Окръжна Болница - Варна - тема 6

• 55 211
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Аз бях във 2-ра стая и шкафчетата ми побраха 2 -те чанти една върху друга  Mr. Green Месечко, ваш'те са били други  Crazy
Чантите ми бяха от плат, такива за пътуване, една за мен и една на дребната. Никой не ми е правил забележка,нито пък ми ги е мацвал с мопа Mr. Green Първите 2 дена бяха под леглото, а там не се чисти с мопа  Mr. Green

# 466
  • Варна
А, да, кой знае колко народ се е изхрачил, изсекнал, из*рал с извинение там, дето си мотаме саковете по гарите и чакалните, ама нали не сме видели Joy Дезинфектант ми звучи по-чисто в интерес на истината. Не се заяждам де, нормална реакция и разсъждение, нещо, което не го виждаме с очите си не ни прави впечатление Laughing А шкафчето не можеше да ми събере дори и само превръзките и памперсите, за дрехите да не говорим Rolling Eyes Не помня в коя стая бях, някоя от първите, може би номер 1 дори newsm78 След нея беше първият бокс.

# 467
  • Варна
В първа си била, втора е след бокса  Crazy

# 468
Шкафчетата в 3,5,8 стая са големи .Побират багажите със сигурност
А по повод номерата на стаите в момента са по следния начин:
1-родилки
2-акушерки
3-родилки
бокс-1
4-родилки
5-родилки след секцио
бокс-2
6-вип стая
бокс-3
7-родилки след секцио
тава инфо е от извора моя приятелка в момента е в отделението  Grinning
по нататък с номерата не и се ходише да ги диктува

# 469
мерси на всички за отговорите  Simple Smile ще се опитам да се събера във две торби  newsm78 всичко друго да е ок а багажа ще го прибера някъде Simple Smile и още нещо да попитам колко дни ви държаха в болницата че от момичета които скоро са раждали там чувам че поне 7 дена ги държат да могат да вземат повече пари от ЗК-питам за нормално раждане без усложнения разбира се Simple Smile

# 470
Аз бях със секцио на 17.07 и на 22.07 си бях вече у дома
а моя позната нормално раждане на 20.11 и на 22.11 се прибра

# 471
Аз родих в ОБ нормално през април миналата година. Влязох и родих на обяд в събота и ме изписаха във вторник, т.е. след 72 часа престой. Но и аз и бебето бяхме без никакви проблеми. Не мисля, че ако няма повод си измислят, за да те държат и да точат ЗК.

# 472
Аз бях 5 дена, но не са точили излишно ЗК, дребния беше с жълтеница, иначе мамата с която бяхме първите дни я изписаха на 3-я ден Simple Smile

# 473
  • Варна
а моя позната нормално раждане на 20.11 и на 22.11 се прибра
Това ми се струва невероятно, минималният престой би трябвало да е 3 денонощия Rolling Eyes Нас ни държаха толкова.

# 474
Аз носих сак. Не мога да си представя багажът ми да е пръснат в сто торби и торбички. Като искат нещата да не са по земята да сложат няколко шкафа или поне закачалки, да си закачи човек торбите, че в тези мини шкафчета не може да се събере дори и бутилка минерална вода! А така - дали ще има един сак на земята или 5-6 торби - от гледна точка на хигиената не виждам разлика, даже в сак е много по-компактно.
newsm10 newsm10

# 475
Мен ме приеха на 16.10 в 4ч сутринта и ни изписаха на 19-ти по обяд. Ние също нямахме никакви усложнения.

# 476
Здравейте, да попитам тези от вас, които са били с операция, веднага след цезаровото, обръщат ли внимание, помагат ли, отзовават ли се... като трябва да се изправиш, помага ли ти някой?  а за упойките, има ли избор? много ме е страх от постоперативния период.. бебето на кой ден го дават при майката? 

# 477
колко дни би трябвало да е престоят на родилките с операция?

# 478
Здравейте, да попитам тези от вас, които са били с операция, веднага след цезаровото, обръщат ли внимание, помагат ли, отзовават ли се... като трябва да се изправиш, помага ли ти някой?  а за упойките, има ли избор? много ме е страх от постоперативния период.. бебето на кой ден го дават при майката? 
Упойката е само пълна. След операцията те местят в интензивно. Там прекарваш около 24 часа. След това ти дават бебето. Моето секцио беше в 10.40, на другия ден в 9.30 вече ме бяха изправили и ме преместиха в стая. Помагат ти и помощ не отказват, но ... има много голямо значение какво и как молиш. В моята стая едно момиче помоли да и вземат бебето и да му сменят памперса, защото тя е след секцио и не може. Взеха бебето и не го върнаха повече, но и тя не го потърси. След около 40 минути дойде една акушерка бясна да попита чие е това бебе, което стои само в бокса и защо е само там при условие, че по това време бебетата са при майките си. Отговорът беше - Мое е, ама ... аз съм след секцио  ooooh!
За следоперативния период - всичко си зависи от организма. Аз се възстанових бързо и не съм имала никакви проблеми, но при други момичета възстановяването е по-продължително.

# 479
Аз се възстанових много бавно. Бях със спинална упойка, имам алергии. Скоро моя приятелка ражда и са й предложили да избира упойката, беше я страх от пълната. Помощ не очаквай, не са много отзивчиви. Най-гадно е като ти махнат катетъра и не идват да ти носят подлога,  трябва да ставаш до тоалетната, която е доста далече от интензивното отделение. Аз родих сутринта, а бебето ми го дадоха на следващия ден късно вечерта, и то много настоятелно си я поисках.

Общи условия

Активация на акаунт