KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 958
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
Хай, дружки! Hug
Хелънче  Heart Eyes Снежка  Heart Eyes благодаря ви за топлото посрещане !  bouquet
Дано успея до 9.09 да изгледам всички серии. Много ми харесва филма и с удоволствие ще гледам и 2 сезон. Снеже, благодаря за резюмето, става все по-интересно и заплетено, аз такива сериали обичам, да не знам до края какво ще стане. Продължавам с гледането ...
Хубав ден на всички! Hug

# 196
# 197
g_georgieva08, мерси.    bouquet

Какъв е язийорът, че всички са тъй потресени? Хареса ми нашият как изкусно заби молива в ръката на Неждет. Wink

# 198
Значи превод горе-долу, каквото чувам:

"Всичко започва с това да обичаш един човек, доверявайки му се, вярвайки му... Днес аз разбрах това, Махир... Ти на мен не ми се доверяваш...
Язиор, язиор " Госпожа съдията и един заподозрян ги свързва голяма любов.."
После Неждет казва:"Разбрали сте, значи.. Има някой вътре(в затвора имам предвид)... Много обичан човек ще умре..."

Думите на Неждет не ги чувам много добре, но мисля, че това казва  Peace

# 199
Хел,   bouquet

Ко? Не!  #Crazy #Crazy #Crazy  Вай, стана тя, каквото стана. Shocked

# 200
Хел,   bouquet

Ко? Не!  #Crazy #Crazy #Crazy  Вай, стана тя, каквото стана. Shocked

За това съм сигурна, Снеж  Peace Някой ще ги разкрие.... Не ми се мисли Феридето какво я чака  Tired

# 201
Добро утро. Hug Hug Hug

Хел,   bouquet

В Аси така превеждат думите на Неждет - Ще умре някой, когото много обичам. newsm78 Дано не е Осман. Praynig То няма други, които да обича, освен ако няма предвид и Айтен. Thinking

Значи има разрив между Мехмет Саим и Четин, щом последният е позволил подобно нещо да излезе във вестника му, щото като гледах фрагмана, тати беше също така шокиран, като хакимето при прочитането на язийора?! Thinking

Хубав ден.  bouquet

# 202

В Аси така превеждат думите на Неждет - Ще умре някой, когото много обичам. newsm78 Дано не е Осман. Praynig То няма други, които да обича, освен ако няма предвид и Айтен. Thinking

Значи има разрив между Мехмет Саим и Четин, щом последният е позволил подобно нещо да излезе във вестника му, щото като гледах фрагмана, тати беше също така шокиран, като хакимето при прочитането на язийора?! Thinking

Хубав ден.  bouquet

Снежи, може, може... Аз точно думите на Неждет не успявам да чуя добре...  Thinking Но си мисля, че няма да е Осман, неговата "мисия" някак не е изпълнена все още във филма. Според мен си има причина той да съществува, но пък знам ли сценаристите какво са замислили...
Но иначе си права, че Неждет обича само двама души - Айтен и Осман Peace

# 203
Привет хулиганки smile3503

благодаря за снимки ,новини,преводи и резюмето Hug малко остана Heart Eyes

Махир е близо до Неждет Shocked а Неждет е бесен на Тургут Mr. Green ще започне ли да се разплита възела малко по малко... newsm78

Нашето момиче- лице на Пантен  Party Party Party

https://www.facebook.com/photo.php?v=4904084254705

# 204

http://www.youtube.com/watch?v=3NPHIAVbBB0   

# 205
# 206

google Номинация за най-добър сериал в Южна Корея  newsm78 

# 207
Lilims  Hug

Пише, че Карадайъ е номиниран в категорията "Най-добър телевизионен сериал" на  Южно Корейските Международни драма награди в Сеул  Peace Според гласуванията Карадайъ е вероятният победител от одобрените дотук, като наградата ще бъде връчени на 5-ти септември в Сеул.
Карадайъ е номиниран от 6-те международни телевизионни драми, борещи се за тази номинация. Другите кандидат - филми са от Португалия, Израел , Казахстан, Испания, както и сериалът "20 минути" от Турция  Peace
Хората могат да гласуват за своето предпочитания на уеб страница. Дотук Карадайъ е взел повечето от вотовете - 51 000. Следващията в класацията - The Red Band Society, има 6000 гласа.
The Seoul International Drama Awards ще се проведат на 5-ти септември в Сеул, в Корейския национален театър. Миналата година драмата "Езел", пак с участието на Кенан И. е спечелила специална поощрителна награда  Peace

Браво на нашите  Party

# 208
# 209
Добро утро. Hug Hug Hug

Аз пък мислех, че са я спечелили Сеулската награда, а то само номинация... засега.  Wink Желая им успех. Praynig

ЧЕСТИТО СЪЕДИНЕНИЕ.  Hug

Приятен ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт