АПРИЛчета 2013 - тема 3

• 32 388
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Нашето бебе цяла нощ беше с температура и ще ходим днес извънредно до педиатърката по обед. Толкова е омаломощен, че заспива без гърда  Confused

Милият, дано бързо се оправи!

Вашата педиатърка му е съставила менюто от до Grinning нашата го кара явно месец за месец Wink   chef

# 616
А домат някой да е дал под някаква форма на бебето си досега? Чудя се, дали пресен резен домат мога да й предложа, или е рано?  newsm78

# 617
Определено е рано.
Нашият педиатър ми препоръча захранване със сок, но не прясно изцеден, а сварен, т.е. сок от сварен картоф, или морков или плод и т.н.настъргва се зеленчука и се сварява/ в завсисимост какво ще избера да захраня, според него първо зеленчуци, после безмлечни каши, и накрая плод, като трябва да заместим хранене със 120-150мл пюре....аз не бързам за никъде, и без това малката е със сополи, изписани черните капки, да видим как ще успея да и ги сложа/ дадоха ми спринцовка, но куклата за физиологичният разтвор води борба, да не и слагам, а представям си за тези капки........................
Зимата космонавта е удобен за разходки на вън, ако излизате с кола или ще бъдете основно в затворено помещение, яке, което ще може да се смъква.

# 618
  • Пловдив
И ние бяхме на консултация, поспорихме си малко с докторката Mr. Green
Към края на тази седмица може и да я захраня (имам морковчета от градинката на баба), зависи как ще е, че от снощи започна да и тече нослето - уж секрета е прозрачен, но я следя изкъсо, след натрупания опит...

Домат не бих дала толкова рано - потенциален алерген е Peace

Относно зимните дрешки - космонавта според мен си е незаменим Peace

# 619
Бързо оздравяне на болничките!
На малкия сополите ги пресуших с алиум цепа. Зора беше един ден, от вчера са гъсти, не текат и издухвам чат-пат.
Имаме космонат, купихме и яке, точно заради това:
Зимата космонавта е удобен за разходки на вън, ако излизате с кола или ще бъдете основно в затворено помещение, яке, което ще може да се смъква.

beginner_mamma, и моето мнение е, че е рано за домат. Дразнеща храна е Peace

# 620
На бебето нищо му няма освен температура, ни сополи, ни гърло, ни уши, ни хрипове в гърдите. Каза, че най-вероятно бори вирусче и засега се справя благодарение на кърменето, да продължаваме, да давам по-често, както и вода да предлагам, защото от висока температура можело да се обезводни. До 3 дни или ще се е оправил, или евентуално ще се е появило и друго и тогава можело да ни изпише нещо. Сега само панадолчето при повече от 38 градуса. Пък той нещо се развесели пред кабинета, закачаше се с по-големите деца  Crazy, много е социален  Crazy Сега го приспах и на събуждане ще мерим пак темп.  Simple Smile

Ани, на нас черните капки ни ги дадоха с капкомер преди няколко месеца, с него успяхме горе-долу, макар че бая дрехи окепазихме  Crazy

# 621
Еовин, освен панадол може и свещички нурофен.
Педито ни даде спринцофка за капките, но да видим, ако не и текат много мога и да не слагам, нищо, че ги направиха в аптеката.

# 622
Оф ужас сигурно има някакъв грип и моята от днеска следобяд започна да ми се закашля смятам да и дам панадол и утре да я водя на доктор да видим какво ще стане

# 623
Дано по-бързо оздравяват малките  Peace .

Това ме подсеща да питам - има ли такива с постоянно хрипане от нослето? Педиатърката ми за 3 ти пореден месец ми казва, че е нормално - били зъби или сух въздух - това последното не е вярно. Аз вече си мисля за друг лекар, почнах много да се съмнявам....

# 624
Моят в началото беше с хрипове, нашата казваше, че са лигички, които не може да глътне. Може и да беше права, от както се лигави повече, не хрипти отвътре Thinking

# 625
Да попитам, дали бременността с близнаци се различава като усещане? т.е преди да се разбере, че са близнаци, и кога може да се разбере, още при първия преглед или по-натам? Peace

# 626
Болните бебенца да оздравяват  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

sweet_maniche   Hug

За пълзенето моята госпожичка прави някакви опити, но засега няма изгледи за успех  Rolling Eyes

# 627
Ами мисля, че може и в началото. Имаше една мама априлка, която сега не пише - тя разбра в 4 или5 месец, не помня, бая шок и дойде  Laughing

# 628
Ами мисля, че може и в началото. Имаше една мама априлка, която сега не пише - тя разбра в 4 или5 месец, не помня, бая шок и дойде  Laughing
Тогава отиде на 1ви преглед? До тогава не знаеше,  че е бременна или не се виждаха 2 сърчица? Thinking

# 629
двуяйчните би трябвало веднага, а еднояйчните след 8 ма г.с. май (т.е. може да не е при първи преглед)- но говоря много наизуст, може и глуспоти да са. Би трябвало само като почнат да ритат да е различно, знам ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт