Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 245
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
veni_mh , твоя пост ме кара да си мисля, че раждането е нещо съвсем нормално и естествено, а не трудно и ужасно. Благодаря за което, пожелавам си раждане като твоето!

# 616
veni_mh , твоя пост ме кара да си мисля, че раждането е нещо съвсем нормално и естествено, а не трудно и ужасно. Благодаря за което, пожелавам си раждане като твоето!

Такова е наистина Simple Smile Когато съпругът ми дойде да ни види, първото, което му казах беше, че искам второ. И сега с голямо удоволствие си спомням раждането и ми е носталгично дори.

veni_mh и моята акушерка беше Грета. Прекрасна е   bouquet

# 617
  • Разград
Ами, наистина е нещо съвсем нормално. При мен, макар и "подпомогнато" от системи всичко беше наред, следяха тоновете постоянно, мислех си как искам бебето да е здраво само и това е. Пропуснах да кажа, че после ме настаниха в стаята точно срещу предродилна зала и чувах всичко-за 4 дни поне още 15 жени родиха и само две наистина викаха много, но всеки си има различен праг на болка. Така, че...раждането минава-за час, два, пет, при мен за девет...после гушкаш едно сладурче и животът не е същият Simple Smile Успех на всички бъдещи мами!

# 618
+1 за окръжна болница и изцяло от отношението на персонала  Peace

# 619
Здравейте момичета. Предстои ми раждане в началото на м. май - секцио. Бях се настроила да раждам в АГ /преди 9 години родих там и беше ужасно/. След всичко прочетено, след всичките разпити който проведох с раждали наскоро майки, май се ориентирах към ОБ. Малко ме притеснява факта, че цялата техника и неонтолзите са в АГ и ако не дай си Боже стане нещо, бебенцата се транспортират в АГ. Може би сте писали по- назад, но да попитам при секцио в ОБ може ли да си избереш упойка. Аз искам спинална, но ако няма опитен анестезиолог тогава по добре ще е пълна. И още едно питане. Тъй като предния път си платих за раждането, сега мисля да не плащам. Има ли такива мами които не са плащали и това оказа ли влияние на раждането. То за отношението е ясно...
Лек и слънчев ден!

# 620
  • Варна
Аз не съм плащала, отношението беше нормално. За упойките не знам, наскоро май се коментираше, че вече може и със спинална newsm78

# 621
Планираното секцио не се ли плаща? Аз бях със спешно секцио и за 12 дневен престой не съм платила нито стотинка.

# 622
mima_r, ако не си избираш лекар/екип, няма какво да плащаш.

# 623
Здравейте! Аз миналата година на 25.04 ( с термин 02.05) родих в ОБ ,но бях с уговорка с акушерка НИНА МИХАЛЕВА! Исках да си раждам нирмално без никаква намеса,а и всичко си ми беше нормално и нямаше абсолютно никакви предпоставки за секцио (аз съм и против него де) .Раждането ми беше някакъв ужас,но съм доволна като цяло,само дето седяхме 8 дни,заради малката ,че я хвана жълтеницата и беше висок билирубина и я пържиха на лампи,но както и да е Simple Smile  Бях с 2 момичета и двете ми надуваха главите и не можех да си почина ама грам!!!  Като цяло по време на раждането бях под наблюдението на абсолютно всички акушерки ,сестри,доктори и тем подобни! Но се наложи система с окситоцин за не знам колко часа ( около 5) ,след това ми напраиха епизиотомия! Натиснаха ме по корема ,за да излезе бебка...сложиха ми пълна упйка ,както и местна и са ми правили ревизия на матката и са ме шили и докато ме местеха на легло аз пък се събудих Simple Smile  СТаите също няма да коментирам Simple Smile Храната пък въобще Simple Smile Всички,освен  една неонатоложка,не й знам името ,не ми даваха инфо за бебето,освен ,че няма да ни изписват!!! Държанието на лекарите,които минаваха на визитации беше страхотно Simple Smile  Нешев е намбър Уан хихихи  Абе бях се настроила за лесно и леко раждане,а то какво стана...както и да...това съм си виновна аз Simple Smile  Сега съм в 4ти месец с термин 19 октомври и мисля пак там да раждам,пак със същата акушерка-Нина Михалева Simple Smile НО...този път смятам да си взема ВИП стая,но не се сещам за нея трябваше да си я запазиш ли беше...че бебката я родих седмица по-рано,а и при нормално раждане нищо не се знае и ако е със запазване ще ми е екстра Simple Smile Искам и бащата да присъства този път...но 80 лв. за няма и 2 минути..в другите страни бащата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да присъства...а тука си плащаш и то САМО за изгонването на плода...ебаси...ама както и да е,,ще плащаме щом трябва Simple Smile И само да вметна,че искат камизолки блузки и ританки,защото е по-удобно на лекарите като прегглеждат бебетата-така разкопчават копчетата на блузката и камизолката и са готови,а като е с боди (ако бяма копчет аотпред) имат много да събуват и разкопчават...аз такива неща носих и дори там ги прах на ръка хахаха Пожелавам леко раждане на всички Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 12:28 от Tatti

# 624
sa6eva ,  за ВИП-а, ще  те настанят, само ако е свободен. Аз след раждането на бебка поисках да бъда там и за мой късмет ме настаниха. Преди бяха 2 стаи, сега не знам дали все още са толкова.
Съжалявам за трудното раждане, дано сегашното мине по-леко!

# 625
иххххх,дано да е !!! Simple Smile Ако не-трябва да издействаме хахаха Благодаря Simple Smile първия път всички миказваха ,че лесно ще родя,но шийката имаше едно ъгълче,което пречеше и за това такива неща ми се случиха,сега пак ми казаха ,че лесно ще раждам и така се и надявам!!!! Simple Smile

# 626
Две сa ВИПовете,но тaм сaмо aко сa свободни,когaто те приемaт,не е със зaпaзвaне Simple Smile нa мен тaм ми беше перфектно,починaх си,възстaнових се доколкото е възможно зa 3дни,ядях сaмо тяхнaтa хрaнa,тaткото можеше по всяко време дa идвa,други посетители също...не е евтино,50лв.нa вечер,но aз остaнaх мн доволнa.инaче целия екип сa супер (с мнооого мaлки изкл.)

# 627
аННа,не е ли 70 лв.на ден ВИП-а?! АКо е 50....екстра си е направо!!! Ти кога си раждала?

# 628
Aвгуст мин.год беше 50лв.

# 629
мерси Simple Smile дано така да продължава да е Wink

Общи условия

Активация на акаунт