АПРИЛчета 2013 - тема 3

• 32 357
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile не съм се разписвала от мноооого отдавна тук, че нямах много време....но сега ще наваксвам Simple Smile   bouquet

# 661
Да се отчетем на бързо  - тъкмо се връщаме от педи Simple Smile вече сме 8,800 кг и 67 см Grinning
биха ни пентаксима и синфлорикса и сега спим:)
Педи каза да замествам и следобедното ядене с каша или кисел.С каква каша започнахте?

# 662
А да попитам, кърмещите майки спят ли още със сутиен, аз така свикнах и още си спя със Simple Smile
Иначе ние започнахме вече с морков и после морков с оризова каша, но второто не го прие добре  Thinking
А за близнаците - аз не съм различила - видях плоден сак - дефакто по-тъмно пространство, и вътре бяло пространство, пък и лекарката не ми каза, че са близнаци, надявам се на ФМ да се различи и да ми кажат със сигурност  Flutter

# 663
Аз не съм спала със сутиен Thinking Защо спиш със сутиен?

# 664
Ами защото млякото изтича ,особено като легна по корем/гърди и ги притисна, после спя на мокро. Другото е, че имам големи гърди (чашка Д) и имам нужда от малко помощ от сутиена  Mr. Green

# 665
и аз още спя със сутиен, но скоро май ще го махам Simple Smile Слагах си го по същата причина, както каза Bovi -  да не цапам чаршафите Wink Вече не тече чак толкова и мога да го махам Simple Smile

# 666
И аз съм с Д, но не ми е текло мляко, затова не съм се сетила да спя със сутиен.
 Всъщност го слагам само на излизане.

# 667
Чудя се,  щом Боби хваща всичко с лява ръка първо, дали значи, че ще е левак  Thinking

# 668
И аз съм със сутиен и денем, и нощем...много е неприятно, ама няма как. Ползвам подложки да попиват течащата кърма и сухи не съм ги намирала - някой път са една-две капки, някой път са подгизнали. Аз ползвам многократни пелени и една от причините беше, че е по-икономично от еднократните, но спестените пари си ги давам за еднократни подложки за сутиен  Joy
Да питам друго... някой правил ли е домашна оризова каша? Преди малко направих една тестова порция оризова каша от био оризово брашно (ще захранвам с каша след 10ина дни). Накиснах 2 супени лъжици в 150 мл вода и после сварих на котлона докато се сгъсти както е описано в рецептата. Стана отврат!  ooooh! Очаквах, че ще е гадна, ама тя е отвратителна и нагарча...та питам, и вашите ли са ужасни или аз нещо бъркам? Предполагам, че като сложа кърма като давам на бебето ще е малко по-добре, но все пак няма да е деликатес   newsm78

# 669
Има и многократни подложки за сутиен Simple Smile

# 670
Знам, ама много пропускали  Simple Smile Не намерих такива, от които да има доволни, пък и само такова нещо не съм прала и простирала вече  Joy

# 671
Не ми напомняй. Нашият такъв екшън с пране ми направи тая сутрин  Crazy

# 672
И аз не ползвам сутиен / с изключение при излизане/ за спане и стоене в къщи, не ми потича кърма този път / за разлика от с баткото /. Малката продължава да си е изцяло на кърма, доста добре си се храни, гърдите ми са големи, но не текат, не мога да кажа на какво се дължи. Не се цедя /много ми е неприятно/
Снощи направих нещо, което нарушава правилата за захранването, първо куклата има сополи, второ не мислех да започвам с банан, но докато ядях тя така съсредоточено ме гледаше, реших да експериментирам и и дам да си опита, близна, поотхапа, и после го грабна с двете ръце Shocked, едва си върнах банана, и успях да не и дам голямата хапка която в последствие се опита да отхапе.......знам, знам не трябва така, но просто реших да експериментирам...определено ще е ящна , за разлика от баткото си

# 673
Добро утроо.Маринчо вече е по-добре и вчера хапна картоф и за следобед му дадо каша.Тази нощ не е плакал-само малко мрънка,но си спа.
Бони-честито!Дано има кой да ти помага,че като гледам с тази малка разлика-няма да ти е лесно с децата и всичко останало.  bouquet

# 674
Снощи направих нещо, което нарушава правилата за захранването, първо куклата има сополи, второ не мислех да започвам с банан, но докато ядях тя така съсредоточено ме гледаше, реших да експериментирам и и дам да си опита, близна, поотхапа, и после го грабна с двете ръце Shocked, едва си върнах банана, и успях да не и дам голямата хапка която в последствие се опита да отхапе.......знам, знам не трябва така, но просто реших да експериментирам...определено ще е ящна , за разлика от баткото си
Хаха, Ани и аз направих това, но преди месец и половина някъде. Толкова тъжно ме гледаше, че неможах да устоя. Педи ми се накара, посрамувах се малко и ми мина  Simple Smile.
Лорка има вече две заместени хранения - на обяд пюре (зеленчуково или с пуйка) и към 18 ч млечна каша. Иначе се кърмим колкото и когато поиска. Особено през нощта голямо цокане пада   Crazy. Често сутрин незнам дали съм спала.
Аз също спя със сутиен и подплънки. При мен кърмата е на приливи и отливи. Ту има много и си тече сама, ту няма и беба ми се сърди. Това се получи след първия ми цикъл като навърши 3 месеца. Голяма драма беше, но вече посвикнах и съм по-спокойна, че все пак 6 месеца е кърмена, а и яде пюрета, та гладна няма да остане  Simple Smile.
Bovi, поздравления за смелостта и леко бременеене   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт