Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 389
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Може би сте прави, ....емоционално, психологични проблеми и проблеми във взаимоотношенията се преодоляват точно с хронични посещения(зависимост) при ясновидци. Да наясно съм що е то окултизъм и езотерика и съм доста компетентна по темата.

Цитат
сериозно ще ти отговоря какво правим тук

Никога не съм задавала такъв въпрос относни всички потребители ясно ми е  какво правят хората тук. Въпроса ми беше  за само няколко души и особено един който много редовно говори против всякакви ясновидци и го приемате нормално, .........но нека аз да съм лошия ако това ви успокоява.....

Драга, никак не звучиш като да си особено broadminded! А, явно не си и съвсем пространствено ориентирана къде точно се намираш-този форум не е създаден , за да помага на врачките, а на хората, които търсят реална помощ от човек с истинска дарба!Та, освен да плюеш по потребителите и иронично да изразяваш завист за финансовото им състояние -все черти, недотам подхождащи на самопрокламираните ти натрупани години и опит,  да им се подиграваш, че имали хронична зависимост от врачки, като си въобразявали,че чрез тях щели да решат проблемите си-ти с какво точно си полезна тук, каква фактологична информация даваш за кой ясновидец, та да си участник в  обмяната на опит-добър или лош, с който и да е надарен феномен?

Не даваш и микрон информация за никой от защитаваните от теб злощастни ясновидци, които , според обърканото ти мнение, явно са тези с нужда от подкрепа,  а не хората, които одират, но пък   сама твърдиш за себе си, че си задълбочено компетентна в езотериката и окултизма.Дано в тез сфери да си поне малко
по-наясно, отколкото със синтаксиса и пунктуацията при писане на български език.Забавен е фактът, как, като изведнъж се пръкне някой с такива тези, те неминуемо са неграмотно написани.

Щом не ти се услажда свободата, която интернет потребителите имат, за да кажат какво им се е случило при дадена врачка, иди при поданиците на Ким Ир Сен,където е осигурен хубав,  успокоителен контрол върху обмена на информация.

Направих си труда и преброих, че на лични , точно 23 души са ми писали, за да ми благодарят, заради информация, която е публикувана от мен и им  е била  полезна или пък реално са се убедили, че е абсолютна истина!Включително майки с болни деца, на чието финансово състояние дори ти не би иронично  завидяла и за които хич не е приказка да се грабнат и да пътуват през девет земи  в десета, където да ги излъжат и оберат!

Всевъзможни врачки и баячки имат люта реклама, сайтове, платени медийни изяви или просто неясна мълва, която ги подкрепя и им осигурява клиентела.Ние тук имаме себе си, за да си казваме на кой къде какво му се е случило и който има глава на раменете си да си я ползва съобразно чутото, ако желае.Така че, твоята внезапна подкрепа на неоправаданите ясновидци- живи да ги ожалиш и " завиждане"  за финансите на хората, които ги посещавали...сигурно от много хубаво- е тотално неадекватна.

Врачките имат една " защита" и тя е да имат истинска дарба.Приличен процент от предсказанията им да се сбъдват и реално да помагат на хората, от които вземат пари и дават обещания !Това е, което може да изгради авторитет и заслужено уважение, а не да оплюваш в собствения им форум  посетителите на врачки, че не били в безразумен възторг от касиерството !

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 20:33 от ryannn

# 301
някой посещавал ли е мария от поморие

# 302
Цитат
сериозно ще ти отговоря какво правим тук

Никога не съм задавала такъв въпрос относни всички потребители ясно ми е  какво правят хората тук. Въпроса ми беше  за само няколко души и особено един който много редовно говори против всякакви ясновидци и го приемате нормално, .........но нека аз да съм лошия ако това ви успокоява.....

ти изобщо прочете ли какво съм написала по-горе ? не е оправдание , а реални доводи ЗАЩО видиш ли , ,,оплюваме'' горките ясно и не дотам ясно виждащи особи.аз лично никого не съм говорила против никого! разказвала съм единствено опита си и на база на него съм давала мнение.не смятам , че излагането на факти от личен опит означава да злословиш срещу някого , нито пък го смятам за обидно.иначе не ме интересува кой добър , кой лош , още по-малко пък спокойствието ми зависи от човек , който , първо , не познавам и второ , нарушава иначе спокойната атмосфера в този форум.

# 303

ryannn  mоже би си писала към някоя друга broadminded?!.  Да защитавам ясновидци, да ги подкрепям, объркала си се?! Не мога да направя такова нещо, не е в природата ми.
А моето поведение е цветя и рози, пред например твоето и не само.
Ти си царицата на иронията, сарказма и плюенето в тази тема, та не ти отива да обвиняваш хората в подобно поведение.

Извинявам се че съм те накарала да изгубиш толкова много време да ми отговаряш така подробно анализираща личността ми, ....но явно не можеш да преценяваш и разбираш хората.
На кого с какво си помогнала всеки сам си знае, ако знаеш можещи и способни хора с дарби би трябвало да помогнеш на всеки, не само на някои. Има хора които питат,  все още не са намерили можещ феномен, защо ги оставяш да се мъчат. Посочи и на тях човек с истинска дарба!

Ако препоръчам ей сега някой феномен, определено ще има и доволни и недоволни, За едните ще е истински за другите измамник.

То човек не може да си каже мнението....
Да,  да се посетят един, два, ...пет, шест пъти хора с „дарби“, може да се каже че е нормално. Но от там нататък при условие че не помагат с нищо,  вече наистина е лудост. Който иска да не се съгласява.

Не съм забелязала да е спокойна обстановката тук, доста често е напрегната.....дори е имало нужда и от намеса на модератори, та надали аз съм ви проблема.

# 304
Мен пък ми е чудно, колко хиляди теми ще бъдат открити още, покрай вашите брътвежи. Не съм в позицията на морален съдник, но се питам - не ви ли е неудобно, да пълните темите с всевъзможни щуротии, нямащи конкретно значение? Ако ви е скучно, или просто искате да си дебатирате, или заяждате - ми направете си други теми, и там си лафете на воля! Нужно ли е, когато човек търси конкретна информация за даден ясновидец, да "обърне" хилядите страници изписани с глупости? Смятам че потребител който има да сподели конкретни впечатления, е добре дошъл в темата, а всички онези които си провеждат диалог - правете го на лични съобщения! Нали всички искаме тая държава да се оправи, и нещата да потръгнат. Ми нека започнем от културата на поведение във форумите, ако щете. Мислете поне малко и за другите потребители, а не само за себе си, и за собственото си мнение. Благодаря за вниманието!

# 305
Мен пък ми е чудно, колко хиляди теми ще бъдат открити още, покрай вашите брътвежи. Не съм в позицията на морален съдник, но се питам - не ви ли е неудобно, да пълните темите с всевъзможни щуротии, нямащи конкретно значение? Ако ви е скучно, или просто искате да си дебатирате, или заяждате - ми направете си други теми, и там си лафете на воля! Нужно ли е, когато човек търси конкретна информация за даден ясновидец, да "обърне" хилядите страници изписани с глупости? Смятам че потребител който има да сподели конкретни впечатления, е добре дошъл в темата, а всички онези които си провеждат диалог - правете го на лични съобщения! Нали всички искаме тая държава да се оправи, и нещата да потръгнат. Ми нека започнем от културата на поведение във форумите, ако щете. Мислете поне малко и за другите потребители, а не само за себе си, и за собственото си мнение. Благодаря за вниманието!

Подкрепям няпълно!

# 306
  • София

Драга, никак не звучиш като да си особено broadminded!

Направих си труда и преброих, че на лични , точно 23 души са ми писали, за да ми благодарят, заради информация, която е публикувана от мен и им  е била  полезна или пък реално са се убедили, че е абсолютна истина!

[/quote]

Аз пък ти благодаря ТУК. МНОГО БЛАГОДАРЯ, ЧЕ С ПОСТОВЕТЕ СИ ПРЕДПАЗИ НЕ САМО МЕН,  А И ОЩЕ МНОГО ХОРА ОТ ИЗМАМИ И ОБИРИ!!! 

# 307
  • София
Мен пък ми е чудно, колко хиляди теми ще бъдат открити още, покрай вашите брътвежи.
Г-не, а Вие докога ще досаждате с Вашата особа? Хленченето Ви и брътвежите Ви започнаха още когато Марчела влизаше често в този форум. Та нещо не Ви се обръща достатъчно внимание, какво ли?

# 308
Мен пък ми е чудно, колко хиляди теми ще бъдат открити още, покрай вашите брътвежи.
Г-не, а Вие докога ще досаждате с Вашата особа? Хленченето Ви и брътвежите Ви започнаха още когато Марчела влизаше често в този форум. Та нещо не Ви се обръща достатъчно внимание, какво ли?

Тук наистина има някакъв проблем. Явно не съм само аз досадника, неориентирания и лошия,  има и други виждам.

Моите комплекси май се изчерпаха, ...та оставям виртуалното пространство в тази тема на тези които все още имат да си ги разрешават.

# 309
  • София

Тук наистина има някакъв проблем. Явно не съм само аз досадника, неориентирания и лошия,  има и други виждам.

Моите комплекси май се изчерпаха, ...та оставям виртуалното пространство в тази тема на тези които все още имат да си ги разрешават.

Похвално решение!!!

# 310
Здравейте!
Днес по скайп имах едночасова астрологична консултация с Ани от Пловдив. Засега няма да гласувам, тъй като имам време до сбъдване на някои неща, които ми каза и тогава. Още в началото на консултацията, момичето ми каза, че не е гадателка и решението дали ще стане нещо, предначертано от планетите и техните позиции си е мое! Разбрах доста от проблемите откъде ми идват- карма... Предупреди ме и за предстоящи събития. Доволна съм! Позна за доста неща...направо се почувствах като гола пред нея....но това си е мое мнение.
В началото пита за име, дата и час на раждане, така че ако ще правите консултация-запишете си часовете и на деца и мъж.
Пари-25 лв. пратих чрез системата на easypay.
 Hug Peace  bouquet

# 311
Някой ходил ли е при Ангелина от Люлин 2? Днес едно момиче много ми я похвали, а има доста негативни гласувания за нея. Някой има ли лични впечатления?

# 312
Да аз съм ходила преди около три години и не ти препоръчвам, но понеже нямаше точно определена такса, би могла ей така да прежалиш 5 лв, да ти гледа на едни оръфани, копирани карти...в помещение с размерите на малка тоалетна, като непрекъснато говори и по телефона и с теб...а не дай боже да дойдат някои важни клечки-ти ще чакаш при простолюдието седнала на стълбите на един вход....за теб има няма 5 до 10 минути, а за тях може и доооста повече време да отдели...НО когато човек има проблем-обикаля и търси решение и се хваща за сламката!!! Задължително ще има и нещо от рода на магия-съответно ще ти иска дрехи и още един път да я посетиш... #2gunfire ПОМОЩ НИКАКВА!!!

# 313
Да аз съм ходила преди около три години и не ти препоръчвам, но понеже нямаше точно определена такса, би могла ей така да прежалиш 5 лв, да ти гледа на едни оръфани, копирани карти...в помещение с размерите на малка тоалетна, като непрекъснато говори и по телефона и с теб...а не дай боже да дойдат някои важни клечки-ти ще чакаш при простолюдието седнала на стълбите на един вход....за теб има няма 5 до 10 минути, а за тях може и доооста повече време да отдели...НО когато човек има проблем-обикаля и търси решение и се хваща за сламката!!! Задължително ще има и нещо от рода на магия-съответно ще ти иска дрехи и още един път да я посетиш... #2gunfire ПОМОЩ НИКАКВА!!!

Абсолютно  достоверно описание!Добавям само , че  за да се вместиш , все пак, за въпросните много точно описани 5-10 мин, трябва да се строиш пред трафопоста й буквално по тъмно сутринта( няма никакво записване,а тя хлопва кепенците в  ранния следобед някъде и който влезнал във входа да чака сутринта-влезнал) и другото, което прави, докато говори по телефона и ти гледа е да продава хранителни добавки, както и шумно да обсъжда поръчването им и търгуването с  тях.Много е  хубаво.

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 22:38 от ryannn

# 314
Писах преди няколко дена в темата относно това ,че една врачка ми даде НЯКАКВО ЛИСТЧЕ СГЪНАТО НА ТРИЪГЪЛНИК И ОБВИТО В ТИКСО ОТГОРЕ Е НАПИСАНА МОЯТА БУКВА , каза че било за късмет . Разбрах вече ,че уж е муска , ВЪПРОСА ми е дали може да ми навреди с такова листче ,защото честно казано откакто е В МЕН не е минал един ден без проблеми ,скандали,плач и какво ли не още  , НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ МОЖЕ ЛИ ДА Е ЗА ЛОШО НАПРАВЕНО И АКО ГО ПУСНА В РЕКАТА ,както съм чувала ,че се прави ЩЕ МИНЕ ЛИ ДЕЙСТВИЕТО МУ? Не знам вече  И МНОГО МОЛЯ ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ

Общи условия

Активация на акаунт