Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 13

• 49 123
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Meginet, не виждам как може да сметнеш от сега колко ще ти излезе цената на лекарствата при положение, че зависи от дозите и от продължителността на стимулацията. В същото време има вероятност лекарството да се промени, или да се добави и друго, така че едва ли сметнатото сега, ще отговаря на действителността в края на опита !

Успешна процедура ти желая ! Peace

# 676
Утре ще ми правят вливка на 25 ампули имуновенин. Колко време горе-долу продължава, някой имал ли е странични ефекти?

# 677
  • софия
Мишоко, ние занесохме спермограмите на доктор Милен Кацаров и той ни написа заключението, или епикриза там каквото се нарича, и не взе нито стотинка.

# 678
Оффффф тия уролози значи, тук в Бс са нямам думи -незнаели
shhhh...какво пишеше  на този документ -в смисъл нещо като консултация че му има или няма нещо или че е с лоши показатели? А къде мога да го открия този др Кацаров?
А Силвия ми каза да й носим старите спермограми, с които сме кандидатствали първия път, обаче аз имам само едната, а другата от старата клиника не ми я дават, вече нямам нерви, честно. И защо пак трябва да ги давам, като те нали ги имат във фонда, ако е както в Надежда да нямам копие от нищо, какво правим в случая? За мен е безумна тая работа #Crazy

# 679
Мишоко, ние миналата година като подавахме документи за фонда ходихме в Бургас при д-р Попов в МЦ Литос. Той ни написа талона. Запознат е какво е необходимо.

# 680
Утре ще ми правят вливка на 25 ампули имуновенин. Колко време горе-долу продължава, някой имал ли е странични ефекти?
Моляте да споделиш колко % са ти НК клетките и колко пари са тия 25 ампули  Thinking

# 681
White Duck има ли преглед или само ти написва документите, за да знам дали да взема талон от личния? А др Попов работи ли всъщност по ЗК?
И тъй като часа ми е за 18ч. дали на следващия ден Силвия ще успее да ми подготви документите, за да ги занеса във фонда или ще изкарам пак една седмица.в.София?

# 682
Мишоко, трябва да изпратиш мъжа ти, не може да отидеш ти, защото ще иска да го прегледа за да се подпише. Не зная дали това може да стане по ЗК, ние си платихме прегледа. Звънни в Литос и питай.

# 683
Моляте да споделиш колко % са ти НК клетките и колко пари са тия 25 ампули  Thinking
В момента са ми 16 %, преди 3 седмици бяха 11%, но настинах и вече 10 дни не мога да се оправя, в момента все още съм с хрема. Утре ще ти кажа точно цената на ампулите.

# 684
То е ясно, че мъжът ми ще ходи-ние жените достатъчно ходим по лекари и изтърпяваме какво ли не Laughing
Благодаря все пак, ще звънна утре и ще запазя час, явно без ровичкане и при тях няма да мине, затова питах,да се настрои психически, че те мъжете са малко по-нежни душици, нали знаеш Laughing

# 685
  • софия
не знам като ви е за втори път защо ви ги искат. ние за първично подаване бяхме. написа заключение, че се препоръчва ин витро, нещо такова беше. Кацаров има сайт, но не го помня, потърси. На петте кьошета близо му е кабинета. Но ние вече бяхме ходили при него на преглед, може би затова не ни взе пари.

# 686
Оффффф тия уролози значи, тук в Бс са нямам думи -незнаели
shhhh...какво пишеше  на този документ -в смисъл нещо като консултация че му има или няма нещо или че е с лоши показатели? А къде мога да го открия този др Кацаров?
А Силвия ми каза да й носим старите спермограми, с които сме кандидатствали първия път, обаче аз имам само едната, а другата от старата клиника не ми я дават, вече нямам нерви, честно. И защо пак трябва да ги давам, като те нали ги имат във фонда, ако е както в Надежда да нямам копие от нищо, какво правим в случая? За мен е безумна тая работа #Crazy

На регистратурата на Надежда ще ти дадат разпечатка на издледванията

# 687
д-р Милен Кацаров - www.drmilenkatzarov.com

# 688
Благодаря Ви момичета за съветите. Ами искат ни ги за втори път, защото първия път документите не са подадени от Надежда, а от друга клиника. И аз се чудя, нали ги имат във Фонда, какъв е смисълът, ама то като се замисля в нашата държава какъв смисъл да търся, особено пък по отношение на здравната система #Cussing out

# 689
Може би смисълът е, че след една година мъжките показатели може да са се подобрили и вече да не се налага инвитро. Не знам, просто си разсъждавам.

Общи условия

Активация на акаунт