Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 47 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, този месец ми слагаха РВМС и на 26.08.2013 ми беше биопсията, но незнайно защо днес ми дойде на 18 ден?! Дали може да е от РВМС?
а сигурна ли си, че е цикъл? След биопсия аз имах кървене чак до следващия цикъл...
ами чак толкова обилно не ми се вярва да е само кървене, след първата биопсия имах леко кървене за 2-3 дни, но сега е друго newsm78

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 11:21 от Мимето14

# 496
  • София
Сутринта се събудих със зацапване,розово-кафеникаво някакво.Обадих се на спешния,казаха ми Утрогестана през устата и да не бия Фракси.Почти спря зацапването,довечера съм на преглед

# 497
  • София
Привет момичета, може ли някой да ми каже има ли друг телефон, различен от посочения на сайта на клиниката, на който мога да се свържа със Силвия Стефанова и ако отида към 18,30 - 19,00ч. има ли шанс да я заваря на работа  newsm78
Извинете ме, но още не знам порядките в клиниката - тепърва ще се уча  Crazy

не е сигурно, макар и да съм я засичала  по това време... трудно ще се свържеш с нея по тел, но аз утре съм на преглед и ако искаш мога да питам нещо, ако те интересува

Ами трябва да взема документ, че ще правя опита си там, защото съм подала документи за фонда от друга клиника...  Thinking

# 498
Сутринта се събудих със зацапване,розово-кафеникаво някакво.Обадих се на спешния,казаха ми Утрогестана през устата и да не бия Фракси.Почти спря зацапването,довечера съм на преглед

Всичко ще е наред  Praynig Praynig Praynig
Пиши като мине прегледа.

# 499
  • София
Хайде дано те успокоят днес и да чуеш чудесни новини Hug Hug

# 500
Джул дано всички е наред!  Hug Hug Praynig Praynig

# 501
Момичета, този месец ми слагаха РВМС и на 26.08.2013 ми беше биопсията, но незнайно защо днес ми дойде на 18 ден?! Дали може да е от РВМС?

Миличка,дали може да ми кажеш колко парички е сега РВСМ-то?Днес ми взеха кръв и платих една част,но не съм наясно в събота като отида за втори път и за поставяне на лекаството колко ще ми искат.

# 502

Миличка,дали може да ми кажеш колко парички е сега РВСМ-то?Днес ми взеха кръв и платих една част,но не съм наясно в събота като отида за втори път и за поставяне на лекаството колко ще ми искат.
Общо РВМС- 250.00лв
първия път - 150, втория - 100

# 503
И аз се опитвам да се свържа със Силвия по телефона - не успявам.

# 504
Сарче 250.00 да,  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 505
mimeto14,djass - благодаря ви за отговора.
В неделя ми е трансфера на 2 сладоледчета- стискайте палци да се отчета после с положителен резултат.
Не пиша често ,но ви следя редовно и се вълнувам за всяка една от вас.Успех на всички!!! Hug

# 506
Стискам палци всичко да е наред и така ще бъде ще видиш.

Момичета аз след положителния тест вчера ме е обхванала една параноя и пиша малко да ме постегнете, Mr. Green но ме боли почти постоянно от ляво и сега като почнах с едни филми за извънматочна, не че ако е така нещо мога да направя ама на само за това си мисля. newsm78

# 507
И аз стискам палци, а за контакт със Силвия вече приемам поръчки  Wink. Сериозно утре съм на преглед, та мога да свърша работа.

# 508
ivangelin - можеш да пуснеш кръвен през 48 часа, за да видиш добре ли нараства.
Pupii, мерси за предложението, но аз трябва да я питам дали може опитът ми преди 3 седмици /неуспешен/ да си го платя, а сега този, който предстои, да го пуснем по Фонда. Т.е. сама трябва да говоря с нея.

# 509
Момичета, миналия месец  правих ЦС. Днес е 34 от МЦ и още не ми е дошло. По принцип е 32-34 дни. Може ли да е от ЦС закъснението?

Общи условия

Активация на акаунт