Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 433
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Не е порутено, съвсем прилично изглежда. Е, не е петзвезден хотел, но не е и от ония, които ги дават по телевизията като пример за мизерия Twisted Evil Чисто е, ремонтирано, съвсем нормално отделение на държавна болница.

# 376
Не е порутено, съвсем прилично изглежда. Е, не е петзвезден хотел, но не е и от ония, които ги дават по телевизията като пример за мизерия Twisted Evil Чисто е, ремонтирано, съвсем нормално отделение на държавна болница.
ох олекна ми пое малко Simple Smile,повече го хвалят от АГ-то и все си мисля че не е хубаво място

# 377
Пред АГ предпочитам ОБ, както Месечинка каза не е луксозно, но в крайна сметка не е хотел  Mr. Green

# 378
Пред АГ предпочитам ОБ, както Месечинка каза не е луксозно, но в крайна сметка не е хотел  Mr. Green
е то е ясно че няма да е хотел  Laughing,май всички мамита са за ОБ,смятайте колко е зле там

# 379
Имам лош спомен от санитарните възли към стаите, миришеше на нещо ужасно, може да е било от препаратите или дезинфектантите. Това ми е лошия спомен от преди 5 години, стаите бяха нормални, чисти. Предният път си носих мои чаршафи, сега някой проверил ли е дали  може? И понеже АГ са вдигнали таксите, има ли някакво изменение  в тези на Окръжна?

# 380
Аз раждах Ноември и си носих мои чаршафи, но това си е личен избор. За обстановката-прилична е, само малко от към баня не го докарват, но се търпи Wink

# 381
Аз раждах Ноември и си носих мои чаршафи, но това си е личен избор. За обстановката-прилична е, само малко от към баня не го докарват, но се търпи Wink
но по се търпи от АГто нали

# 382
  • Варна
Аз от хигиената съм доволна, всяка сутрин и вечер почистват стаята и санитарките са много любезни. В сравнение с АГ-то, където е пълно с хлебарки

# 383
все повече се нагласям към Окръжна,но пък гинеколожката ми препоръча Николов Танев и Илинденов от АГто,а хич не ми се нрави newsm61

# 384
И двете си деца родих в ОБ, нямам никакви забележки относно хигиената, отделението е в доста добро състояние като се има предвид, че е държавна болница. Скоро моя приятелка лежа в АГ и беше отвратена от условията (мизерия, хлебарки...) и отношението на някои лекари и сестри.

# 385
  • Варна
Аз пък препоръчвам д-р Славчев от Окръжна  Crossing Arms

# 386
  • Варна
В АГ верно има хлебарки, лично съм трепала Sick В ОБ такава гад не съм видяла.

# 387
Peace 10 деца да родя, все при него ще са. Такъв всеотдаен човек и лекар до сега не съм срещала, а за жалост съм обиколила доста лекари.

# 388
впечатленията са ви от няколко месеца назад или от година предполагам newsm78,а пък имам и друг проблем д-р Илинденов се оказа семеен приятел и майка ми ме натиска да раздам в АГ при него щото друго било с връзки да сме бла бла дрън дрън #2gunfire Thinking,аз пък не искам шото се опарих от уж голяма специалистка от МД и щото въпросния Илинденов е във АГ....и направо незнам newsm78

# 389
Peace 10 деца да родя, все при него ще са. Такъв всеотдаен човек и лекар до сега не съм срещала, а за жалост съм обиколила доста лекари.
И аз така с две ръце за д-р Славчев и ОБ.Била съм и в АГ .Спяхме на светнати лампи заради хлебарките.

Общи условия

Активация на акаунт