Отговори
# 240
  • Още у мъглата ...

Леле, Септември ще е луда работа ... и не само, как ще работим  ooooh!
И сега таз снимка дали е нова newsm78

То нали сега ни остава време да работим, пък септември не ми се мисли  hahaha hahaha hahaha

Направо не ми се мисли  ooooh! Дето викаш и сега как го работим, като сме на работа, ама послееее  Joy Joy Joy

# 241
  • Още у мъглата ...
Здравейте сладурки,аз да питам ,кой е този Аталайчо и за каква гривна става въпрос  Blush

Гери, Аталайчо е малкият брат на Чаатай, а гривната е била на батко му и той му я е подарил  Grinning Едва ли е гривната на Фериха, той нея си я пази  Mr. Green

# 242
Здравейте сладурки,аз да питам ,кой е този Аталайчо и за каква гривна става въпрос  Blush

Aталайчо е родния брат на Чаатайчо Blushа гривната е подарък на Аталайчо от батко,и сега детето се кефи ,фота се и се хвали в туитър

# 243
Казвам ви лека нощ!
 smile3524

Взех си дозата за тази вечер, вече мога да си легна спокойна  Mr. Green

# 244

То едно от познатите ми неща беше точно за Хазалка, заради което се прекръстих  Laughing Че бях казала по повод на онази гадна статия, че била на дебелариум в Америка, че ще видят като се появи още по-красива и ги изненада с нов проект  Laughing  И ей го на случи се  Wink

К'во шЪ ка'еш за реала...Hazatay forever...нали  Praynig Peace Praynig

# 245
# 246

То едно от познатите ми неща беше точно за Хазалка, заради което се прекръстих  Laughing Че бях казала по повод на онази гадна статия, че била на дебелариум в Америка, че ще видят като се появи още по-красива и ги изненада с нов проект  Laughing  И ей го на случи се  Wink

евет джанъм евет Hugвай бе чок татлъ са бурда

# 247
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето я тая за която ви разправях Peace
Абе Жани ще се науча,тя моята бабешка работа Mr. Green
Кали  Hug Три метра над небето се казва филма ,няма да съжаляваш,уникален е ,те са 2 части  Peace

# 248

Гери, Аталайчо е малкият брат на Чаатай, а гривната е била на батко му и той му я е подарил  Grinning Едва ли е гривната на Фериха, той нея си я пази  Mr. Green

newsm10 smile3501 newsm10

Жани, за мен са си чок,ама чок татлъ на всякъде  Peace

# 249
  • София
Снежи, не сме го виждали колажа с лицата, много е хубав  Heart Eyes

Ей я великата абинска гривна на Аталайчо  Joy Joy

Вие казвате какво е, аз го слагам, е това е отбор  Laughing

Линко  Hug Илде Hug Рали  Hug Биби  Hug

А,Велика,не моиш разбра кво е ако не беше казал ooooh!Габи,Иркаабе вие сте като Холмс и Уотсън бре,нищо не ви убягва Joy,благодарим,айде почерпете се Mr. Green
Скрит текст:
Рали,Жани Кали Hug,добре дошли на всички да не ви изброявам,че сте много Hug
Аз, ще лягам,желая ви лека нощ Hug

# 250
  • Още у мъглата ...

евет джанъм евет Hugвай бе чок татлъ са бурда

Grinning Heart Eyes
Ето още една, очилатковци, не я бях виждала  Laughing

# 251

[/quote]

Че бях казала по повод на онази гадна статия, че била на дебелариум в Америка,
[/quote]

Кажи честно, че това се е писало? Аз мисля че бях мернала нещо, че е страдала от диабет.

Ирка, цял следобед ме радваш със тези снимки!  Laughing Разгадавай му семейното дърво, та да се нагледам.

# 252
Благодаря ви,а и да помоля за още нещо Blushще ми покажете ли на снимка братчето на Чачко,ааааааааааааааа и той само един брат ли има,и кой са майка му и баща му че много снимки съм гледала но така и не разбрах кои са му истинските,май станаха много питанията но.....вие сте много мили и отзивчиви за това ще чакам някой да ми каже--покаже Heart Eyes  

# 253
алоуууууууу балконя WinkФнимавайтИ д'ан падне някой  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 254
  • Още у мъглата ...
Ето я тая за която ви разправях Peace
Абе Жани ще се науча,тя моята бабешка работа Mr. Green
Кали  Hug Три метра над небето се казва филма ,няма да съжаляваш,уникален е ,те са 2 части  Peace

Малко му е големичко на Ча мотопедчето, ама ще си сложи възглавничка (може да не е жълта Mr. Green), да се повдигне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт