Отговори
# 15
валия Добре дошла но тука хапчета не пием. Hug

# 16
Ирка,кой те заключва и как се отключваш ми е интересно  Joy

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи чета пресата им,там и колко Чичака превежда пише ,че Кенанчо си признал за наркотиците бе верно ли е  newsm78
Също ,че тия сценаристи ще осигурят много работно места за повечето актьори от Север-Юг,и само да не изместели вниманието с  това от главно действащите лица Ча и Серка  newsm78

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка,кой те заключва и как се отключваш ми е интересно  Joy
Рони ,той като е на снимки и аз ставам като един Халидулко  Joy Joy

# 19
Значи чета пресата им,там и колко Чичака превежда пише ,че Кенанчо си признал за наркотиците бе верно ли е  newsm78
Също ,че тия сценаристи ще осигурят много работно места за повечето актьори от Север-Юг,и само да не изместели вниманието с  това от главно действащите лица Ча и Серка  newsm78

нерде го четеш къз  newsm78 newsm78 newsm78

# 20
  • У Диспансера ...♥♥♥

нерде го четеш къз  newsm78 newsm78 newsm78
http://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-ile-serenay-totemi- … tter#.UgOTf9J7KlQ
Ей на от тука  Peace

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥
Заглавието е :Ще навредят ли сценаристките на тандема Серенай и Чаатай ?
Общо взето това е смисъла  newsm78

# 22
Заглавието е :Ще навредят ли сценаристките на тандема Серенай и Чаатай ?
Общо взето това е смисъла  newsm78

да видях го Hug Hug Hugтенкс

# 23
# 24
  • В света на мечтите... ❤
И аз да се цамбурна в новата темичка  Hug  Hug  Hug

Ренка страхотна си я спретнала този път,както и всеки път де,тематична черно-бяла  
newsm51   bouquet   bouquet   bouquet  newsm51 Специална награда
Скрит текст:

И нещо по темата Черно-Бяло  Heart Eyes

Скрит текст:

И бойния отряд на Диспансера да покажа  Crazy  #2gunfire

Скрит текст:

# 25
Жани,явно много я обича новия й,разхожда я ,угажда й. Wink

Mr. Green

http://vbox7.com/play:7909201d37

# 26
 wavey

За любезната домакиня   bouquet
Скрит текст:

За дизайнерките Ирка, Дани, Снежииии, нерде си, липсваш многоо   bouquet
Много харесвам черно белите колажи  Heart Eyes
Скрит текст:

И за диспансера и новите дизайнерки   bouquet
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 16:20 от Jane2013

# 27
  • Под Сините камъни
Ей къде сте бе?Къде какво пишите ич нимой ви хвана спатиите човек  Mr. Green
Скрит текст:
Мен продължават да ми ходят по нервите.Ако нямах деца и отговорности до сега да съм си хванала шапката и дим да ме няма.Щях да напусна и да си гледам пашалъка  ooooh!

# 28
нерде сте бе еййййййййй Hugда не духнахте и вий на шекера Blush

# 29
  • Варненска клюкарка
Heart Eyes При такова радушно посрещане вече знам за тук съм  Crazy
Определено съм за диспансера...Вчера се разхождаме в Несебър и минава един с бяло кабрио ,ризка с навити ръкави и голям  бял часовник и аз ни в клин ни в ръкав възкликвам : ''Я Емир " и всички така ме изгледаха  Shocked направо ме досрамя  Embarassed

Много се кефя като видя реакциите на някой, който сега открива сериала Heart Eyes и като се сетя аз как бях- носех се като облак по небето направо. Никога преди нещо от екрана не ми е действало по такъв начин, а тези двама келеши Laughing ми разбиха собствените ми представи  за мен си Crazy Като се сетя пък и за колежката която ме зариби, колко и се опъвах преди това и как си мислех, че яко я пере съчмата, чак извън пътя ми се струваше нейното вече и се чудех как я търпи половинката и.... после това дойде и на моята глава и се чудех как моя ме търпи.... То тази химия ти се стоварва върху главата от раз, няма малко по малко да те хване...тука е БАМ и те е простряла от раз Crazy
Та не се учудвай на реакциите си- тепърва ще се питаш ама как, ама защо така и ще ти иде да стиснеш някого за гушата (я продуцент, я сценарист Whistling...)сериала действа така на психиката Crazy

пп Ох отпуската свършва...от понеделник пак тръстика. Трябваше да се вейнем по родните балкани, но времето отиде по ремонти....

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 18:37 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт