Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 172
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
А що се отнася до восъколеенето-аз сама си го правя и ми е много добре.Само не мога да гадая фигурите-нямам необходимото въображение.

# 256

После се праскат по вестниците:Аз съм единствената,която позна нещо си!А що не го позна преди да е станало?

Т'ва е сложна материя!Не разбирате!Какво като е познала жената след като е станало, ааа?!

# 257
  • София

E, празни ли да стоят гаражите им, или пък да ходят на работа и данъци да плащат, вместо да въртят сеанси от кухнята у тях-кой с карти, кой с лап топ, кой с лап боб...дай сега да им придиряме на хората!
[/quote]
Аха, що не? Кеф ми е да се заяждам с такива Laughing. И най-вече да излизам без да плащам!

# 258
Ммммммммммм то така и аз съм гадателка.

Като се смени правителството и аз ще ви уведомя,че съм го знаела още преди десетина години.

# 259

E, празни ли да стоят гаражите им, или пък да ходят на работа и данъци да плащат, вместо да въртят сеанси от кухнята у тях-кой с карти, кой с лап топ, кой с лап боб...дай сега да им придиряме на хората!
Аха, що не? Кеф ми е да се заяждам с такива Laughing. И най-вече да излизам без да плащам!
[/quote]

Не че нещо,ама как го правиш този номерс неплащането?

# 260

[/quote]

Напускала си врачка-сеанс, без да снабдиш касиерката с пари?

# 261
 Преди много време моя приятелка беше на бригада в Англия. Там се е запознала с някакво момче- турчин или арабин. Той казал че не е хубаво да се ходи на ходжа защото ние сме християни. Ходжите опитвайки се да оправят едно, влияят негативно на друго.От нея знам, че на листчетата, които раздават пишат неща от рода на " давам здраве за любов" или нещо подобно. Незнам дали е вярно или не, но от моя скромен опит със въпросния Събри ходжа от Айтос искам да кажа, че нищо не се е променило, Минаха вече 4- 5 месеца. Развитие в застой както се казва. А нашите попове не може ли да четат молитви, защото не били вярващи, не спазвали пост и се вълнували повече от материалното, отколкото от духовното. Аз вече тотално се обърках, ако някой има мнение по въпроса, нека да сподели. 

# 262
Преди много време моя приятелка беше на бригада в Англия. Там се е запознала с някакво момче- турчин или арабин. Той казал че не е хубаво да се ходи на ходжа защото ние сме християни. Ходжите опитвайки се да оправят едно, влияят негативно на друго.От нея знам, че на листчетата, които раздават пишат неща от рода на " давам здраве за любов" или нещо подобно. Незнам дали е вярно или не, но от моя скромен опит със въпросния Събри ходжа от Айтос искам да кажа, че нищо не се е променило, Минаха вече 4- 5 месеца. Развитие в застой както се казва. А нашите попове не може ли да четат молитви, защото не били вярващи, не спазвали пост и се вълнували повече от материалното, отколкото от духовното. Аз вече тотално се обърках, ако някой има мнение по въпроса, нека да сподели. 
Абсолютно правилно! При ходжи не трябва да се ходи! Те не развалят магията. а правят нова, уж за добро, но обикновено нещата се объркват.

# 263
 И аз така си помислих, но ми направи впечатление, че са много обсъждани.

# 264
Завиждам ви за доброто финансово състояние на всички тук!
Ако детето ти си намери добра "съветничка" и ей така реши, че не му трябва вече майка. Дори и телефонът си не вдига, би ли седял/а/ със скръстени ръце, а?

Много не разбирам въпроса каква е тази съветничка, но ако детето ми има проблем от такъв характер или по скоро може и проблема да не е в детето точно ами в майката, .....не бих седяла със скръстени ръце. Ако не мога да го разреша сама, ще потърся психологическа-психотерапевтична помощ.

От както надничам тук не съм засякла да има някой читав ясновидец, всичко е загуба на пари.

А и да отиде човек на ясновидец или лечител, но ако са изчерпани всички други варианти и ако наистина става въпрос за нещо сериозно.
Скъпа, бих ти дала съвет не само заради години си, но и от опита си. "Никога не казвай никога и не давай акъл, когато не си компетентна, защото не знаеш какво ще ти дойде до главата."
Дано да имаш деца, да ги отгледаш, изучиш и ......въобще какво правиш в нашата тема?

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 10:27 от мамарамболина

# 265
Здравейте, преди две години посетих Валерия Христова в София и останах впечатлена от нея. Бих искала да я посетя пак, но телефонните номера, дадени тук, не отговарят. Някой знае ли дали тя работи или е спряла?

Дори и да не отида при нея, искам да отида при друга защото е спешно. Някой би ли могъл да ми даде координати на ясновидка от София, от която е бил доволен? Благодаря предварително.

# 266
Здравейте, преди две години посетих Валерия Христова в София и останах впечатлена от нея. Бих искала да я посетя пак, но телефонните номера, дадени тук, не отговарят. Някой знае ли дали тя работи или е спряла?

Дори и да не отида при нея, искам да отида при друга защото е спешно. Някой би ли могъл да ми даде координати на ясновидка от София, от която е бил доволен? Благодаря предварително.
От София ходих при Ина = познава много що се отнася до отношения, за бъдеще още не мога да кажа.
Цеца от Надежда = минало и настояще познава.
вчера бях при Искра = минало и настояще позна на сто процента. юза бъдещето ще мога да ти кажа след два месеца

# 267
Моя позната ми каза за някаква Гергана, искала име и дата на раждане. Четох по напред в темите за някаква, която гледала на кафе и карти, дали е една и съща? Много и познала за настоящата ситуация, а за в бъдеще прогнозите се припокривали с тези на Емилия.
Мнение за нея?
забравила съм да уточня, че е от Бургас

# 268
Момичета да споделя за леля Искара, мой близък миналата година два пъти и званя и двата пъти каза едно и също, няма как да помни бяха минали 4м. м/у двата тел. разговора. Преди дни пак и званя и пак каза същото, настоящв и минало много точна, бъдеще ще видим.

# 269
тя и на мен ми каза едно и също , само че двата пъти ми каза двама различни.а пък минало и настояще за мен вече не са критерий , защото и аз мога да ти ,,позная'' , ако съм добър психолог и имам добра интуиция.

Общи условия

Активация на акаунт