и козметика. Пелените се носят неразопаковани, не се ползват те за вашето бебе..има "оборотни" Laughing Никой не ми е оставил детето да лежи на оповръщана пелена, винаги беше чисто в легълцето й Mr. Green

И при нас беше така.  Peace

# 449
  • Някъде там
Просто персонала не е достатъчен и не могат да отделят внимание на всеки отделно.

Ето това е голям проблем в болницата за съжаление  Sad Персонала е много малко  Peace Да не говоря и за операционната!!!Дано скоро време имат възможност да направят още една  Peace

Общи условия

Активация на акаунт