KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 954
  • 713
  •   1
Отговори
# 180
нова снимка  Grinning Бергюзар е прекрасна!

# 181
Добро утро. Hug Hug Hug

Валентина,   bouquet

Интервю с Берг.  Wink Hug Превод - bgfanbouquet

Скрит текст:
Отдалеч БК изглежда студена и дистанцирана. Но отблизо е съвсем различна.

Днес ставате на 31. Какъв период от живота Ви е този?

Винаги се казва „Минеш ли 30-те всичко ще е напълно различно.“ Наистина някои неща се променят. Много по-често започваш да си казваш „ да имах преди днешния си акъл“. Доста години живях, забравяйки за себе си. Сега в много по-голяма степен считам за важна себе си, интересувам се от собствения си живот. Малко укротих хъса и амбицията. През 20-те си години живеех с огромна амбиция. В периода оттогава до днес се утвърдих, ожених се, на 27 станах майка. Сега е време да се поспра и да благодаря за това, което имам.

След раждането по-женствена ли се чувствате?

Определено. Преди не приличах на жена, а на момче. Бременността ми донесе спокойствие. След раждането на Али много повече се харесвам, когато се погледна в огледалото.

Спортувате активно. Някакъв сигнал ли доловихте, да се отнасяте с повече уважение към тялото си.

Да. Всъщност това няма връзка с възрастта. Когато на 25 ми казваха да спортувам, отвръщах : „От тази възраст нататък какво мога да променя в тялото си вече“. Треньорката ми Бурджу Кош разби това ми мислене. С нея работя.

Каква програма имате?

Три дни в седмицата спортувам на 2 квадратни метра. Не ползвам много уреди. Специална сфера за пилатес за 50 лири /не знам как се казва на български, вижде изображение в гугъл/ ,гирички за 20 лири и една пръчка за упражненията за гърба. Не може да се свалят по здравословен начин килограми само с вървене, необходимо е да се работи за мускулите, най-напред тези на врата.

Като четох биографията Ви си мислех, че искала да станете актриса. Греша ли?

Знаете ли, че никога като дете не съм си мечтаела да стана актриса. Не съм имала и амбицията да стана много добра актриса. Сега като майка разбрах, че това е свързано с гените. В къщи все за това се говори, влизат, излизат хора все свързани с тези среди, майка ти и баща ти непрекъснато четат сценарии, пишат, играят, по някакъв начин това се просмуква в теб.

Участието Ви в КД какъв период от професионалното Ви развитие е?

Честно казано до КД бях изгубила всякаква надежда. Смятах, че наистина в мен има някакъв проблем. Влизах в ролите си, много силно ги чувствах, но не успявах да удовлетворя един куп хора, непрекъснато ме критикуваха. КД сякаш като вълшебна пръчица развали някаква лоша магия. Разбрах, че всичко зависи донякъде от опита, донякъде от способността ти да се оставиш в ръцете на хората, с които работиш. Чрез екипа на КД намерих себе си. Никога не съм имала проблеми с предишните си екипи. Но е вярна приказката, че режисьорът може да те издигне и да те закопае. В екипа ни гримьорите, осветителите и този, който носи чая са еднакво важни. Хора , които досега са критикували играта ми, ме спират и се извиняват. И в социалните медии се появиха много коментари от типа „Извинявам се на БК за критиките, които отправях досега.“

Има ли връзка между Вас и съдия Фериде.

Невероятно близка ми е и много добре я разбирам. Фериде е дъщеря на министър. Аз съм дъщеря на Танжу Корел. И двете живеем с напрежението да се докажем сами. С фикс-идеята да не допускаме грешки. С психологичната нагласа „да не изложа баща си“. Това е мъчително и много изтощаващо състояние.

Кога смятате, че ще си кажете „ Това е, доказах се вече.“

Ами аз даже съм си го казала вече. Свърши. Да, вярно е, че като чуя лоша дума за себе си, сърцето ми отново започва да бие лудо, не ми достига въздух, но в един момент си казвам, че никой не е длъжен да разбира, обича или отчита чувствата на всички. Казвам си това съм аз, опитвам се само да бъда добър човек.

Много хубава жена сте, но излъчването Ви държи на разстояние останалите. Как създавате тази защитна стена?

Изпитват уважение към мен, защото и аз от първия миг подхождам с голямо уважение към хората, с които се запознавам. С всички говоря на вие. С човека, който ни носи чая г-н Седат, с режисьора, с фризьора г-н Месут. Държа се сърдечно с хората, но не фамилиарнича.

Смятат Ви за строга, студена, готова всеки момент да избухне. Човек, който сякаш търси място, където да избяга и свали маската.

Ако разбера, че злоупотребяват с моята добронамереност, ако се държат снобски, ако тормозят някое дете или унижават някого, избухвам и тогава инстинктивно свалям масктата.

Много бяхте критикувана за размахването на пръст пред сина Ви в един търговски център.

Да, много. Когато детето знае, че има граници, в които може да се простира, то се чувства сигурно и щастливо. Кажеш ли му „Прави, каквото си знаеш“ , излиза от контрол и става нещастно. В този ден си купувах маратонки. Али е в период, в който не допуска нови неща в живота си. Не дава да го подстригваме, иска да ходи със старите дрехи. И в този ден, възприемайки ме като част от него, не ми даваше и аз да си купя нещо ново. И ме удари. Сепнах се. Много се изненадах, защото никога не беше го правил преди. Казах му с пръст пред лицето му „Няма да забравя какво направи и като се приберем ще поговорим за това“ . В този миг се появиха светкавиците на фотоапаратите. И спряха да ми държат сметка как играя, започнаха да ме критикуват за това каква майка съм. Аз съм майка, по всяка друга тема бих приела критики, но за това каква майка съм, никога! Синът ми е моето слабо място. Мога ли да искам да бъде нещастно едно същество, за което мисля повече отколкото за всичко друго, отколкото за себе си дори.

А освен това всяка майка допуска грешки.

Със сигурност. Смятам, че и майките имат лукса да допускат грешки. И нашите майки така са ни отгледали. Трябва да оставим нещата на естествения им ход. Майчинството всъщност е едно непрестанно чувство за вина , непрестанно измъчване от страна на съвестта. Едно чувство, че все не си направил достатъчно.

А бащинството?

Аз не деля двете неща. Ние сме семейство и когато става дума за Али сме един екип. Имам страхотен късмет, че от първия момент съпругът ми е до мен във всяко отношение. Всимки отговорности, свързани с детето ни, носим заедно. И така е от първия ден. Не си спомням дори един контролен преглед, на който да не е присъствал Халит през деветте месеца на бременността.

Съвсем нормално е тогава, Али да е привързан към баща си.

Много. Да, и мен ме обича много, но общуването с баща му е съвсем друго, те си имат съвсем различни разговори. Иска да подражава на баща си и аз съм много щастлива от това. Халит в по-голяма степен от мен се държи приятелски с него, но в същото време има сериозен авторитет пред Али. Само интонацията на гласа му е достатъчна. Чак аз се плаша вече.

По време на протестите бяхте сред най-атакуваните имена. Какво научихте от тези събития?

Много ми беше мъчително около събитията. За съпруга ми също. Знаете ли колко души пишат на ден в туитър „дано да ти умре детето“. Аз се обявих в подкрепа само на това хората да могат да изразят своите желания, да споделят какво мислят. Отидохме там като граждани, а не с някакви идеологически или политически позиции. Смятам, че е необходимо да се демонстрира уважение към религиозните, езикови, расови различия, към различиния от твоя начин на мислене. Аз съм мюсюлманка, аз съм туркиня. Но започнаха да ме обвиняват, че съм безбожница и терористка. Никога не съм подкрепяла някаква идеология.

Тайните на отслабването на БК

Всяка вечер слагам в голяма чаша вода две сушени кайсии, един бадем и една пръчица канела. Слагам си чашата до главата и сутринта първото нещо, което правя, още преди да съм си измила лицето дори, е да изям кайсиите и бадемите и да изпия водата.
Пия най-малко два литра вода на ден. Използвам един куп билки, взети от знахари или върху които има медицински контрол. Правя си от тях чай и пия много. Ям много бобови храни и варива. Храни, богати на протеини също. Най-голямото ми прегрешение в този режим е сладкото. Умирам за сладкиши, много често приготвям и много ги ям. Знам, че трябва да вземам непременно и въглехидрати. Тях си ги осигурявам с ястия ва основата на варен ориз. От марулите много се подувам. На тези, които имат същия проблем препоръчвам градинските салатки. Вкъщи си имам специална система за пречистване. Не разваля вкуса на водата, така пия алкална вода, нагласям нужното съдържание на PH. Никога не използвам пластмасови шишета или дамаджани. Не купувам плодове и зеленчуци от магазините. Всяка събота ходя на екопазара във Ферикьой, ако не мога да отида ми носят нужните неща. Ям плодове и зеленчуци според сезона им.

От интервюто, за отслабването - "Всяка вечер слагам в голяма чаша вода две сушени кайсии, един бадем и една пръчица канела".    Wink

Дано не са от кайсиите на Кенан. Joy Mr. Green

Успешна нова седмица.  bouquet

# 182
Снеж, кайсиите на Кенан  Joy Joy Joy, добре, ама тя да внимава с чайчетата, да не ходят да я обискират за наркотици  Grinning

Не мога да разбера защо я критикуват за това, че размахала пръст на Али  Crossing Arms Какво като е известна, само си търсят сензации... Нито го е ударила, нито му е крещяла, коя майка не се опитва да бъде строга когато има нужда....  ooooh! Като знам сина ми понякога какво прави по детските площадки и заведенията - напълно я разбирам  Peace

Ето с тия й думи съм много съгласна - "Майчинството всъщност е едно непрестанно чувство за вина , непрестанно измъчване от страна на съвестта. Едно чувство, че все не си направил достатъчно."

Какви хора има... Tired Да пожелаят детето ти да умре  ooooh! ooooh! ooooh! Главата ми не го побира  #Crazy

# 183
Привет на всички   хулигани  Hug,

нося ви фрагмани  Laughing

# 184
bgfan, Снежка, благодаря за интервюто! Много харесвам БК като личност и жена, с огромен интерес четох.

g_georgieva08, благодаря, донесе ни романтичен фрагман.  Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вече малко остана.  Grinning

# 185
Георгиева, благодаря за фрагмана  Hug

Фериде: Ти си забранен за мен, виновен си, не се доближавай до мен, не ме докосвай, да произнасям дори името ти ми е забранено...
Фериде - Но не мога да го направя.
Махир - "Извинявам се, исках да те направя много щастлива, затова толкова страдах. За всички бели, които ти докарах до главата, се извинявам...

Уфффф, яяяяя.... Бая мъки ще има да теглят още, предчувствам...  Confused

# 186
g_georgieva08,  благодаря.    bouquet
Хел, мерси за превода.   bouquet  Оф, много тъжно...  Sad  какви са хубави и как се обичат, а не могат да са заедно.  ooooh!

Сега остава фрагманът с Назиф и двамата нови персонажи, според предварителните клюки. Wink

# 187
g_georgieva08,  благодаря.    bouquet
Хел, мерси за превода.   bouquet  Оф, много тъжно...  Sad  какви са хубави и как се обичат, а не могат да са заедно.  ooooh!

Сега остава фрагманът с Назиф и двамата нови персонажи, според предварителните клюки. Wink

Снеж, само не ща да завърши нещастно любовта им...  Naughty Иначе и аз се чудех няма ли да има нови актьори във втори сезон, обикновено има по другите филми  Peace
С кого ли ще са свързани?  Thinking

# 188
Снеж, само не ща да завърши нещастно любовта им...  Naughty Иначе и аз се чудех няма ли да има нови актьори във втори сезон, обикновено има по другите филми  Peace

И аз не искам, но не знам как могат да се извъртят нещата на този етап. ooooh!

За новите персонажи - нямам идея. newsm78

# 189
Добро утро  Hug

Редакция на превода на фрагмана, понеже сега намерих текста:
FERİDE: Sen yasaksın bana. Günahsın… Senin yanına yaklaşmam. Sana dokunmam. Adını zihinimden geçirmem bile yasak. Ama ben yapamıyorum…
MAHİR: özür dilerim sevdam… Seni mutlu etmek isterken nasıl bu kadar acı veriyorum… Başına açtığım her bela için özür dilerim.

Фериде: Ти си забранен за мен, виновен си, не трябва да се доближавам до теб. Не мога да те докосна, дори името само да минава през ума ми е забранено...
Фериде - Но не мога да го направя.
Махир - "Извинявам се, любима... След като исках да те направя щастлива как ти давам само болка. За всички бели, които ти докарах до главата, се извинявам...

Сега е по-добре...  Embarassed

# 190
Здравейте

И аз не искам, но не знам как могат да се извъртят нещата на този етап. ooooh!

За новите персонажи - нямам идея. newsm78

Бяха споменали в първи сезон за дъщерята на Костас, че е жива но наДали би се върнала да живее в Турция. Възможно ли е да попълнят този образ или ще бъдат други новите персонажи?  newsm78

# 191
Здравейте хулигани! Hug
Попаднах на този сериал сравнително скоро, сега гледам 28 серия, но ме завладя ... Започнах да го гледам заради Ръза К. , но ми харесаха невероятно и Четин Текиндор и Кенан и Бергюзар ...
Но ето това сладко същество направо ме срази! Как играе този дребосък ...

Надявам се, нямате нищо против, ако и аз пиша от време навреме при вас newsm78
Снежка  Heart Eyes Хел  Heart Eyes хай, дружки! Hug

# 192
Фенче  Heart Eyes,много се радвам да те видя и тук  Hug

# 193
Добър ден.  Hug Черпя ви с едно следобедно кафенце.  Hug  Да ви е сладко. Hug

Фенче,  Hug  радвам се да те "видя" и тук.   bouquet  Винаги си добре дошла. Hug Hug

Официално резюме на 37 епизод Hug

Признанието на Махир шокира всички. Фериде се опитва да разбере какво цели, но разказа на изправилия се срещу нея свидетел я вкарва в задънена улица. /Така е написано, че не се разбира за нов свидетел ли става дума или имат предвид Махир под свидетел/ Махир постига целта си. Вече е зад решетките. На крачка е от това да разбере кой им причини това нещастие, кой иска да прати баща му на бесилото. Най-накрая се срещат с Неждет. Махир прави тази саможертва за своето семейство, но по този начин любовта му с Фериде става още по-невъзможна. Фериде е притисната между любовта и семейството си. Опитва се да намери изгубения път и нозете я отвеждат при Махир. Махир представя на Фериде решение, което тя изобщо не е очаквала.

Превод: bgfan     bouquet

# 194

Признанието на Махир шокира всички. Фериде се опитва да разбере какво цели, но разказа на изправилия се срещу нея свидетел я вкарва в задънена улица. /Така е написано, че не се разбира за нов свидетел ли става дума или имат предвид Махир под свидетел/ Махир постига целта си. Вече е зад решетките. На крачка е от това да разбере кой им причини това нещастие, кой иска да прати баща му на бесилото. Най-накрая се срещат с Неждет. Махир прави тази саможертва за своето семейство, но по този начин любовта му с Фериде става още по-невъзможна. Фериде е притисната между любовта и семейството си. Опитва се да намери изгубения път и нозете я отвеждат при Махир. Махир представя на Фериде решение, което тя изобщо не е очаквала.

Оффф, те нещата вместо да се оправят стават по-зле  Tired... Чудно ми е кога Фериде ще разбере за баща си и как ли ще го понесе  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт