Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 785
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за отговорите...ще мина през магазин Слънце да видя какво предлагат,иначе съм чувала за магазин Мадара,че и те предлагат Simple Smile

# 106
Друга опция е ако имате някой добър шивач подръка, да си ушиете обиколници. Аз с баткото си купих материалите и майка ми уши два комплекта. Така си избирате всичко, и десен, и дебелина и материя. Сега няма да ползвам, защото ще сме със сгъваема кошара.
Иначе за този магазин Слънце нямам думи! Все разни нацупени ме посрещат и отдавна съм се отказала да влизам там, а и цените им наистина са височки...

# 107
Сега, понеже аз при една командировка си поръчах в едно магазинче в Русе комплект спален, та от Варна не съм купувала ........ ходих на бул. Цар Освободител, точно до Фуджи фото - там имат богато разнообразие от платове, много детски десени, та там шият по поръчка, но само ранфорс, а аз не го харесвам като материя и се отказах......
Някой беше писал за един магазин за спално бельо под втория дълъг блок срещу автогарата,  но не ми е останало време да отида до там .........
Сега гледам този сайт :
http://www.pumpal.net/products-45-%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD … D0%B5%D0%B1%D0%B5
Някой, отзиви??? Не се хвърлям на цветни чаршафи, искам да са памучни, но не и от тези твърди материи.
В магазин Слънце бях писала, че още преди няколко месеца като ходихме една от продавачките беше казала на мъжа ми, че Тутек не внасяли, защото много се чупели. А то дефакто тъкмо 2013 началото започва внос в България от Рая..... А и днес като ходих за касов бон, защото не са дали на мъжа ми вчера и жената ми вика : Ами нали имате приемо-предавателен протокол/хвърчаща бележка с "дата: .....  ......   2012 година". Викам, имаме ......... за миналата година - без печат и касов бон, ами вика вие си забравихте касовия бон и ми дава след 1минута касов бон с дата 19.08.2013 ........... викам си .......... айде да не се разправям и си тръгнах.
Имат хубави неща, но цените наистина са високи.

# 108
  • varna
Иначе за този магазин Слънце нямам думи! Все разни нацупени ме посрещат и отдавна съм се отказала да влизам там, а и цените им наистина са височки...

Подкрепям напълно, един път влязох и повече не искам, и аз съм работила продавачка в магазин, знам, че не е лесно, ама това тяхното е безобразие #2gunfire

# 109
GeRRiTo_84  ЧЕСТИТО БЕБЧЕ   newsm30

# 110
  • Варна
GeRRiTo_84  ЧЕСТИТ БЕБОК baby_neutral
Да ти е жив и здрав малкият юнак и леко палав за да не ти е скучно  Laughing И хайде скоро на розходкии  Hug

# 111
GeRRiTo_84 честито бебче да ти е живо и здраво  newsm07
bobito88 не се притесняваи и моята бебка усещах ниско долу това е така защото те движат не само краченца и ритат а и махат  ръчички така че не се безпокой

# 112
GeRRiTo_84 честито бебче да ти е живо и здраво  newsm07
bobito88 не се притесняваи и моята бебка усещах ниско долу това е така защото те движат не само краченца и ритат а и махат  ръчички така че не се безпокой

благодаря,по успокоихте ме  bouquet

# 113
Момичета значи Шихото което е на колхозния има сутиени за кърмачки,че аз чета,  чета ама пак да ви питам със сигурност newsm78

# 114
Момичета значи Шихото което е на колхозния има сутиени за кърмачки,че аз чета,  чета ама пак да ви питам със сигурност newsm78

Да, днес имаше бели и бежови, аз си взех бял, за 3,50. Харесаха ми.

# 115
Препоръчайте ми добър педиатър в района на Възраждане 1. Не съм доволна от личния лекар на бебка.

# 116
Препоръчайте ми добър педиатър в района на Възраждане 1. Не съм доволна от личния лекар на бебка.
Ние сме при Диана Гюрецова, блок 6. Много се чака, но съм доволна от нея като специалист. Баткото е при нея, сега и бебето ще запиша. Но познавам и мами, които не са доволни от нея, явно е въпрос на усещане.

# 117
GeRRiTo_84 , честита ти радост  bouquet Да ти е жив и здрав малкия бебок!

Обиколници имаше и в бебе борсата на Колхозния пазар, но изборът не беше голям. Иначе като цена са по-евтини от тези в "Слънце".  В "Мадара" обиколници нямат.

Търся протектор за нашата спалня. Най- големият, който видях беше 180/200 или нещо подобно, а ни трябва 200 на 220. Единствените "големи" протектори", на които попаднах са на Лорели.

# 118
Обиколници няма да купуваме, най-накрая снощи мъжът ми "кандиса"Simple Smile  Mr. Green
Жената, при която поръчах чаршафите за кошарата, ще ушие няколко възглавнички и толкова. На първо време няма да имам нужда от тях даже.
Аз утре си уговорих среща за личен лекар на бебето, та да видим.

# 119
Здравейте искам да ви попитам дали ви се е случвало след гинекологичен преглед да прокървите...защото днес бях на консултация,взеха ми секрет и като се прибрах видях,че имам кръв на бельото.Обадих се веднага на лекаря ми и той ми каза,че може да е от самия преглед...защото усетих болка...ако обаче продължи да кърви да ида до АГ-то да ме прегледат.Малко ми е притеснено преди 1 седмица лежах за задържане...

Общи условия

Активация на акаунт