Отговори
# 690
ма ни де,крият се като мишки  Crossing Arms чакам аз 12-ти ако не са яви на отчет вадя чехъла и ще се разправяме  Joy

# 691
  • У Диспансера ...♥♥♥
ма ни де,крият се като мишки  Crossing Arms чакам аз 12-ти ако не са яви на отчет вадя чехъла и ще се разправяме  Joy
Аз ще помагам с пантофа,дето го ползвам за моя  Twisted Evil

# 692
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох Ренка Лунната соната  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 693
  • Още у мъглата ...
Само да кажа,че когато хвърли Емко пръстена и каза с бг дублажа,няма да подавам жалба в полицията и си тръгна ,а в оригинала каза вече наистина  приключи  ooooh!
И какво за Каптана,тя сама отива при него и човека и казва много правилни неща,а Емко какво му вика Каптан не ми говори твоите морски приказки,а Каптана му вика младежо още си много млад да изслушваш и като каза вече нямаш нищо общо с Фериха и тоз откачи направо ,ама повечето ми любими моменти са ги омаскарили  Sick

Ирка  Hug, нова закачка в гащурляците ти нещо, ... бомбааа  Misc Bomb  Laughing

# 694
Рени, благодаря за Бетовен.

# 695
Аз ще помагам с пантофа,дето го ползвам за моя  Twisted Evil
е ти с перце още малко ще го налагаш  Joy тез гадини гадни много ме изнервят

# 696
Само да кажа,че когато хвърли Емко пръстена и каза с бг дублажа,няма да подавам жалба в полицията и си тръгна ,а в оригинала каза вече наистина  приключи  ooooh!

Е то е почти същото #Crazy

# 697
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И какво за Каптана,тя сама отива при него и човека и казва много правилни неща,а Емко какво му вика Каптан не ми говори твоите морски приказки,а Каптана му вика младежо още си много млад да изслушваш и като каза вече нямаш нищо общо с Фериха и тоз откачи направо ,ама повечето ми любими моменти са ги омаскарили  Sick

Joy Joy Joy Joy
Тия от БТВ-то са се осмаскарили сами...ние до толко си разбираме...кво ти пука дублажа, нали сами си превеждаме. Joy Joy Joy

# 698
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирка  Hug, нова закачка в гащурляците ти нещо, ... бомбааа  Misc Bomb  Laughing
И то каква се пита

# 699
е това е систъра  Peace
Скрит текст:

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е то е почти същото #Crazy
1 към 1  Peace
А то хубо,че Ренка на светна как да превеждаме на ум ,че иначе не знам как щяхме се оправим  Whistling
Що с перце бе,той пантофа е от тия с по твърда подметка,ама и точилка имам за всеки случай  Naughty

# 701
  • У Диспансера ...♥♥♥
е това е систъра  Peace
Скрит текст:
Тоя грозния кой е  newsm78

# 702
е това е систъра  Peace
Скрит текст:
Тоя грозния кой е  newsm78
е този вече не го знам кой е  newsm78

ааа щом е с такъв пантоф може,че те мойте са едни кучета пухкави и ако тръгна да бия някой с тях той ще се пукне от смях  Joy

# 703
  • Под Сините камъни
Ааааааааа...ок...аз си помислих, че мен захапахте... Rolling Eyes

Споко бе,те така си хортуват ,аз за тва се загледах в сериите щот едвам се стърпях да не рекна нещо на някой питащ за превода еле пък на тоя 44 пустия   ooooh!
И в тоя ред и аз да питам Нерде е 44 епизод  smile3534

На къв език го искаш, Пепин  Hug, на японски, патагонски, иврит ..., с дублаж или със субове, HD или 3D формат  Mr. Green newsm78  А можи и като театрална постановка да го сдиплим  Mr. Green Joy
Оф бе на 4D го искам и с инджикитайски дублаж  Mr. Green

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз имам и такива като ботушки,ама те леки,но и по-твърди имам те са спешъл за него ,само за това ги ползвам ,иначе и моите са едни ,то ако го плювна по- ще усети  smile3555

Общи условия

Активация на акаунт