Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 946
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Аз за моята биопсия отидох на 9 ден/с ранна ову съм/, др ме видя и каза че може в Бс някой да ме проследи и като се установи ову да звънна да си запазя час, че аз исках с упойка.
Chipo Hug

# 452
За утре имам час за хистероскопия.Цикъла ми свърши преди 3 дена и от тази сутрин имам пак кървене,ако отида така дали ще ме върнат

# 453
chipo мила  Hug Hug Praynig Praynig Praynig, каквото и да каже човек, болката си е наша и никой не може ни я вземе. Всички тук знаем как се чувстваш. Горе главата, животът винаги продължава!

# 454
  • София
chipo съжалявам,мила Hug Hug Hug

# 455
  • Живее на Луната
Надин, д-р Персенска не ти ли каза какво да пиеш или ще разчита сама да се махне кистата? Трансфер ще правиш ли скоро?  Hug

# 456
Резултатът от моя тест е <0.100 mIU/ml. Е ми то това беше-първият ми опит завърши безуспешно, както си и мислех/незнам защо/.

# 457
# 458
mishoko, съжалявам  Hug Сега какво следва?

# 459
Ами честно казано -незнам  newsm45 Още не съм звъннала в клиниката, но искам да подам документи за втори опит, че немога да си позволя на този етап самофинансиране.
Някой ако може да сподели какво се прави от тук-нататък няма да е лошо, че съвсем се отчаях, въпреки, че както писах очаквах такъв резултат, но все пак и като резултата го потвърди окончателно е още по-гадно и депресиращо

# 460
И аз съм след първи неуспешен опит - миналата седмица стана ясно. Наревах се вечерта и след това бях пушка, какъв смисъл има да се депресирам?
Ако си от Сф, те съветвам да се разходиш до клиниката, за да се срещнеш със Силвия, за да подготвите документите за ФАР. А иначе, доколкото знам, след резултат от кръвен, звъниш на спешния, съобщаваш им го и те ти казват как да процедираш.

# 461
Резултатът от моя тест е <0.100 mIU/ml. Е ми то това беше-първият ми опит завърши безуспешно, както си и мислех/незнам защо/.
mishoko миличка, съжалявам за теста. Предполагам как се чувстваш. И аз съм след един неуспешен опит. Горе главата, знам, че е трудно, но се борим за най-хубавото нещо на този свят и трябва да сме силни.

# 462
  • София
mishoko,съжалявам Hug Hug HugАз след първия неуспешен опит започнах да търся причините защо не е станало,имунологични,генетични,консултации с други доктори и така...Пътят понякога е дълъг,но си заслужава!Успех Hug Hug Hugи никога не се отказвай Peace

# 463
Момичета  Hug Звъннах на спешния- спирам лекарствата и като започнело да ми приключва цикъла трябвало да отида за някакви анализи newsm12 Това предполагам значи да си запазя час за др за консултация, чемладежът от отсрещната страна не беше много разговорлив Grinning

# 464
mishoko  съжалявам  Hug
Като звъннеш на регистратура казваш,че си след неуспешен опит и трябва да си запишеш час за консултация..

Общи условия

Активация на акаунт