Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 492
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
ами аз не държа да ползваме залъгалка изобщо, по-скоро за всеки случай да я нося с мен  Mr. Green

# 361
Зузи, да и аз съм абонат на януарската тема  Mr. Green Днес отворих гардероба и гледах какво имам- и аз се спрях на този вариант, като теб, но все пак реших да се допитам до миналите през това вече. А шише за бебо трябва ли, или те имат там?

# 362
Зузи, да и аз съм абонат на януарската тема  Mr. Green Днес отворих гардероба и гледах какво имам- и аз се спрях на този вариант, като теб, но все пак реших да се допитам до миналите през това вече. А шише за бебо трябва ли, или те имат там?

Имат шишета в болницата. Simple Smile
Залъгалка не съм ползвала, излишни ми се струват.
Доколкото знам, забранени са ръкавичките за бебето.

# 363
  • На брега на морето
Забранени са ръкавици, но все пак може да вземете за разни  ситуации са полезни.
Дъщеря ми беше с абокат, една акушерка ми поиска ръкавици, за да не можела да си прави нищо абоката ( то пък какво ли да прави новородено  newsm78)
та така, ако имате подръка, вземете за всеки случай, но по принцип не слагайте, ако не е необходимо, това е моят съвет.

# 364
  • Варна
Така като чета, Зузи е отговорила много точно. Аз само да допълня, че 1-2 пелени ще ви трябват, за да ги постилате на леглото, като вземате бебчето при вас  Grinning
Зузе, вземи си биба, не са забранени. Калина не я искаше от ден 1. Аз тъпо и упорито настоявах да я ползва до към 2-я месец  Mr. Green За мое нещастие така и не пожела. За сметка на това си смуче палеца  Tired

# 365
  • Варна
Ръкавиците са супер опасни, според мен не вземайте в никой случай. Аз след първото зверско надиране на сина ми се опитах да му сложа (ми тъпа съм, признавам си) и той на 30-тата секунда си я беше наврял в устата. Просто... по-добре надран, отколкото не дай Боже задушен. Абокатът няма ли как да се завърже подходящо?
Ваве,
нормално е изключително кърмени деца да не искат залъгалки Laughing Нищо ново под слънцето.

# 366
дъщеря ми беше с абокат, целия престой от 8 дни, последния го свалиха час преди изписването, но ръкавици не са ми искали.

# 367
Аз искам да благодаря на всички майки които ми отговориха относно пренасянето на плода...моят мъж днес беше на доктор и се сетил да попита тай като снощи бях малко шокирана от някой отговори и обсъждахме темата..та доктора е казал че по принцип това отлагане и изчакване се  прави с цел за клинични пътеки..изобщо цялата ни здравна политика е страхотна...но се надявам всичко да мине нормално и да няма никакви проблеми...стискам палци и на всички майки които като мен с нетърпение чакат да прегърнат своите малки и здрави бебчета.   bouquet

# 368
  • На брега на морето
Бяха й го залепили абоката, ама тя от бебе си е шавлива моята щерка, та имаха опасения някакви не знам и аз какви.
Но все пак са си опасни ръкавиците, не отричам.
Дъщеря ми също е изключително кърмено бебе, обаче без залъгалка не заспива, абе заспива, но доста по-трудно. Понякога си я търси, понякога не, но личният ми съвет е, ако можете да я избегнете го направете.

# 369
jojo&vik успех мила дано бебче си тръгне навреме. Иначе за ръкавици не че ги забраняват, просто когато ги сложите трябва да ги наблюдавате. Радослав се роди с мнооогоо дълги нокти и ползвах през деня докато беше при мен да не се дере, но вечер ги махах  Mr. Green
Залъгалката я предложих тоя месец, че започна да си яде ръцете, но той не е с нея постоянно Simple Smile

# 370
Някой може ли да ми каже нещо повече за д-р Живко Жеков? Той ми води консултациите и смятам да ме изражда та събирам мнения

# 371
Някой може ли да ми каже нещо повече за д-р Живко Жеков? Той ми води консултациите и смятам да ме изражда та събирам мнения

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585700.0

# 372
мамита как мислите хубаво ли е да се отиде на отворените врати newsm78,може да има такъв зададен въпрос но не следя много много назад публикациите

# 373
  • Варна
Коментирано е съвсем скоро, по-добре се върни малко назад и прочети. Мненията са абсолютно противоположни, някои го считат за нужно, други - обратното, за натоварващо. Сама трябва да решиш, на мен лично ми беше полезно и интересно, но аз съм любопитна Laughing

# 374
Коментирано е съвсем скоро, по-добре се върни малко назад и прочети. Мненията са абсолютно противоположни, някои го считат за нужно, други - обратното, за натоварващо. Сама трябва да решиш, на мен лично ми беше полезно и интересно, но аз съм любопитна Laughing
и на мен ми интересно какво е,но ме е страх от това което ще видя.......а родилното е обновено нали,не е някво порутено от преди 20години

Общи условия

Активация на акаунт