Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 945
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Sonderzeichen, честито бебче! Да ти е жив о и здраво мъничето и много да ви радва Simple Smile
   Sonderzeichen честито бебенце! Роси какво става с теб,гледам малко остана има ли признаци за раждане скоро Simple Smile

# 211
Sonderzeichen, честито бебче и от мен! Simple Smile Мерси за споделените впечатления!

# 212
Здравейте мамчета   bouquet lovely baby : още си чакам.. Ами ти ?! И на теб ти остана малко ? Някакви признаци ?  Thinking роднините само ме проверяват по тел  Grinning Утре съм на преглед да ме видят как съм. На малкия май му харесва вътре и не му се излиза. Ходя на разходка по 1ч30м., както док ми каза и пак не иска  Laughing

# 213
Здравейте мамчета   bouquet lovely baby : още си чакам.. Ами ти ?! И на теб ти остана малко ? Някакви признаци ?  Thinking роднините само ме проверяват по тел  Grinning Утре съм на преглед да ме видят как съм. На малкия май му харесва вътре и не му се излиза. Ходя на разходка по 1ч30м., както док ми каза и пак не иска  Laughing

И аз нямам никакви признаци за скоро раждане...и си чакаме и чакаме Simple Smile Утре съм на консултация да видя какво ще каже моя лекар.Както казваш ти разхождаме се всяка вечер по 1 час..но няма резултат Simple SmileЕдинственото което усещам са леко спазми ,като пред цикъл и това е...Даже на моменти се чудя дали не е от тези хапчета дето пих за задържане в 8мия месец.Този Гинипрал.....знам ли Simple Smile

# 214
Аз не съм пила Гинипрал, а Магнерич/Магнерот. Днес бях на преглед и ми каза, че околоплодните води са наред, корема чувствителен на пипане, но като не ми е паднала тапата още, няма проблем. В Понеделник Сончето каза да мина пак на преглед и тогава да кажат дали към болницата да се запътим  Thinking Не ме е "проверявал", не ми се искаше да ме бърника, за да не предизвика раждането. На 7ми бях последно при Славчев и имах 1см. При теб как е ?

# 215
Аз не съм пила Гинипрал, а Магнерич/Магнерот. Днес бях на преглед и ми каза, че околоплодните води са наред, корема чувствителен на пипане, но като не ми е паднала тапата още, няма проблем. В Понеделник Сончето каза да мина пак на преглед и тогава да кажат дали към болницата да се запътим  Thinking Не ме е "проверявал", не ми се искаше да ме бърника, за да не предизвика раждането. На 7ми бях последно при Славчев и имах 1см. При теб как е ?
  Аз пиех отначало само Магнерич,но съм с чувствителна матка и ми беше слаб,затова ми изписаха Гинипрал и Магнерот,тъй като имах и 1 см разкритие в 8мия месец...спрях да ги пия в първия ден от 9 месец...за сега нямам нито разкритие нито нищо.Утре ще пиша след консултацията да спделя какво ми е казал лекаря Simple SmileИ моята тапа не е паднала ...поне аз не съм я видяла да пада Simple Smile Някой жени споделят,че не им пада тапата а направо почват болките или водите...относително е

# 216
  • Варна
Еее, момичета, ама вие на чат го обърнахте, нали за тази цел има ЛС  ooooh!

Съжалявам, но получавам известия за всеки нов отговор в темата и не ми се чете чат  Crossing Arms

П.С. Леко раждане и на двете  Grinning

# 217
Благодаря, надявам се да е леко Simple Smile Lovely Baby ще чакам да пишеш как си Wink

# 218
Еее, момичета, ама вие на чат го обърнахте, нали за тази цел има ЛС  ooooh!

Съжалявам, но получавам известия за всеки нов отговор в темата и не ми се чете чат  Crossing Arms

П.С. Леко раждане и на двете  Grinning
  И аз благодаря...дано всичко да е ок Simple SmileРоси,ще пиша Wink

# 219
А има ли майчета раждали в окръжна,които са ги шили без упойка? Чух за такъв случай скоро, и се чудя дали е единичен,или е масово.

# 220
  • Някъде там
А има ли майчета раждали в окръжна,които са ги шили без упойка? Чух за такъв случай скоро, и се чудя дали е единичен,или е масово.

Shocked Shocked Shocked Shocked Аз лично не съм чувала за такова нещо. Освен да има алергия към упойките иначе няма друга причина да не и сложат и да я подложат на такава болка  Sad

# 221
  • Варна
Или по някаква причина упойката да не е хванала. Мен ме шиха даже с пълна, а не съм била с избор на екип или нещо такова.

# 222
  • На брега на морето
На мен ми сложиха месна упойка, лидокаин.
Не съм убедена, че имаше особено голям ефект, доста неща усетих, но не е като да е нетърпима болка. Контракциите бяха доста по-болезнени.
Предполагам, че ако се налагат повече шевове, то ще се сложи пълна упойка, знам ли...

# 223
  • Варна
И аз бях с местна упойка, ама усещах всичко. Но да не се плашат неродилите още - преживява се. И аз имам приятелка, която са я шили с пълна упойка... newsm78 чудя се защо ли, явно при повече шевове. Месечинка, ти колко шева имаш?

# 224
  • Varna, Bulgaria
Мен ме питаха дали искам и естествено поисках Simple Smile Беше лидокаин. Аз усещах по-скоро гъделичкане, ако мога така да го нарека.

Общи условия

Активация на акаунт