Отговори
# 720
еееееееее не'моа вечИ дЪ зн'аити Winkади чабук да отговаряте на теста за Чачи Winkчабук да вЪ видЪ аз сега кой шЪ отговори правилно Winkаз за ашкъма дадох 12 верни отговора от 14 такива Winkади чабук сИга и после обяснения шЪ искъм Heart Eyesмайтапа на страна,ама много ми беше интересно

http://magazimedya.com/test-cagatay-ulusoyu-ne-kadar-taniyorsunuz

# 721

Лудосче,
Скрит текст:
Приеми най-искрените ми съболезнования за теб и семейството ти, загубата е огромна, дано братчето ти е на по-добро място и да ви закриля от там, имайте много сили, за да се научите да живеете с тази загуба и болка, бог да е с вас, прегръщам ви

Момичета, скапа ми се настроението, но животът е такъв, и хубави,  и лоши неща!
Дано ни е за урок, и да не се ядосваме за дребни нещааа
Пепи, зарязвай нервите за шефа, мисли за хубави и позитивни неща  Hug
Скрит текст:
Имаше един период, в който всеки ден ме тровеха, качих 20 кг от нерви, циреи ми излезнаха, не можех да спя от напрежение, всяка вечер до 8 часа стоях, при условие, че съм до 5, карах се с целия свят, и знаеш ли писна ми, и напуснах, само след 5 дена ми звъннаха  да се върна, увеличиха ми заплатата, дадоха ми и други допълнителни нещица, и пак ме спукваха от работа, лошото е че на новото място бяха едни злобни люде, въобще не приемаха нови хора, а и доста по-подготвени, ама съдба, най-важно е семейството и здравето, другото майната му, знам, че не е лесно, наложи си да мислиш в друга посока
Много се радвам, че Снежи се е появила, ще я чакам довечера  Heart Eyes
Ето нещо разхлаждащо в горещината
Скрит текст:
White Peach Sangria

Жани, ади чабук че КиЛеЖкАтА те чакааа   bouquet

# 722
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз да си запълня темичката с хубави снимчици,ох много хубави тука  Heart Eyes Heart Eyes

# 723
  • У Диспансера ...♥♥♥
  После как да не му викаш бомба  Flutter

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Тая пък такъв сладолед ми иде да и льопна в мутрата  Sick

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вкарват бизнес стратегии ,както ги е учил Каптана  Wink Wink

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Той не и обръща внимание,то пак се вре значи пфууууууууууууу  ooooh!

# 727
  • У Диспансера ...♥♥♥
  И разбира се ФЕмир  Heart Eyes Heart Eyes

# 728

Бабче, каква е тази снимка, ето ти да и го фраснеш в лицетооо!
Скрит текст:
Явно пак е copy paste на сцената с Мойто Момиче, ама там Ча какъв е щастлив, а и Фери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥

Бабче, каква е тази снимка, ето ти да и го фраснеш в лицетооо!
Скрит текст:
Явно пак е copy paste на сцената с Мойто Момиче, ама там Ча какъв е щастлив, а и Фери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Той и тука не ми се види тъжен ,тя са дърпа той врата ще си счупи да я целува ,дай и на него ама лед да има повечко вътре,че и на него му пльосна един  Crossing Arms

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Хайде да си оправим вкуса  Heart Eyes

# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ama ne bomba  Mr. Green
Айде чао ви ,до по -късно  Hug Hug

# 732
 Хайде да си оправим вкуса  Heart Eyes
newsm10 smile3521
хм....сега се сетих , че имам един епизод изтърван  ,рожденния ден на Емир,Ферия беше с една готина червена рокля.....това сецате ли се горе долу в кой епизод беше да си го изгледам  Heart Eyes
P.S. Намерих си го.....в гугъл това е най-търсеният рожден ден Wink

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 18:43 от валия

# 733
  • Някъде там
Здравейте момичета   Hug Hug Hug Hug HugПриемате ли от старите нови попълнения  Mr. Green Вече отново ще мога да съм с Вас обаче колко имам да наваксваММММ  Peace Все едно съм пропуснала два семестъра  Mr. Green има и нови момичета  newsm68 надявам се наистина да успея да вляза във вашия ритъм  Mr. Green

Честит рожден ден на нашата прекрасна Нади!!! Бъди жива и здрава все така всеотдайна и добричка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  newsm59

И за съжаление прочетох и една мн лоша новина за Лудостчето  Cry Cry Cry

Скрит текст:
Мила наистина думите нямат никакво значение в момента, но ти изпращам мн мн сили защото болката наистина е ужасно силна  Cry

Ренииии Благодаря ти за прекрасните темички и на всички твои помощнички и пак ще се повторя но вашия форум е най-готиния ОБИЧАМ ВИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 734
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732653.0
Кпризчето ми ахоййййййййййййй  Hug Hug Hug Heart Eyes
Хайди чабук у новата тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт