lovely baby : още си чакам.. Ами ти ?! И на теб ти остана малко ? Някакви признаци ?
роднините само ме проверяват по тел
Утре съм на преглед да ме видят как съм. На малкия май му харесва вътре и не му се излиза. Ходя на разходка по 1ч30м., както док ми каза и пак не иска
lovely baby : още си чакам.. Ами ти ?! И на теб ти остана малко ? Някакви признаци ?
роднините само ме проверяват по тел
Утре съм на преглед да ме видят как съм. На малкия май му харесва вътре и не му се излиза. Ходя на разходка по 1ч30м., както док ми каза и пак не иска
Утре съм на консултация да видя какво ще каже моя лекар.Както казваш ти разхождаме се всяка вечер по 1 час..но няма резултат
Единственото което усещам са леко спазми ,като пред цикъл и това е...Даже на моменти се чудя дали не е от тези хапчета дето пих за задържане в 8мия месец.Този Гинипрал.....знам ли
Не ме е "проверявал", не ми се искаше да ме бърника, за да не предизвика раждането. На 7ми бях последно при Славчев и имах 1см. При теб как е ?
Не ме е "проверявал", не ми се искаше да ме бърника, за да не предизвика раждането. На 7ми бях последно при Славчев и имах 1см. При теб как е ?
И моята тапа не е паднала ...поне аз не съм я видяла да пада
Някой жени споделят,че не им пада тапата а направо почват болките или водите...относително е 

Роси,ще пиша
Препоръчани теми