Признавам , че си и поплаках 
А Лъчко си е и ваше дете , така е ! Всички му дадохте толкова обич и положителна енергия , когато най-много се нуждаеше от това , че аз винаги ще съм ви признателна и благодарна
Признавам , че си и поплаках 
, направо настръхнах докато четях поста ти, толкова мило ми стана.
Душичка той малка е Лъчи, прекрасно детенце, целуни го от нас с Ани. Наистина е талисманчето на темата той. Жалко, че преди да се преместим не успяхме да го видим пак, но живот и здраве като дойдем на гости..
Поздравления за 90дд и аз мисля да се пробвам и за подкрепление и братовчедка ми с мен да видим какъв ще е ефекта и ще се познаем ли като се видим на есен 

. Хубавото е, че яде много пресни плодове. Това е от мен, дано имам успех с пюретата и след това със захранването с манджи
И при нас драмата се разигра с пълна сила преди месец резултата, че и купени пюрета не иска хапва по малко плодови.. Аз се примирих, колкото и да ми е мъчно и да ме е яд тя ще си прояде когато си реши явно. Давам и от нашата храна, която се готви съобразено с нея и си опитва колкото иска и когато реши. Хапва си кисело мляко и обожава да дъвче корички хляб, сухари и обикновенни бисквити.. Не се ядосваи мила може като захладнее или като излязат ззъбите да проядат.
При нас малкият в резултат на всичките си боледувания този месец се върна само и единствено на кърма
Нито пюрета купешки, нито сготвени за него манджи яде. Последните 2 дни успява да изяде по половин - една бисквитка макс. Плодове - ако е на кеф и то в редки случаи
А преди това ядеше пилешки шишчета даже

.
) не ми остава много време за компютъра. Гледам да ви изчитам поне
. Стискам палци на всички болнички бързо да се оправят. 

Като знам аз колко нерви изхабих докато прояде попарата. Явно си иска мноого търпение.Дано с всеки изминал ден да се подобряват нещата.

, а комшийките ти да си гледат работата
Как върви рехабилитацията на Ема, посвикна ли вече?