АПРИЛчета 2013 - тема 3

• 32 351
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Няма да ползваме проходилка или бънджи.

# 691
  • Варна
Като стана въпрос за микробите, до кога мислите да стерилизирате  newsm78

# 692
Не съм стелиризирала почти. Мъжът ми имаше някакви напъни веднъж седмично до около 2рия месец.

# 693
И аз не мисля да ползвам проходилка или бънджи. Вече я държа по малко на пода върху килим-пъзел - тя обаче се търкаля вместо да пълзи. Вчера се беше изтъркаляла на метър от килимчето й и я намерих да се набира върху пердето Simple Smile Иначе и аз ползвам или кенгуру или раничка-слинг(ерго раница) за разходките, а количката я вземам само за големи разстояния. Бебка колкото повече расте, толкова повече иска да се гушка - нищо не мога да свърша! 

# 694
здравейте мами, отдавна не съм писала във форума, по активна съм в групата в фейса.
Та аз мисля да ползвам проходилка но не и бънджи Simple Smile И отдавна спрях да стерилизирам  Hug

# 695
Да попитам отново  Peace
Имахте ли някакво предположение, желание, предчувствие за пола на бебето, преди да го разберете/да ви го кажат?  Thinking
Аз сякаш знаех, че ще е момче, и така и стана  Party

# 696
И аз мислех, че е момче и се оказа момче.
А преди да забременея винаги съм мислила, че ще имам момиче Simple Smile Може би затова всички около мен го мислеха за момиче.

# 697
  • София
Не стерилизирам от както направи 5 месеца, а преди това плътно стерилизирах до 3 месец - на всяко ядене, след 3-тия месец започнах да прескачам, в 4-ти месец започнах веднъж седмично и така. Смятам, че няма нужда да се вглъбявам толкова в тези неща, тъй като така само мога да доизнежа дете и да му докарам още някоя алергия с това постоянно стерилизиране и постоянно вглъбяване всичко да е чисто и прашинка да няма.

# 698
Аз стерилизирам само залъгалките, но от време на време - на седмица, две. Абе, общо взето все едно не го правя...

Относно предчувствието за пола на бебето - още в първия месец сънувах малко сладко момиченце, което ми говореше  Heart Eyes. Когато споделих с таткото и каката, те също казаха, че имат чувство, че ще е момиче...И сега всички дундуркаме малка сладка бебка. Heart Eyes

# 699
Само на кърма е и няма неща за стерилизиране. Залъгалките само ги мия, честно казано, след като разбрах че всичко с кърменето е ок, прибрах срерилизатора и не ми се занимава. Когато ме питат за чистотата и т.н. им отвръщам, че ми е второ, все пак, и вече не се вживявам толкова.
За пола и на двете деца си знаех предварително
Скрит текст:
имам приятелка ясновидка Wink

# 700
Всички сте със страхотна интуиция явно. Аз пък бях почти сигурна, че ще е момче, бабите казваха, че ще е момче, таблиците в интернет, които "познават" пола, казваха момче... ииии накрая момиче Simple Smile Аз винаги съм искала момиче, даже три  Grinning Първото го изпълнихме, да видим от тук насетне...

# 701
За стерилизирането - стерилизирам само шишето за вода и залъгалките всеки ден (по-скоро вечер  Grinning ), понеже сме на кърма.
А за пола - да, имах предчувствието, че ще е момиче от самото начало и така излезе  Heart Eyes

# 702
Аз сънувах една нощ преди феталната, че отивам и ми казват, че е момиче. Отидох и това ми казаха... Simple Smile Иначе ми беше все тая какво ще е, нали ми е първо. Не съм имала предпочитания за пола. Исках само да е живо и здрава пък каквото дойде.

# 703
  • София
За пола - още откакто разбрах, че съм бременна вътрешно знаеш, че ще е момиче. Даже още преди да разбера, че съм бременна - обяснявах на ММ, че съм бременна, а той не ми вярваше...е накрая ми повярва като видя теста. Просто нещо вътрешно - женска интуиция ми подсказа, че съм бременна. А и като за начало исках да е момиче...а от тук насетне - 2-рото каквото и да е пак ще се радвам.

# 704
Аз си исках момче и усещах, че ще е момче и познах Simple Smile а всички онлайн калкулатори, които "познават" пола показваха "момиче"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт