KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 985
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград
Eто единия нов и вече е започнал снимките.

# 211
Eто единия нов и вече е започнал снимките.

А, ето това вече ми хареса  Wink Не го знам как се казва актьора, но съм го гледала в Листопад отчасти и в Менекше и Халил. Допада ми, да видим какъв ще го играе Simple Smile

# 212
  • Разград

# 213
Здравейте! Hug
Благодаря за всички новини около филма! Аз вече съм на 34 серия, много ми хареса!Нямам търпение да започне отново...

А този артист / и аз не му знам името/ съм го гледала в Менекше и Халил и много ми харесва. Та той ще играе във 2 сезон ли ?
Хубава вечер! Hug

# 214
Фенче, да, ще играе явно.. И аз го харесвам, някой все ще спомене как се казва  Wink

# 215
Добро утро. Hug Hug Hug

От Аси.  bouquet

Нихат ще играе собственик на вестник. Героят му ще се казва Синан Коджа. Пътищата му ще се пресекат със съдия Фериде. Цитирам, ще падне като бомба насред любовта между Махир и Фериде и делото на Назиф Кара.

Да не би Четин да го отсвирват за втори сезон? newsm78

Ей, тоя да не ни конкурира Махирима, щото... Stop  Mr. Green

Хубав ден.  bouquet

# 216
Здравейте! Hug
Изгледах 1 сезон ... нямам търпение да видя какво ще стане. Как ли ще се разбере кой е истинския убиец? Дали Неждет ще успее да се свърже с Фериде? Ще умре ли Ясин ? Много, много въпроси имам в главата си, ама няма как... ще чакаме. Малко ме ядосаха някои неща, но това го има във всеки сериал - защо Нихан не се свърза веднага с Фериде, а точно на Махир искаше да даде досието, това беше недомислено. Ама ... нали трябва да има повече серии, та затова. И Орхан ... разбрал, не разбрал ...веднага тръгна да стреля, голям глупак , откакто се е върнал от казармата нищо свястно не е свършил, само глупости и пречи на Махир. И той ми се струва, че доста завижда на брат си, а? Видяхме от фрагмана, че онзи мръсник Душко  ще си намери майстора, ама кога ли  и от кого ли ... Допускам, че той ще премахне Сехра и документите, които тя повери на майка си ще видят бял свят, но кога newsm78
Снеже  Hug благодаря за инфото!    bouquet

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 19:33 от queen_fenka

# 217

Рейтинг на финалните епизоди на всички дизита. Вижте кой е на първо място!!! Grinning

# 218
 Нихат Алпту Алтънкая ,същия участваше и в "Незабравима"-втори сезон!
Игра втора цигулка , тук предполагам ще има същата роля!
Това е кадър от "Незабравима"

Участваше още и в "Мелодия на сърцето".Там също както и в "Незабравима", а и сега в "Хулигана",се появява късно!!Явно по традиция се появява във даден момент ,за да мъти водата на някоя влюбена двойка!!

# 219
Добро утро. Hug Hug Hug

migi_megibouquet

Марман,   bouquet  Сезон финалито ни е разбило всички. Wink Party

Приятен ден.   bouquet

# 220
migi_megi, много ти благодаря  Hug  bouquet Аз не съм гледала Незабравима и Мелодия на сърцето  Wink, но същият актьор имаше малка роля в Листопад, който също гледах отчасти. Иначе в Менекше и Халил беше гадняр, също второстепенна роля  Peace

Браво на нашите, рейтинга е супер  Flutter Пожелавам им същия през новия сезон  Peace

# 221
Ето за Нихат Алтънкая:

http://www.televizyondizisi.com/index.php/nihat-altinkaya-karada … l-oldu/155020/48/

Пише същото, което ни подсказа Снежка  Peace Накрая само ме заинтригува, че казаха, че в двойката Махир - Фериде и в делото на Назиф ще падне бомба  Thinking

# 222

Кенан като войник

# 223
# 224

Докато чакаме да видим какво става пред камерата нека видим какво става за нея. Simple Smile

]/center]

Общи условия

Активация на акаунт