Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 429
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
впечатленията са ви от няколко месеца назад или от година предполагам newsm78,а пък имам и друг проблем д-р Илинденов се оказа семеен приятел и майка ми ме натиска да раздам в АГ при него щото друго било с връзки да сме бла бла дрън дрън #2gunfire Thinking,аз пък не искам шото се опарих от уж голяма специалистка от МД и щото въпросния Илинденов е във АГ....и направо незнам newsm78

Не че нещо Стели ама ти ще раждаш а не майка ти.. Важното е ти да си спокойна и ако това означава да си в ОБ без Илинденов (от когото аз не съм много доволна..) си е изцяло твое решение. Никой няма право да решава вместо теб... Обясни на майка ти че едно време те като са раждали в АГ е било добре, но към днешна дата нещата не са такива като едно време......

# 391
Момичета, към днешна дата какво е отношението в ОБ към пациентките на д-р Славчев?

# 392
впечатленията са ви от няколко месеца назад или от година предполагам newsm78,а пък имам и друг проблем д-р Илинденов се оказа семеен приятел и майка ми ме натиска да раздам в АГ при него щото друго било с връзки да сме бла бла дрън дрън #2gunfire Thinking,аз пък не искам шото се опарих от уж голяма специалистка от МД и щото въпросния Илинденов е във АГ....и направо незнам newsm78

Не че нещо Стели ама ти ще раждаш а не майка ти.. Важното е ти да си спокойна и ако това означава да си в ОБ без Илинденов (от когото аз не съм много доволна..) си е изцяло твое решение. Никой няма право да решава вместо теб... Обясни на майка ти че едно време те като са раждали в АГ е било добре, но към днешна дата нещата не са такива като едно време......
това и казвам и аз но не ме чува за сега #2gunfire,а тва ме дразни,ровя се за мнения за лекарите от АГто-все различни,за Илинденов четох един случай,че бил пийнал по време на дежурство.......сори ама връзки такива не искам.но ше направя компромис със един преглед при него да го видим

# 393
Момичета, към днешна дата какво е отношението в ОБ към пациентките на д-р Славчев?
Не видях лошо отношение. Аз като ми изтекоха водите се запътих към болницата по заръка на доктора, но малко се помотахме май с мъжа ми и позакъсняхме, а трябваше в 10 сутринта да сме там. Та приемащата вече знаеше името ми, чакаше ме ......... общо взето не съм усетила да има негативно мнение, защото съм избрала него, но за нищо не света не съжалявам, че го избрах. Ако трябваше сама да лежа и да слушам другите как се мъчат, щях да изкарам доста тежко времето. Докторът поне беше на линия, че да ми обяснява какво се случва и какво да очаквам - ама ......... така и не дочаках болките:)

# 394
В АГ верно има хлебарки, лично съм трепала Sick В ОБ такава гад не съм видяла.
Аз като раждах имаше котка точно на втората врата до стълбището, тя ту влизаше, когато успееше да се шмугне, то някой я подритваше пак на стълбището. После не пускали посетители, че ги било страх от зарази  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 395
Аз пък препоръчвам д-р Славчев от Окръжна  Crossing Arms

И аз препоръчвам д-р Славчев! С две мои ръце, две на съпруга ми и две на бебето Simple Smile

Отношението на всички в ОБ беше много топло, много мило.
Д-р Нешев също е много мил и внимателен. От останалите - Папазов и Димитрова бяха делови, но отзивчиви на визитации. От акушерките - мен ме изражда Нина (висока и едра, с къдрава коса). Само хубави спомени имам от тях.

Иначе бях в 12-та стая и банята е недомислена - има нещо като стъпалце или, по-точно, банята е на по-високо "ниво" от стаята и трябва да прекрачваш, а аз бях епизиотомия и порядъчен брой шевове заради разкъсвания, та не ми беше никак весело Simple Smile

Храната не струваше, но на мен съпругът ми ми носеше и без друго.

Забравих да спомена, че към ОБ ме насочи моя приятелка, акушерка от АГ, която роди и двете си деца в ОБ. Коментарът е излишен Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 17:54 от Анонимен

# 396
  • Варна
Иначе бях в 12-та стая и банята е недомислена - има нещо като стъпалце или, по-точно, банята е на по-високо "ниво" от стаята и трябва да прекрачваш, а аз бях епизиотомия и порядъчен брой шевове заради разкъсвания, та не ми беше никак весело Simple Smile
Мисля, че всички бани са така, защото са правени допълнително, не е имало самостоятелни бани преди.

# 397
  • Варна
От известно време искам да попитам раждалите в ОБ - опитвам се да си спомня как се казва акушерката, която беше на смяна по време на раждането на сина ми. Много мила, слаба, с тъмна къса коса, на средна възраст...

# 398
От известно време искам да попитам раждалите в ОБ - опитвам се да си спомня как се казва акушерката, която беше на смяна по време на раждането на сина ми. Много мила, слаба, с тъмна къса коса, на средна възраст...
да не е Грета?

# 399
Голямото си дете родих в АГ,а малкото в ОБ. С две ръце съм за окръжна,като се има предвид,че в АГ си платих за избор на екип,а в ОБ не съм дала и една стотинка. Останах страшно доволна от отношението на лекари и акушерки. Simple Smile

# 400
Аз препоръчвам ОБ на която бъдеща майка срещна Simple Smile / в МД стаите изглеждат мн чисти, ама все пак едното си е по-ново строителство... но аз си казах, че не отивам на хотел с екстри и че е далеч по-важно в чии ръце се доверявам/
Екипът на ОБ е прекрасен! доволна съм от отношението на всички акушерки. Д-р Славчев и акушерките (всички, не само тези, които бяха на смяна!) направиха така, че раждането да не ми е някакъв лош спомен, както често съм чувала от други майки.  А и от отделението нпо неонатология също съм доволна, откликнаха на всичките ми вопли за помощ (колкото и абсурдни да бяха) и отговориха на всичките ми въпроси (колкото и откачени да бяха)  Joy
Честит им професионален празник, все така всеотдайни, заслужават много повече!  Hug

# 401
Здравейте момичета, имам въпрос. Тъй като съм от Провадия, и вчера ми беше последната ЖК, и тук няма кой да ми направи запис на тонове, дали мога да отида в родилното за преглед и запис на тонове. Ще раждам там, но без избор на екип. Благодаря   bouquet

# 402
Здравейте и от мен! Бих искала да попитам дали и този месец ще има ден на отворените врати в ОБ и докога е записването. Благодаря ви предварително!

# 403
Всеки месец имa,мисля последния четвъртък нa месецa, обaди се нa стaршaтa aкушеркa Силвия Русева, 052/ 821 597, 052/821 238. Вероятно aко обявят грипнa ще уведомят...

# 404
Благодаря Ви, в понеделник ще се обадя и ще видим каква е ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт