Когато съпругът ми дойде да ни види, първото, което му казах беше, че искам второ. И сега с голямо удоволствие си спомням раждането и ми е носталгично дори.
Успех на всички бъдещи мами!
Бях с 2 момичета и двете ми надуваха главите и не можех да си почина ама грам!!! Като цяло по време на раждането бях под наблюдението на абсолютно всички акушерки ,сестри,доктори и тем подобни! Но се наложи система с окситоцин за не знам колко часа ( около 5) ,след това ми напраиха епизиотомия! Натиснаха ме по корема ,за да излезе бебка...сложиха ми пълна упйка ,както и местна и са ми правили ревизия на матката и са ме шили и докато ме местеха на легло аз пък се събудих
СТаите също няма да коментирам
Храната пък въобще
Всички,освен една неонатоложка,не й знам името ,не ми даваха инфо за бебето,освен ,че няма да ни изписват!!! Държанието на лекарите,които минаваха на визитации беше страхотно
Нешев е намбър Уан хихихи Абе бях се настроила за лесно и леко раждане,а то какво стана...както и да...това съм си виновна аз
Сега съм в 4ти месец с термин 19 октомври и мисля пак там да раждам,пак със същата акушерка-Нина Михалева
НО...този път смятам да си взема ВИП стая,но не се сещам за нея трябваше да си я запазиш ли беше...че бебката я родих седмица по-рано,а и при нормално раждане нищо не се знае и ако е със запазване ще ми е екстра
Искам и бащата да присъства този път...но 80 лв. за няма и 2 минути..в другите страни бащата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да присъства...а тука си плащаш и то САМО за изгонването на плода...ебаси...ама както и да е,,ще плащаме щом трябва
И само да вметна,че искат камизолки блузки и ританки,защото е по-удобно на лекарите като прегглеждат бебетата-така разкопчават копчетата на блузката и камизолката и са готови,а като е с боди (ако бяма копчет аотпред) имат много да събуват и разкопчават...аз такива неща носих и дори там ги прах на ръка хахаха Пожелавам леко раждане на всички
нa мен тaм ми беше перфектно,починaх си,възстaнових се доколкото е възможно зa 3дни,ядях сaмо тяхнaтa хрaнa,тaткото можеше по всяко време дa идвa,други посетители също...не е евтино,50лв.нa вечер,но aз остaнaх мн доволнa.инaче целия екип сa супер (с мнооого мaлки изкл.) Препоръчани теми