Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 238
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря   bouquet! Действително са 2 пакета пелени (общо 4 бархетни и 4 тензухени), днес питах и лекар от Окръжна.

# 451
аз не останах изобщо с добро впечатление от д-р Папазов по време на престоя си в болницата.  Whistling

Peace

+1
+2
+3  #2gunfire

# 452
Аз като не бях разбрала, че трябва да е неотворен пакета, ги бях изпрала и изгладила и четирите парчета  Rolling Eyes примерна му работа. И ги взех така. Женицата, която събираше ги взе без проблем, както и козметиката, в последния ден мина със списък. НО ако не носиш пелени , никой няма да те върне. Винаги беше сменена и чиста моята госпожица, вкл. когато не я сменях аз, а когато за мой ужас в два сутринта се беше омазала яката, помолих една от акушерките за помощ да я сменим и тя се отзова, даже после си прикзавахме. Много са мили всичките. Да са живи и здрави  Hug

# 453
Ами аз си попълвам списъка, само олиото ми остана, защото като купувах шампоана нямаха. От друга страна с ранно раждане (преди 9-ти месец) най-вероятно единици са тези, които отиват подготвени по списъка, но това е повече от разбираемо. Раждала съм в Окръжна преди 5 години, тогава не искаха дрехи, козметика и пелени,  бебчетата бяха повити в чисти, но вехти пеленки, къпеха ги с "Тео бебе", дори на изписването даваха подаръци с мостри. Нямам нищо напротив да помогнем мъничко на болницата, за да работят без да са притеснени имат ли тези неща или не.

# 454
Аз също получих пакет с подаръчни мостри и полезни брошури. Иначе всичко по списъка си е за нашите си бебчета, памперси ми искаха ден за ден, дрешките също ги избирахме заедно, лигнина и подложките ги ползвах и всичко, което остана ми го върнаха накрая

# 455
Здравейте искам да попитам мамите който скоро са раждали в ОБ багажа който са си приготвили във торбички ли бяха?и как се събраха те само еднократните чаршафи и памперсите са една торба.недават ли от болницата малки сакове?аз съм раждала там преди 7години и останах доволна от всичко и сега пак съм се ориентирала там да раждам.

# 456
багажът ми беше в 2 торби от големите на Джъмбо. От хигиенична гледна точка е по добре да са торби, защото ако е сак при почистване ще се мокри (макар че аз моите неща ги прибрах в шкафа и общо взето не остана торба навън  Mr. Green )
Леко раждане   bouquet

# 457
багажът ми беше в 2 торби от големите на Джъмбо. От хигиенична гледна точка е по добре да са торби, защото ако е сак при почистване ще се мокри (макар че аз моите неща ги прибрах в шкафа и общо взето не остана торба навън  Mr. Green )
Леко раждане   bouquet
Това с торбите е много чаргарска работа. И аз като раждах преди 6 години беше така. Надявах се за второто да е по-различно. На деня на откритите врати ще питам за това. Предпочитам сак.

# 458
  • Варна
Аз носих сак. Не мога да си представя багажът ми да е пръснат в сто торби и торбички. Като искат нещата да не са по земята да сложат няколко шкафа или поне закачалки, да си закачи човек торбите, че в тези мини шкафчета не може да се събере дори и бутилка минерална вода! А така - дали ще има един сак на земята или 5-6 торби - от гледна точка на хигиената не виждам разлика, даже в сак е много по-компактно.

# 459
Аз предния път носих сак, но докато раждах са накарали мъжа ми да сложи багажа в торби, този път ще си ида с торбите. Мисля все пак да не са от шумящите, за да може да не преча, ако има друг човек в стаята, защото е много дразнещо.

# 460
аз бях с един по-голям сак и отделно чаршафите, лигнина и някои други неща бях сложила в една торба Джъмбо

# 461
Целият ми багаж беше в 2 големи чанти Джъмбо - едната само с консумативи (подложки, памперси, мокри кърпички, лигнин, т.н.). В другата - моя багаж; дрехи на бебео. Беше ми удобно, а и на санитарката, когато трябваше да се вземат разни неща първия ден, докато на следващия сама можех да стана (раждах секцио).

# 462
Торби - 2 големи. И аз си ги бях събрала в шкафчето. Изобщо не ми беше пръснат багажа, а си беше прибран. Саковете или куфарите понякога не могат да се пъхнат под леглото - зависи от модела. Седят някъде в стаята и ги прескачате. Разликата от хигиенична гледна точка е, че като мине санитарката с парцала да не мислиш, че деликатно ти заобикаля сака? Grinning Минава с парцала и маже наред. После сака е мокър отдолу и отстрани. Торбите след това ги изхвърляш и чиста работа.

# 463
  • Варна
Добре де, как две големи торби се събират в нощно шкафче newsm78 Това по никакъв начин не мога да си го представя. Или имаме различни мерки за "голяма" торба или аз съм била в стая с хипер миниатюрни шкафове, в които не можеше да се събере дамска чанта, какво остава за две големи торби Confused А сакът какво ви притеснява, че ще се "мацне" с мопа? По гари и чакални, където обикновено се носят сакове надали е по-чисто, нали не си изхвърляте саковете след всяко пътуване... Перат се и толкова.

# 464
Добре де, как две големи торби се събират в нощно шкафче newsm78 Това по никакъв начин не мога да си го представя. Или имаме различни мерки за "голяма" торба или аз съм била в стая с хипер миниатюрни шкафове, в които не можеше да се събере дамска чанта, какво остава за две големи торби Confused А сакът какво ви притеснява, че ще се "мацне" с мопа? По гари и чакални, където обикновено се носят сакове надали е по-чисто, нали не си изхвърляте саковете след всяко пътуване... Перат се и толкова.
Ами по гари и чакални (макар, че не пътувам с такъв вид транспорт) не го мажат с парцал с разтворени в него дезинфектанти, замърсени с болнични отпадъци (като мита кръв в банята преди това). За шкафчетата - да, малки бяха, но си ги събрах, добре подредени. Като си дадеш козметиката и пелените за бебето, като оставиш памперси и кърпички и дрешки в коша за бебето. То всяко нещо намаля.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 14:51 от Bad Diddy

Общи условия

Активация на акаунт