Макар и още далече, февруарското човече върви към четвърти рожден ден вече (50)

• 60 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Честито , Далче  Hug! Честито и на Лавида   bouquet ! Нали не се мяркам тука, изтървала съм някой прекрасни новини  Heart Eyes !

Мяу, вЕрно голЕма момата, браво   Flutter !

Пух, Честита рожба на приятелката ти  Grinning !

Първият ден на Стас в Градината мина отлично ! Спокоен, щастлив, че и с нови приятели. Всичко ми разказа детето, при това подробно. Много беше впечатлен от шоколадовото кремче за десерт ( на кого ли прилича  Crazy )

# 121
  • София
ДВ!  Grinning
Далче, честито за сърчицето, много се радвам!  Crazy Абе аз на твое място бих се направила на чалната за ПРМ, колкото и да ми е била тежка бременността накрая, все ми се струва, че всеки ден в корема на мама е безценен за развитието на чивяка. Ти си знаеш де, ама 15 дни по-рано ми се вижда наистина рано.  Peace

Никакви градински страсти не ме тресат мен.  Laughing Максо ще е трета учебна година в трета поред градина. Толкоз не му пука на хлапето, че чак да ти е драго да го водиш - влиза, кряска весело поздрав и даже забравя чао да ми каже. Цяло лято покрай тия сборни групи - всеки ден нови деца и нови госпожи, Оставям го в едното крило - вечер мъжо го прибира от другото /местили ги в друга група примерно посред деня/. Такъв градински боец стана, че изобщо не ми е притеснено как ще бъде с новите госпожи в новата градина.

Виж първолака е друга бира - цяла вечер обяснявам що е туй час, междучасие и столово хранене.  Mr. Green Мале-мале, направо треска ме тресе, той си губи нещата ходейки от хола до кухнята... не ми се мисли кви ще ги къдри в училище.  Crazy Crazy

Пухи, честито на приятелкатат ти!  Hug

Аз мерки и теглилки нямам, подсетихте ме тези дни да я свърша тази работа.

# 122
  • York
Добро утро! Благодаря момичета! (казаха ми дата за секциото още сега като отидох на прегледа  Shocked, дори не знаят, че ще им се моля да раждам нормално, ако няма съществени причини за обратното)
Понякога, как е Ани? Ни снимка сме видели, ни новина сме чули от туй хубаво човече!  Hug

Ъ? Тия съвсем са пощурели  Crazy
Анетката е добре, Васи. Съвсем нормално си е всичко при нея. Не е прекъсвала посещенията си в яслата цяло лято. От 2-ри Септември е в градинската група. Терори ни постоянно и хич не чува  Mr. Green

# 123
Добро утро!

# 124
  • До Балкана

Добро утро!
Благодаря Крива, Никич, Понякога! Heart Eyes Радвам се за Анетина-Буболина, ще ви тороризира, ами, каква й е работата! Hug
Мале, излъгах! Казах, че ми е бил последния прм на 17.07 и спечелих една седмица. Каквото сабя покаже ще е после. На мен сега ми е по-спокойно. Промениха ми термина от 17-ти на 23-ти. Спирам да ви занимавам с моите глупости.
Тази сутрин Борката категорично отказа да ме пуска на работа. "Това не може да подължава повече. Аз без майка ми не мога вече!" . Пробвах да изляза с номера, че ще спечеля парички, ще има за ежедневните нужди и за удоволствия. "Не, не, не, не ми ми купувай нищо, не искам нищо да ми купуваш!" Mr. Green Grinning
Как е работното настроение, Никич? По-спокойно ли ти е? Ох, Бобчето ще е картинка в първи клас, може да е разсеян, но ще е много старателен. Бях същата като него, боже, като се сетя колко анцуга, чадъра и гуменки съм изгубила... Blush

# 125
само един бърз запис от мен, че отивам да вземам малката от градина. за първи път отварям новата тема и от бегъл поглед ме изненадаха прекрасни новини, нямам търпение да прочета всичко.
целувки!

# 126
на бързо да се разпиша и аз.
далче, честито! много съм щастлива за теб! ла вида, за теб също!  Hug като знаете какви бебенца си имате казвайте, че ми е много интересно.

ние си бяхме в БГ за месец. от летището направо отидохме в Боровец. обичам планината и това е. отпусна ми се душата сред планини и борове зелени. цените, почти гонят тукашните, ама айде Simple Smile
после си бяхме в Ямбол, включихме се в приготовленията за сватбата, колкото можахме и заминахме за Созопол. там избраха да се венчаят двата влюбени /брат ми и снаха ми/. последната е много арт натура и си беше избрала хотел на брега на морето с открита церемония и украса, която сама беше майсторила. в резултат всичко беше мно0го приятно, на място и семпло. шаферката /Амели/ трябваше да пръска листа от рози пред булката, но й се досвидяха да си ги стискаше чинно. поостанахме и там малко на почивка, въпреки че съм се нагледала на море, хареса ми. в предвид напредващата ми бременност /23 г.с./ се отказах от други пътувания и остатъка от престоя премина в срещи с приятелки и ходене на село, където Амели беше във възторг от факта, че може да си откъсне плод/зеленчук от корена/дървото и да хапне, както и майка и де. Simple Smile
преди няколко дни се прибрахме, Амели от вчера е на градина, вземам я в 13 ч. като се появи наследника може да я оставям и за повечко. много й харесва и само за това говори, дано да е все така. в кратце толкова, скоро пак. Wink

# 127
  • София
ДВ!  Hug

9876, много свежо звучиш, с удоволствие те прочетох! Много щастие на брат ти и жена му!  Hug
Далче, не ми е гот, душо, ама и никво друго предложение нямам, та си натискам парцаляка зася там, но при първа възможност се спасявам. Мъжа ми работи като алтав, та ми е съвестно да напусна просто така, без да имам нова работа и да съм в му в тежест.
Подкрепям те за самоинициативната промяна в термина, моля те, занимавай ни със себе си!  Hug

Максо не му дреме, че работя, няма проблем да се разделя с мен. Бо обаче ми ги забива едни...  "Кога най-сетне ще се прибереш веднъж навреме, че да ме учиш да карам колело?" и разни подобни, дето ми скапват всичко просто.

На Максо лафовете са от по-друго естество.  Mr. Green Тия дни нещо мих Бо и съм му бръкнала в окото. Та оплаква се големия на малкия. Малкия щателно му оглежда въпросното око и го пита:
-Ти сега без око ли ще бъдеш?

Намесвам се, казвам, че без да искам е станало, нищо страшно, окото си е там и т.н., на което Дреб ме контрира:
- БЕ как можа да му бръкнеш в окото БЕ, глупака! /на обидните думи не схваща родовете и нарочно го оставихме така/ и за чуден завършек ми турна едно "мама ти мръсна". Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil

# 128
Добро утро, драги!
Тъкмо с каката оставихме Акула на градина и имам време да сложа кафе. Simple Smile
Всичко мина по мед и масло, да видим в понеделник как ще е. Mr. Green
В градината е много хубаво - ремонтирано и свежо, чак и на нас ни се прииска да останем. Grinning

Никич, Максо много цапнат в устата, бре. Shocked
Аз бих цапнала моя хубостник, ако ми изтърси нещо такова. Не че има къде да го чуе де...  Laughing

# 129
  • До Балкана
- БЕ как можа да му бръкнеш в окото БЕ, глупака! /на обидните думи не схваща родовете и нарочно го оставихме така/ и за чуден завършек ми турна едно "мама ти мръсна". Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil
Майчице, мила! Joy Joy Joy Това дете ще оправи света около вас в две редици! hahaha Ох, страшен образ това Максе! Но ти може ли пък да бъркаш така в очите детски! Mr. Green
Вярвам, че скоро ще изскочи нещичко и ще ти миряса душицата! fingerscrossed
9876, благодаря! Щастлив семеен живот на брат ти и жена му, много да се обичат и да се множат!  bouquet Хубаво ми е да те прочета, че всичко с вас е наред, звучиш като на гребена на вълна! Hug
Хубав ден, момичета!

Допис: Коте, успех на Акулката в новото начинание! Да се адаптира лесно и много да заобича градинските вълнения! Hug

# 130
  • София
Добро утро и от мен!

Коте - стискам палци за лека и ненатоварваща адаптация!  Hug
Никич - големи са сладури твоите. Стискам палци да намерип мястото, на което ще се чувстваш добре, щастлива, добре платена и с желаното работно време, разбира се.  Hug
9876 - радвам се за вас, звучиш много ведро! дай Боже все така да е!  Hug
Далче, Ла вида - занимавайте ни колкото се може повече със себе си, приятно ми е да се връщам в бременни емоции. Имам и една бременна колежка, с термин 1 ноември и на нея също се радвам много. Стискам палци за леко и безпроблемно бременеене и на всичките ни бременни!  Hug
Пухи, радвам се за Сияна, че вече е по-добре  Hug
Аз .. пак ме налегна многото бачкане и така ще е за доста дълго занапред.  Rolling Eyes Захващам се и с разни авантюрри тука, за какво му се вързах на моя мъж, ама да видим, не съм оптимист особен по отношение на авантюрите... като има малко повече инфо или развитие ще споделя.
Снимки - не знам кога ще кача. То най-интересното не даваха да се снима от съображения за сигурност де, но поне да почувствате атмосферата на Щутгарт ще стане Simple Smile
Треска ме тресе - почва учебната година и не искам да почва пък, така лятото ми беше по-добре без домашните  Mr. Green Ама няма как...
Хубав уикенд желая на всички!

# 131
Имам нужда от помощ и съвет. Спешно ми е нужна препоръка за СЪДОВ ХИРУРГ във ВАРНА или поне болнично заведение, в което има добри такива специалисти. Ще съм благодарна на всеки, който се отзове.

# 132
Танче, не мога да помогна, но стискам палци! Sad
Децата добре ли са? Confused

# 133
Таничка, не мога да помогна с информация.

Никич, не съм в течение на въпроса с работното място, но ти пожелавам да намериш такова, което ще те кара да се чувстваш добре ! Имам бегъл спомен какво е да ходиш без желание и настроение на работа  Tired.

Бременните да се отчитат редовно и по - много, специално заради тях ще минава по - често да чета  Heart Eyes !

От време на време ме тресват мераци за бебета, но влизам в детската стая, оглеждам се и мераците се изпаряват на секундата  Mr. Green ! От както са се прибрали от вилата тая стая е с краката нагоре  Crossing Arms, и няма сила на земята , която да я задържи почистена и прибрана за повече от 5 мин.

# 134
  • София
ДВ!  Hug
Котич, ми от опит да си кажа /може пък да ти потрябва  Laughing, и Максо не чува подобни неща вкъщи иначе  Wink/, че игнора сякаш дава най-добри резултати засега. Като му обръщам внимание и разбира, че нещо тия чудесии много ме впечатляват и естествено ме дразни при пръв удобен повод. Дори ми правеше чудни вариации от сорта на "мамичката ти стара" и "мама ти старичка".  Crazy  Twisted Evil Mr. Green
Айде все така спокоена да е Акулчо в градината!  Hug

Крива, бе то мойто голяма драма стана - напуснах работа и отидох на нова, уж за по-добро и престижно, а в края на краищата работя като вол, уморена съм и въобще не ми е гот. Божкее, за пръв път ми се случва подобно нещо, явно съм била късметлийка досега.

Танче, не мога да помогна, но желая късмет на който му е нужен такъв!

Аз мисля да се метнем сега до някой МОЛ, никва организация нямах за покупките на първокласника, все още е без подходящи дрехи за първия учебен ден, ужас. Ма то като се прибирам по нощите, така е.

Айде лека вечер, мацки!

Общи условия

Активация на акаунт