Отговори
# 600
Сарки, телепатешия, какво друго може да бъде.  Grinning

Пуци,
Скрит текст:
Любимият претърпя Инцидент, последните два дни треперих дали ще има дългосрочни негативни последици. Днес вече е доста сигурно, че няма да има + отбеляза неочаквано бързо подобрение. Дано не дърпам дявола за опашката с тези думи.  Praynig Please please.  Praynig Praynig

Атти се беше оплакала от контузена китка преди около 15 страници, но аз тази вечер ви наваксвам.

# 601
# 602
  • Ænima/Albuquerque
ЛьоКлер Хаджистрашимирова, либофта лекува!   Hug

# 603
  • Пазете Гор
Травмите, отшумели в рамките на два дни, са от оня тип, които могат да бъдат лекувани само с любов.

# 604
  • София
Ето затова ме боли ръката от вторник до неделя  Tired и още ще ме боли... кат няма кой да ми я лекува  Confused

# 605
  • Mars Hotel
На мен пък ми свърши отпуската. Ама не ми пука!

# 606
  • Казанлък of all places
Драсти.
Хиляда хиляди страници ич няма да чета.
Мераба, Пуц, и аз от там си ида.
Аре, чао, че днес кафето ми е малко.

# 607
Ши мине, колега, ши мине, ши мине.  Hug

# 608
  • София
Начи сънувах, че някви мутирали хора гонят да трепят обикновените, т. е. мен! Гонихме се във вилната зона. Стигнахме се е един китаеподобен. Убивах го много време безуспешно в една напоителна сиситема тип канал. Накрая някак напипах къшния кухненски нож (без да съм у дома) и му прерязах гърлото учудващо лесно. Обаче пък той се размаха и ми убоде кпо крака с нещо... Дойде с един чадър да ме трепе една. Зех и часъра, ама се оказа, че китаеподобния е взел отпред върха, в който има отрова и с него ме е пробол. А аз си спомних, че тя е много силна...

# 609
Ау, Ване, ти си сънувала втори епизод на моя зомби-сериал. Права ще се окаже Розето, трябва да направим екип и да продадем навреме сценария на Холивуд.

Анджи, уелкъм!  Hug

Колега, Куркума, Сарки, дано - бързо.

Бебе,  Hug

Атти, ние ще ти я лекуваме, тук в темата.  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 11:01 от Лятна

# 610
  • Ænima/Albuquerque
Аз сънувах Джеси  Heart Eyes, и после работа.  Crossing Arms

# 611
  • София
Ама не беше зомби! Не! Бе! ше!

Аз знаех за отровата от ББ пък! Ама се събудих преди да ме умре!

# 612
Те и моите не бяха класически зомбита, бяха зелени зли или обезмозъчени мутанти. Сексапилните женски - сини.

# 613
Нищо не сънувам, дагоеба Crossing Arms
А, оня ден гасих некви пожари, ама толку.  Rolling Eyes

Добър ден Laughing

# 614
Аз тия дни нощи първо имах четири деца, после започнах работа в забавачката на Кица, плюс една цяла нощ бойна акция с брат Дийн Супернатурален. Мерси съм.

Ване, гърла режеш, а? Кръвожад!

Общи условия

Активация на акаунт