KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 757
  • 713
  •   1
Отговори
# 90

# 91
Bergüzar Korel Pantene reklama (August 2013)

# 92
Добро утроооо  Grinning

Снеж, има ли инфо? Кенан още ли е в Испания?

# 93
Добро утро. Hug Hug Hug

Лили, мерси.   bouquet  Много е сладка Берг. Heart Eyes

Берг и Халит в мола.  Wink

Хелbouquet Heart Eyes  Не знам,  ooooh! точно същото щях да питам, но видях въпроса ти преди да публикувам. Sad

Кен взе да ме притеснява. ooooh! Да си идва вече. Naughty

Хубава събота. Hug

# 94
Добро утро  Hug Hug Hug

Затъжих се за Хулигана. Да дойде и да раздаде правосъдие, и Фериде да прогледне.  Simple Smile

# 95
Бергюзар в нова реклама за Пантен  Peace
Много красива  Heart Eyes

Хм... Thinking Да се връща вече човека, щото почна да ми е притеснително  ooooh!
Вале  Hug

# 96
Привет ,момичета ! Heart Eyes
Снежи  Hug...хубаво ли беше на моренцето...а? Thinking
И понеже не мога да влезна в темата на Аси ...първо на вас ще покажа на какво попаднах тази вечер ...дали е вярно...не знам... newsm78 newsm78 newsm78...цитирам дословно...

Оф,дано има хубав край всичките филми които съм гледал на Кенан са с лош край почти винаги той умира или страда загубвайки любимата си.Но гледах сминки от филма в един турски сайт и там дават че имат детенце момченце(много сладко).Дай боже да видим един щастлив Хепиенд

Румяна имам хубава новина,попаднах на сценарии на 37,38,39 е.,прочетох ги набързо.Ясин не е починал,Фериде разбра,че пожара е бил умишлен и са се опитали да го представят за ,нещастен случай.Случило се е нещо със Сехра и тя е в болница,но успя да каже на Фериде ,че Назиф не е убил прокурора.Махир ще има дело,баща му го освобождават.Фериде много се притеснява,дали семейството му ще и прости,Мелих и каза ,че с времето всичко се прощава.P.S.всичко се развива добре,дано да е поредният сериал с щастлив край

Това са коментари на две дами....в http://www.keyfiseyir.com/show/karadayi   bouquet  bouquet

# 97
Добро утро wavey  food010

Да загреем Heart Eyes за новия сезон с едно приятно ново клипче Peace

# 98
Добро утро  Wink

Lilims  Embarassed много се извинявам, не съм видяла, че и ти си сложила рекламата на Бергюзар, много съм зле  ooooh!

Хм... откъде пък тази жена е попаднала на сценариите за тия епизоди  Thinking Нещо ме съмнява тая работа.... newsm78

# 99
*helen* Hug  bouquet случва се Heart Eyes но Берги е толкова красива- че не е в повече Peace Laughing

То се очаква Сехра да проговори, радвам се и за Ясин Peace но това с детето...много ме съмнява- още не са почнали снимките на 2 сезон , та да е сниман и синът им no ако си спомнята в"Каква е вината на Фатмагюл" се появи снимка на "дъщеричката"....но не стана така...
Следствието отдавна тъпче на едно място и то в грешна посока...крайно време е вече втори сезон да преобърне посоката Peace и тази посока да не само Тургут ...а по- нагоре Twisted Evil

# 100
Добро утро. Hug Hug Hug

Свет, Hug  мерси за новините.   bouquet И мен тази за момченцето ме съмнява, ама останалите звучат достоверно.  Peace  Надявам се на щастлив край. Praynig

Лили, клипът е страхотен.  bouquet

Хелbouquet

Затъжих се за Махиде. Heart Eyes

Спокоен ден. Hug

# 101

Това е от Туитъра на едната сценаристка.

# 102
Марман,   bouquet

Значи снимките започват през септември. Peace  Другото не мога да го схвана.  newsm78

# 103
Марман,   bouquet

Значи снимките започват през септември. Peace  Другото не мога да го схвана.  newsm78

И аз не схващам. Дано да не е нещо като - ако е рекъл Аллах!!! Щото звучи много обезсърчаващо! Wink

# 104
Марман,   bouquet

Значи снимките започват през септември. Peace  Другото не мога да го схвана.  newsm78
И аз не схващам. Дано да не е нещо като - ако е рекъл Аллах!!! Щото звучи много обезсърчаващо! Wink

Преводът на гугъл: Бог знае, ако нова работа! ooooh! Може и да е нещо подобно. Sad

Общи условия

Активация на акаунт