Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 186
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
А момичетата от и около Хасково или някой посетил я няма ли да се включат относно Светлана Христакиева?

Май месец ходих и при нея, сроковете й обаче са далече още. Имала съм магия, не съм ходила да я разваля.
За нея ли по-напред в темите ставаше въпрос, че иска трицифрени суми за разваляне?

А относно Ани от Пловдив, си мисля, че й се е случило едно много хубаво събитие и може би затова се бави, обаче при мен нещата относно нейните прогнози се бавят нещо.
To й се случи преди немалко време вече.

Макс 4-5 месеца

# 631
  • София
Не си спомням за Светлана ли ставаше въпрос, честно! Знам, че беше коментирана, ама тема ли е, две ли?
Но за Анелия специално, си спомням, че имаше много негативни изказвания, но и позитивни. На мен ми беше интересно, защото никога не съм вярвала на астрология(личен опит).

# 632
А момичетата от и около Хасково или някой посетил я няма ли да се включат относно Светлана Христакиева?

Май месец ходих и при нея, сроковете й обаче са далече още. Имала съм магия, не съм ходила да я разваля.
За нея ли по-напред в темите ставаше въпрос, че иска трицифрени суми за разваляне?

А относно Ани от Пловдив, си мисля, че й се е случило едно много хубаво събитие и може би затова се бави, обаче при мен нещата относно нейните прогнози се бавят нещо.
To й се случи преди немалко време вече.

Макс 4-5 месеца
Именно, прогнози се извършваха и дни след раждането, едва ли сега са забавени заради него.

# 633
ryannn, какво да кажа, освен - браво на нея. Несериозно е според мен.

# 634
  • София
ryannn, какво да кажа, освен - браво на нея. Несериозно е според мен.
Сега. Ще иззлобея малко, ама какво да се очаква като доста си "напълни гушата"?

# 635
Анелия на мен ми отговаря на другия ден. Звънете й на телефона, обикновено връща обаждането.
Аз се консултирам с нея вече може би година и половина. Познаваемост при мен на събития, хора и детайли почти на 90 процента. За едно от последните събития ми каза около 1 септември. Случи се на 30 август.
Аз съм доволна, но знам абсолютно точно часа си на раждане, а това има огромно значение.

# 636
az sum ot Haskovsko,no za takava vra4ka Svetlana Hristakieva ne sum 4yvala,zna4i tolkova e dobra 6tom ne znaem nie

# 637
Моля ви помогнете !! Кажете ми къде в Варна развалят магии !!! Много е спешно !! Praynig

# 638
Добринка от Игнатиево.

# 639
Тя отказа помощ... Не може да няма и други освен нея ... Ако някой знае нека да оише, наистина е спешно ..Sad(

# 640
В село слънчево имало някаква , някой знае ли нещо за нея ... Кажете за някой много е спешно !!!  Shocked Praynig

# 641
Здравейте !
Относно Марияна Николаева от списъка някой има ли мнение за нея ??? Соешно е !!!

# 642
  • София
az sum ot Haskovsko,no za takava vra4ka Svetlana Hristakieva ne sum 4yvala,zna4i tolkova e dobra 6tom ne znaem nie
Много благодаря!!! Hug Явно и тя ще се окаже набедена врачка.

# 643
  • София

Да, аз нея ставаше въпрос, ама това го написа само 1 човек, та не знам.
И нищо ли не каза за настояще, близко бъдеще? А контролни въпросчета не задавате ли?

# 644

Да, аз нея ставаше въпрос, ама това го написа само 1 човек, та не знам.
И нищо ли не каза за настояще, близко бъдеще? А контролни въпросчета не задавате ли?

Не, не съм задавала контролни въпросчета, за миналото ми, каза някои неща, от които останах озадачена.

Общи условия

Активация на акаунт