Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 421
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Здравейте момичета, имам въпрос. Тъй като съм от Провадия, и вчера ми беше последната ЖК, и тук няма кой да ми направи запис на тонове, дали мога да отида в родилното за преглед и запис на тонове. Ще раждам там, но без избор на екип. Благодаря   bouquet

Може да отидеш, по всяко време. Ще те прегледа дежурния лекар и ще платиш 30 лв Simple Smile Поне така ни беше обяснено миналата година, като ходих на отворените врати.
И ти можеш да звъннеш на старшата и да питаш Simple Smile

# 406
Всеки месец имa,мисля последния четвъртък нa месецa, обaди се нa стaршaтa aкушеркa Силвия Русева, 052/ 821 597, 052/821 238. Вероятно aко обявят грипнa ще уведомят...
Здравейте и от мен. Този месец няма да има ден на отворените врати в ОБ, заради грипната епидемия. Дори и женските консултации са спряни.

# 407
Имате ли наблюдение за отношението към майките, които не кърмят? Аз раждах дъщеря си преди 6 години и бях свидетел на много грозни сцени от страна на една педиатърка. Сега дали са започнали да мислят малко по-разкрепостено? Писна ми от стереотипи.

# 408
Имате ли наблюдение за отношението към майките, които не кърмят? Аз раждах дъщеря си преди 6 години и бях свидетел на много грозни сцени от страна на една педиатърка. Сега дали са започнали да мислят малко по-разкрепостено? Писна ми от стереотипи.
Когато аз раждах не видях майка, която да не кърми или да не иска да кърми. За това не мога да ти кажа какво е би било отношението. Със сигурност е болница подкрепяща кърменето и предполагам, че ако нямаш медицински причини да не кърмиш, а просто така си решила ще срещнеш отпор и ще те насърчават да кърмиш.

# 409
имаше само една дъртофела, която се държеше ужасно с мамите, на които се налагаше да хранят с адаптирано мляко. На нен кърмата ми слезе последният ден от престоя и на няколко пъти ми отказваха преди това да ми дадат АМ, защото тя наредила така. Ходих да се карам с нея и така успявах да си нахраня ревящото от глад дете Tired Преди това пък дойде да ми крещи защо си ползвам помпата и си правя топли компреси, тя кърмата щяла сама да си тръгне, до тогава да съм хранела с шестте капки, които излизали от мен ooooh! Другите неонатолози при проверката на гърдите за кърма си установяваха, че при мен още няма такава и си ми оставяха АМ при беба за всяко хранене. С никой друг не съм имала проблеми Mr. Green

# 410
Имах проблеми с кърменето, когато се роди дъщеря ми. Първо раждах секцио със спинална упойка (кърмата ми дойде на четвъртия ден) и второ кърмата ми изглежда не беше хранителна за бебето, след третата седмица  започна да вие от глад и аз се чудех какво става. Беше голям кошмар – кърмене , изчеждане, ходене при педиатър ден през ден, за да я "теглят" колко е изяла. "Добре", че получих отлагане на пикочна киселина по ставите и трябваше на спра да кърмя, та детето да мине на адаптирано мляко. Сега смятам, че няма да е много по-различно, защото съм и вегетарианка. А и смятам, че с две деца нещата ще са доста по-различни, по-динамичен живот, по-напрегнати обстоятелства.

# 411
  • Варна
Такова нещо като нехранителна кърма няма. Както и не е задължително този път да имаш проблеми с кърменето.
В крайна сметка, ако си решила да не кърмиш, не виждм как някой ще те накара да го правиш насила

# 412
Имах проблеми с кърменето, когато се роди дъщеря ми. Първо раждах секцио със спинална упойка (кърмата ми дойде на четвъртия ден) и второ кърмата ми изглежда не беше хранителна за бебето, след третата седмица  започна да вие от глад и аз се чудех какво става. Беше голям кошмар – кърмене , изчеждане, ходене при педиатър ден през ден, за да я "теглят" колко е изяла. "Добре", че получих отлагане на пикочна киселина по ставите и трябваше на спра да кърмя, та детето да мине на адаптирано мляко. Сега смятам, че няма да е много по-различно, защото съм и вегетарианка. А и смятам, че с две деца нещата ще са доста по-различни, по-динамичен живот, по-напрегнати обстоятелства.
Съжалявам, че така се е получило при вас с първото детенце. Наистина няма нехранителна кърма. Казват, че две раждания и две кърмения от една и съща майка не си приличат. Дано този път имате повече късмет и да се наредят лесно нещата. Ако си решила да кърмиш спокойно можеш да потърсиш съвет от консултант по кърмене. В ОБ даже си има такъв щатен (поне преди имаше).

# 413
Благодаря  Hug

# 414
Има ли мами, родили при д-р Папазов? Моля ви, споделете.

# 415
Сестра ми ражда при него и остана изключително доволна от него. Каза че бил внимателен при прегледите и се интересувал от състоянието на пациентките си

# 416
аз не останах изобщо с добро впечатление от д-р Папазов по време на престоя си в болницата.  Whistling

# 417
аз не останах изобщо с добро впечатление от д-р Папазов по време на престоя си в болницата.  Whistling

Peace

# 418

Peace

+1

# 419

Peace

+1
+2

Общи условия

Активация на акаунт