Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 353
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
Ни Нина е ясновидка , ни Камено е село.
Тази информация я взех от един форум-ето линк:
http://www.otizvora.com/forum/index.php?topic=239.0

# 376
  • Под Слънцето
Мила, Дани.. недей  се надява. Съветвам те приятелски.

Писали сме с Раян - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725220.15

Можеш да видиш и във темите на клуб взаимопомощ в дир.бг що за чудо е Нина от град Камено.

# 377
Моля, ако някой знае за ясновидката от Тънково, да сподели Smile Четох различни отзиви-на едни    понава, на други не, Как се казва и телефона ако може Smile Благодаря!

# 378
Моля, ако някой знае за ясновидката от Тънково, да сподели Smile Четох различни отзиви-на едни    понава, на други не, Как се казва и телефона ако може Smile Благодаря!

Аз също на едни познавам, а на други не...

И за да не ме бият неформалните лидери на темата, ...да ви кажа трима  с дарба при които съм ходила и нищо не могат. Но при мен са имали доста по сложна задача от това дали щял да бъде взет изпит ли не, дали ще си намеря работа или не, дали ще си оправя отношенията с този или онзи, обича ли ме не ме ли обича и подобни... За мен познаването на такива неща изобщо не е критерий за дарба, нито ги виждам като причина за посещение на надарен!!!

Задачата им беше медицинска диагностика на неизяснен здравословен проблем след неспособност на лекарите да поставят диагноза. Провалиха се и тримата, ...проблема е намерен вече от една година какъв е по друг начин и няма нищо общо с техните диагностики.
Божидара Христова, д-р Красимира Кръстева, Александър Асенов.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 18:30 от broadminded

# 379
  • Под Слънцето
Обръщам се с молба към тези,които се свързаха с Поли /Павлина от Плевен , да ми пишат на ЛС.

Иска ми се  да разбера има ли  съвпадения, както по-рано беше посочено от няколко лица , пък после
ще си напиша мнението.  Rolling Eyes

# 380
broadminded - всеки човек си има някакви проблеми, и личните проблеми винаги са най-значими, а чуждите - не! Имайте предвид, че хората с "дарби" не са машини, и не по-ваше или тяхно желание, могат да ви кажат това което ви интересува. Освен това, хората които се занимават с диагностика, се броят на пръстите на едната ръка, и едва ли се занимават с гледане. Т.нар. гледачки, може и да се изтъкват че имат подобни таланти да откриват заболявания, но това е твърде съмнително. Предвид че информацията която им се подава, е твърде разнообразна. Добре е, че сте си решила проблема все пак  Simple Smile

Що се отнася до Поли от Плевен, както споделих по-рано в темите, за мен тази жена е твърде съмнително да има способности. При все че, тези при които ходих поне за минало и настояще бяха перфектно точни, Поли беше - гола вода! Същото което беше казала на една от съфорумките, го каза и на мен, да тя е жена аз съм мъж, и какво от това! Жена или мъж, всички имаме сходни проблеми, или поне Поли си мисли така, защото явно пердаши по общата схема. Аз също така записах видео разговора от скайпа, с една програма, така че имам черно на бяло какво е казала.

Междудругото само за информация да вметна, че от всички които посетих, резултат имам единствено от Ели - момичето с вилиците, както стана известна. Важно и значимо събитие е, и стана буквално за два дена "края на Август" както каза тя! Освен това, позна и развоя на самото събитие, което беше нещо като екстра на отговора - да/не. Събитието пък стана на 25-ти, това пък беше предсказано от Цеца от Надежда - тя ми фиксира това число, но без да конкретизира за кой месец и т.н.

# 381
  • София
Здравейте , от давна не съм писала .Следях редовно и пишех до към 15 тема и после ви изпуснах.Сега имам един наболял проблем и ми се иска да се консултирам с някой по телефона , само за един конкретен въпрос , ако може някой да ми каже към кой да се обърна, че в момента не мога да отделя никакви пари , за да отида на място при някоя за по- пълно и подробно гледане.

# 382
  • В.Търново
Има ли някой, който, след като си е платил каквото му е било поискано, за " чистене", разваляне" , след това е почувствал разлика , промяна и животът му се е  променил в обещаната посока?
Благодаря на всеки, който ще отдели минута да сподели честно.

Да, Себа, но преди години, сега - тц, тц, тц!!!!
Та не се ли казваше преди Севда?Ако е тя -на мен и на хората които бяха с мен, когато преди 6-7 години ходихме при нея всичко ни позна и много ни помогна!Много е точна за -минало настояще и бъдеще! Имах заключен късмет!
Миналата година ходих при нея, въобще не съм доволна, ама въобще, на всичкото горе ми се видя студен човек, ядеше пуканки Зайо Байо или там някакви и ми дъвчеше насреща , докато ми говореше.

# 383
  • Под Слънцето
Чудно ми е кои са тези "няколко момичета от форума" , които според Павлина са я послушали и всичко вече им било наред. Дали слушат препоръчаната медитация, четат наслуки подадените  глави от 'вълшебната книга', пращали ли са й дрехи и злато да види как са..  newsm78
Ако се срамуват да се покажат, може и на лични.

# 384
broadminded - всеки човек си има някакви проблеми, и личните проблеми винаги са най-значими, а чуждите - не! Имайте предвид, че хората с "дарби" не са машини, и не по-ваше или тяхно желание, могат да ви кажат това което ви интересува. Освен това, хората които се занимават с диагностика, се броят на пръстите на едната ръка, и едва ли се занимават с гледане. Т.нар. гледачки, може и да се изтъкват че имат подобни таланти да откриват заболявания, но това е твърде съмнително. Предвид че информацията която им се подава, е твърде разнообразна. Добре е, че сте си решила проблема все пак  Simple Smile

Никъде не съм казала че съм си решила проблема, само си открих диагнозата.
Хората с дарби не са машини определено, но посетилите ги също не са машини за печатане на пари.
След като не могат да ми кажат това което ме интересува, защо са си го написали в рекламните материали и защо ми записват час за същото. И след като не могат нищо по това за което са ми записали час защо искат пари.

Гореизброените примери от мен дали щял да бъде взет изпит ли не, дали ще си намери работа или не човек, дали ще си оправи отношенията с този или онзи или ще се раздели, обича ли ме не ме ли обича, какво ще ми се случи в бъдеще,  и подобни ....не са лични "проблеми" на конкретни хора, а са етапи от живота на всеки един човек без изключение включително и моя. Но който иска да си дава парите за това, аз само си казах мнението

# 385
Момичета, има ли някой, който да сподели за Таня от Люлин 10? Много ми я похвалиха, но вече трудно вярвам... Ходих при Пепа от Х.Димитър - за съжаление не позна - беше ми дала срок юни-юли, а вече мина и август... а аз ходих при нея с два въпроса. Дано поне за другия да познае...

# 386
Момичета, има ли някой, който да сподели за Таня от Люлин 10? Много ми я похвалиха, но вече трудно вярвам... Ходих при Пепа от Х.Димитър - за съжаление не позна - беше ми дала срок юни-юли, а вече мина и август... а аз ходих при нея с два въпроса. Дано поне за другия да познае...
Аз исках да отида, но телефона даден във форума е изключен вече месец.

# 387
Аз исках да отида, но телефона даден във форуманея-сп е изключен вече месец.

Тя периодично спретва гурбет-гастроли  в арабския свят-това съвсем сериозно-та, явно звъните  в такъв период.Ако ви се струва, че е особено ценно  да  си напазарувате от нея, запасете се с малко търпение, със сигурност обслужва  и в татковината.Въпрос на уцелване на момент от ваша страна ,както и на ... уцелване на всичко друго от нейна Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 20:30 от ryannn

# 388
  • Под Слънцето
Наближава времето за Светлана от Хасково,затова  публикувам номерата, на които може да бъде открита.  Хвалиха ми я за разваляне,че била добра. Мисля да я търся в посочените от нея часове.

Ето телефона на Светлана Христакиева:

Телефона ми е 0877473918. Сега  почивам . Обадете се за записване след 15 часа до 17 часа всеки ден, но  след 3 септември.

Горното е цитат от лично съобщение във ФБ и препратено до мен.
А в книгата "Феномените на България" инфото е ,че Светла е астроложка .  Гледа на кафе, кристално кълбо,чаша с вода, Таро. И номерът ,който е даден е 0894  285 050.

Когато я потърсите, споделете мнение.

# 389
Утре ще пътувам за да посетя Цеца.Познава ли бъдещето?Силно се надявам всичко да е добре..

Общи условия

Активация на акаунт