. Като със захранването. Много зависи от детето и няма еднозначен отговор
Напоследък "модерните" ортопеди ги отричат и съм склонна да им вярвам.
Направо си се разревах от мъка и се прибрахме
)

Например при талласемия минор е противопоказно взимането на желязо - аз го разбрах едва в 6-7 месец от втората си бременност и то точно, след консултация с хематолог 
Занесох и резултата от моето изследване, което доказва, че съм бета таласеммик - е въпреки това настоя да давам желязо
След настояването ми за направление за хематолог, ми каза, че може и да не давам - аз съм си решавала
2 деца си отгледала вече, очевидно добре си се справила, като чета репликите на каката
Аз ако трябва да се водя по детето, значи трябва да минем на обща кухня. Тя иска да яде от всичко което ям аз. И като ме види почва да пуска лиги, да се облизва и да протяга ръка... така че гледам да не ям пред нея. Смятам да поизчакам малко преди да въведа пуешкото и заешкото... Освен това доки каза да започнем и с жълтък. Първо по няколко трохички през ден докато постепенно не достигнем четвърт.
Следвам препоръките на лекарите ни.
Относно жълтъка казаха 6 и 7 месец по 1/4, 8 и 9 месец по 1/2 и от 10тия месец по цял през ден. Аз още не съм давала. Освен това тя е и с рефлукс и от както почнахме пюретата повръщането дръстично намаля, когато я оставя само на АМ се засилва... Въпреки че млякото е против повръщане.
Проходилката ще е от този модел който се бута. Бънджи няма да ползваме.
След секциото не мога да се възстановя
Общо взето ревне ли получава мляко
Така бях и с баткото

С баткото 3 години
последните месеци колкото и малко да беше кърмата успяваше пак да изтича
Той от доста време е на пода основно. Така процедирах и с големия
Не чистя по-често по този повод, трябва да свикват и с микробите, защото така или иначе все някога ще се сблъскат с тях.
И на баткото така се радвах, когато му проби първото зъбче
Препоръчани теми