Отговори
# 675
Влъх ти не си ли на работа бе какво серии гледаш ти аааа  Crossing Arms

не не веднъж не питаха като хората  ooooh! неубодно ли им е поне малко,за какво става дума в темата те какво питат  ooooh!
Мислиш ли че някой чете,влиза пита и бяга Hug

# 676
  • У Диспансера ...♥♥♥
Казват ,че опитвали да докарат Ча като Къванч в ролята на Бехлюл,имало сходство и във визията ,личало си още от фрагмана,че това са проекти на една и съща компания ..

а дано,ама надали http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoya-bir-kivanc-tatlitug- … mi-yapiliyor.html
Аз го и преведох в общи линии какво имат в предвид бе джанъм ти за кво е тупваш тая статия и те да се блъскат с чудния превод на Чичака  Thinking

# 677
  • Под Сините камъни
Ааааааааа...ок...аз си помислих, че мен захапахте... Rolling Eyes

Споко бе,те така си хортуват ,аз за тва се загледах в сериите щот едвам се стърпях да не рекна нещо на някой питащ за превода еле пък на тоя 44 пустия   ooooh!
И в тоя ред и аз да питам Нерде е 44 епизод  smile3534

# 678
Казват ,че опитвали да докарат Ча като Къванч в ролята на Бехлюл,имало сходство и във визията ,личало си още от фрагмана,че това са проекти на една и съща компания ..

а дано,ама надали http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoya-bir-kivanc-tatlitug- … mi-yapiliyor.html
Аз го и преведох в общи линии какво имат в предвид бе джанъм ти за кво е тупваш тая статия и те да се блъскат с чудния превод на Чичака  Thinking

да бе къз ти си го превела,аз слагам инфото да видАт о 'рата,чИ не ги баламосваш Winkн'ал работим в екип Blushк'во палиш моторетката от раз Winkади дур Hug Hug Hug

# 679
Влъх ти не си ли на работа бе какво серии гледаш ти аааа  Crossing Arms

не не веднъж не питаха като хората  ooooh! неубодно ли им е поне малко,за какво става дума в темата те какво питат  ooooh!
Ми тях ги интересува превод кога ще има бе  ooooh!
Да бе на работа съм,ама дори и да нямам служебен айфон по-тва време няма никой и мога да зяпам серии ,иначе почвам да разсъждавам колко е несправедлив живота ,и как една секунда може да ти го преобърне ,а така гледам да се разсейвам с нещо ,в момента гледам серията кога Емко отиде на Капълъ да види кой продава пръстена,и вече разбрах за Вампирела,как им дойде на акъла тая дума от бтв-то се чудя ,бялата Вампирела  ooooh!
ама каква бомба си тииии  hahaha гледай гледай аз се ровя за новинки тука ама йок само систъра на Бу издебнах  Mr. Green

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани не бе ама ,аз не го казвам с такъв тон бе,нали знаеш как си ортуваме кво се вързваш и ти ,просто такъв превод прави,че  ако някой няма представа малка и хептен го обърква тоя Чичка ,та затва вие нали знаете,че не ви баламосвам ,кой не вярва си го търси ,няма ги убеждаваме сега ,ето вчера където ви преведох за стаите и къщата Неси днес го преведе същото,само че аз съм разбрала между 11 сгради,а то било че са на толкова години самите сгради  ooooh!,с малко отклонения съм го превела правилно  Peace
Но наистина сме тандем де ,то това е ясно  Hug Hug

# 681
ФнимавайтИ НблюдавЪм вЪ

# 682
Жани не бе ама ,аз не го казвам с такъв тон бе,нали знаеш как си ортуваме кво се вързваш и ти ,просто такъв превод прави,че ахептен ако някой няма представа малка и хептен го обърква тоя Чичка ,та затва вие нали знаете,че не ви баламосвам ,кой не вярва си го търси ,няма ги убеждаваме сега ,ето вчера където ви преведох за стаите и къщата Неси днес го преведе същото,само че аз съм разбрала между 11 сгради,а то било че са на толкова години самите сгради  ooooh!,с малко отклонения съм го превела правилно  Peace
Но наистина сме тандем де ,то това е ясно  Hug Hug

аз дЪ сЪ вързвам Winkабсурд то туй никогЪш нимоЙ дЪ станИ Hugловкам Тъ мЪ

# 683
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх ти не си ли на работа бе какво серии гледаш ти аааа  Crossing Arms

не не веднъж не питаха като хората  ooooh! неубодно ли им е поне малко,за какво става дума в темата те какво питат  ooooh!
Да бе на работа съм,ама дори и да нямам служебен айфон по-тва време няма никой и мога да зяпам серии ,иначе почвам да разсъждавам колко е несправедлив живота ,и как една секунда може да ти го преобърне ,а така гледам да се разсейвам с нещо ,в момента гледам серията кога Емко отиде на Капълъ да види кой продава пръстена,и вече разбрах за Вампирела,как им дойде на акъла тая дума от бтв-то се чудя ,бялата Вампирела  ooooh!
ама каква бомба си тииии  hahaha гледай гледай аз се ровя за новинки тука ама йок само систъра на Бу издебнах  Mr. Green
  Хабери няма ,всичко мълчи  Angry Ми каква,като моя мъж  Misc Bomb        154uu

# 684
  • Още у мъглата ...
Ааааааааа...ок...аз си помислих, че мен захапахте... Rolling Eyes

Споко бе,те така си хортуват ,аз за тва се загледах в сериите щот едвам се стърпях да не рекна нещо на някой питащ за превода еле пък на тоя 44 пустия   ooooh!
И в тоя ред и аз да питам Нерде е 44 епизод  smile3534

На къв език го искаш, Пепин  Hug, на японски, патагонски, иврит ..., с дублаж или със субове, HD или 3D формат  Mr. Green newsm78  А можи и като театрална постановка да го сдиплим  Mr. Green Joy

# 685
  • София
Лудостче  Hug Hug Hug Hug Hug моите съболезнования..... нека да почива в мир братчето ти.... бъдете силни, знам че болката е ужасна, но както казаха и другите той сега е на по-хубаво място и знайте, че той ви гледа там някъде от горе и не иска да ви вижда съсипани...  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 686
  • Още у мъглата ...
Влъх ти не си ли на работа бе какво серии гледаш ти аааа  Crossing Arms

не не веднъж не питаха като хората  ooooh! неубодно ли им е поне малко,за какво става дума в темата те какво питат  ooooh!
ама каква бомба си тииии  hahaha гледай гледай аз се ровя за новинки тука ама йок само систъра на Бу издебнах  Mr. Green
  Хабери няма ,всичко мълчи  Angry Ми каква,като моя мъж  Misc Bomb        154uu

Ми то им залепнала устата от шикер и ни моат да мъцнат  Mr. Green

# 687
шимди трябва да сЪ метна на котлончето малко  chef,чИ айлеси шЪ требе дЪ сЪ храни гедже Blush
после през бурда  newsm37  bath1  bathако имЪ време ще ви метна по един зъркел Hug Hug Hug

# 688
# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само да кажа,че когато хвърли Емко пръстена и каза с бг дублажа,няма да подавам жалба в полицията и си тръгна ,а в оригинала каза вече наистина  приключи  ooooh!
И какво за Каптана,тя сама отива при него и човека и казва много правилни неща,а Емко какво му вика Каптан не ми говори твоите морски приказки,а Каптана му вика младежо още си много млад да изслушваш и като каза вече нямаш нищо общо с Фериха и тоз откачи направо ,ама повечето ми любими моменти са ги омаскарили  Sick

Общи условия

Активация на акаунт