Разпознахте ли се?

• 20 448
  • 428
  •   1
Отговори
# 45
С това, че пиейки венти лате и притежавайки айфон, плюс водейки
корпоративната комуникация на едър телеком, плаща пенсията
 на леля Паца. И е интелектуален елит. И жена му е фина.

# 46
На мен пък такива писания не са ми засегателни и обикновено и на мен са ми смешни, но това нещо не се е получило, само това:

Цитат
На тази площадка, децата са най-често на възраст между 0 и 4 - най-ужасната, кръвожадна и безпощадна демографска група.
Laughing

Ами наистина са големи зверилници площадките и има всякакви екземпляри.

На нашата (сега сме си в БГ) онзи ден едно момиченце разнасяше (направо малтретираше едно котенце), после всички по реда си го разнасяха (малтретираха), майка се чудеше как с две ръце да говори потелефон, да пуши и да пие кафе.

По принцип и аз мога да опиша нашата площадка в такъв стил, какво толкова  Rolling Eyes

Ох, не мога да се публикувам Crazy

# 47
Явно е и мързеливец, защото ако не беше, краката му биха го отвели по-далеч от площадката пред блока, там където 85-килограмовите не стъпват, защото им е уморително. Така му се пада.

# 48
Не играем на междублокова площадка, защото не живеем в блок, а и детето ми не е в дзверски описаната възраст 0-4г. Но тоя го разпознах! Висят такиви самопрокудени в ъгъла бащи, смръщили вежди, пушещи и подвикващи с нисък тембър на собственото си дете, което вярват е толкова добре възпитано, че да попита може ли да играе с чужда играчка  Wink

# 49
# 50
Що да се връзвам? Посмях се... Неистовите напъни да се изпъчиш и оттласнеш,  стъпвайки по главите, гърдите, задниците, обиколките на ханш, гърди и прочие, че и на прашките на масата често са с трагикомични резултати...Ставаш видим, забележим и ти изпъкват достойнствата.  Mr. Green
Алексче, аз се познах - 120/100/120 с бялата рокля.  Grinning Приятно ми стана, че и прашките ми са станали обект на такова височайшо внимание.  Blush
Ааа,моля,моля! Mr. Green Това бях аз Laughing Не си приписвай моя сексапил! Laughing

# 51
  • Варна

Но с какво се различава той от хората, които уж поучава?

С нищо.  Laughing И той е част от общата маса. И аз съм била. И моите деца в миг на невнимание от моя страна са отмъквали чужда тротинетка. И на моите деца са им отмъквали там каквото... Всичко е един голям, общ зверилник.
Аз обаче смятам, че авторът е пропуснал една група - тази на засуканите майчета. По къси гащички, топ, опънат по тялото, ярък лак на ноктите на краката, коса - на опашка и връткави очета - кой от татковците ги зяпа.  Crazy Преди време се канех да пусна тема за свалките по детските площадки, но се спрях, да не вземе да се разпознае някой. А не е като да не съм виждала такива работи.  Laughing

# 52
Той авторът ако беше срещнал такива, щеше да почне да  му харесва площадката.

А за играчките- научила съм го, че може да разменя, и нося играчки, които
и друго дете може да вземе. Ако се сдърпат, това си е социален урок.

# 53
С нищо.  Laughing И той е част от общата маса. И аз съм била. И моите деца в миг на невнимание от моя страна са отмъквали чужда тротинетка. И на моите деца са им отмъквали там каквото... Всичко е един голям, общ зверилник...

Именно.
Но ако забелязваш, неговото пак излезе невинно, а жената - виновна, че си е прибрала играчката  Simple Smile

# 54
  • Варна
Да, а ако тротинетката или там нещото беше на неговото дете и той щеше да поиска да си я вземе и пак другото дете щеше да е виновно.  Двоен стандарт, какво да го правиш. Затова казвам, че и той не се отличава с нищо от останалите, просто описва каквото е видял. Пречупено през призмата на неговия мироглед. Последното изречение беше много популярно клише в училище.

# 55
  • София

Но с какво се различава той от хората, които уж поучава?

С нищо.  Laughing И той е част от общата маса. И аз съм била. И моите деца в миг на невнимание от моя страна са отмъквали чужда тротинетка. И на моите деца са им отмъквали там каквото... Всичко е един голям, общ зверилник.
Аз обаче смятам, че авторът е пропуснал една група - тази на засуканите майчета. По къси гащички, топ, опънат по тялото, ярък лак на ноктите на краката, коса - на опашка и връткави очета - кой от татковците ги зяпа.  Crazy Преди време се канех да пусна тема за свалките по детските площадки, но се спрях, да не вземе да се разпознае някой. А не е като да не съм виждала такива работи.  Laughing

Ей това, признавам, съм го виждала. Даже виждам много повече слабички, натокани майчета, отколкото "глигани".

# 56
  • София
В Младост 1 мисля,че няма такива реновирани площадки.
Не се разпознах,разпознах свекърва си  Laughing,като изключим цигарите Ева и тегло 85кг,ама и тя е от държащите тротинетката до себе си Laughing
А за господин млад меринджей,който си пуши,ама е забелязал фасовете,е от другата група.На псевдоморалиостите,случайно попаднали в гетото.

# 57
Joy
Всъщност, споделям.Аз също никога не съм обичала детските площадки....децата ми са водени изключително рядко.   Simple Smile

# 58
А дали посещаемостта на блога ще скочи драстично в следващите 24, до 48 часа  Wink

# 59
  • Варна
Толкова много не се бях смяла отдавна...  Joy
И честно казано, очаквах коментарите след прочетеното да са все в този тон - написани с хумор и самоирония!
Но нееее, ССФ се е засегнала жестоко  Angry
Май наистина нещата в този форум стават патологични?  newsm78
То пък бива-бива, ама да нямаш грам чуство за хумор...

Общи условия

Активация на акаунт