Отговори
# 330
  • София
Габчо гледам сериозна кореспонденция водиш с гъркините  Mr. Green Mr. Green

# 331
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая горница на шишко и Емко я носеше  Peace  Е аз по-деликатно се изказах,ама важното е ,че си казвам какво мисля,ама не съм много активна,то от тук не ми остава време за там  Mr. Green

# 332
  • Още у мъглата ...
Аз и скрито,всичко без бой си признавам,аз можех да продължа,ама се отказах нещо,тука по ги редя ,там не знам кой как ще го приеме и по се съобразявам ,ама за Серка си изказах мнението де  Mr. Green

Е  за това не ща да ходя там  ooooh!  Mr. Green  не ми се мисли кво ще стане  ooooh! Mr. Green Joy Joy че и аз как я обичам таз жаба разпльокана  Sick Sick Sick

Абе вий кви ги вършите, бре, що ходите да се нервите  #Crazy Я тук си ги дрънкаме квито си ги искаме  Laughing

# 333
  • София
Ирка, кво викаш, Йо-то да не е троянски кон нещо  Mr. Green Joy Joy Joy
Да бе гледай как се муши насам,натам  Joy Joy

Абе аз отдавна съм ви казала, че туй Улусойско слънци огрева навсекаде  Mr. Green Mr. Green

То за Чачи си знаем, че е пътеводна светлина, ама пък за Улусойското слънце нова звезда нещо   Joy Joy Joy

Снежи  Hug лека  Heart Eyes

Най-ярката при това  Mr. Green Mr. Green  Joy

# 334
  • У Диспансера ...♥♥♥

Баси статията 2000 снимки изгледах и не мога я открия,и там ме ядосва тоз Аксой значи  ooooh!

# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като изпраща бай Ръза,си личи че наистина му е тъжно бе  Cry Sad

# 336
  • София
Аз и скрито,всичко без бой си признавам,аз можех да продължа,ама се отказах нещо,тука по ги редя ,там не знам кой как ще го приеме и по се съобразявам ,ама за Серка си изказах мнението де  Mr. Green

Е  за това не ща да ходя там  ooooh!  Mr. Green  не ми се мисли кво ще стане  ooooh! Mr. Green Joy Joy че и аз как я обичам таз жаба разпльокана  Sick Sick Sick

Абе вий кви ги вършите, бре, що ходите да се нервите  #Crazy Я тук си ги дрънкаме квито си ги искаме  Laughing

Нали  Mr. Green Ама както Ирчето каза, то ние нямаме време за други теми освен нашата, аз затова вчера ли онзи ден ли кога питах дали и тук ще се казват или поне дали ще се съобщава за преведените серии на сериалите на Ча и Хазалка, та и за Чучулигата питах най-нахално Mr. Green Joy и Рая мисля, че ми каза, че ще се казват и тук  Wink а дано  Praynig

# 337
  • Още у мъглата ...

А, почти нищо не си говорим, те като разбраха, че говоря гръцки и една като ми каже добър вечер и след нея и другите и една по една ми казват и им казвам добър вечер или една сутрин пак беше  така  Joy
Иначе успях да им кажа, че Чаги е толко убав щото корените му са от България  Mr. Green

# 338
  • Още у мъглата ...

Баси статията 2000 снимки изгледах и не мога я открия,и там ме ядосва тоз Аксой значи  ooooh!

А статията на снимка ли е, т.е. сканирана ли е, в какъв формат трябва да се търси  newsm78

# 339
  • София

А, почти нищо не си говорим, те като разбраха, че говоря гръцки и една като ми каже добър вечер и след нея и другите и една по една ми казват и им казвам добър вечер или една сутрин пак беше  така  Joy
Иначе успях да им кажа, че Чаги е толко убав щото корените му са от България  Mr. Green

newsm48 нека ги е яд сега  smile3534  smile3508 ходили ми на сета, снимали се с него е даааа ама нема гръцки корение  Mr. Green Mr. Green

# 340
  • У Диспансера ...♥♥♥

И оп снимката вече я няма от сватбата им  #2gunfire #2gunfire

# 341
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке те са си снимки и от страни си пише там по нещо от фейса са  Peace

# 342
  • Още у мъглата ...
Като изпраща бай Ръза,си личи че наистина му е тъжно бе  Cry Sad

Леле, Ирка, ако искаш ми вярвай, но като се загледах в лицето на Ча и ми се насълзиха очите, страхотна тъга лъха от него и очите му  Cry

# 343
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Амейзинг направо  ooooh!

# 344
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке и аз така  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт