Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 794
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
СПЕШНО!!  Някой да ми препоръча АГ за утре ми трябва,искам второ мнение за бебчо,че нямам време май,и не знам към кого да се насоча,моя не ми вдъхва никакво доверие,и не знам сега бебо голям ли ще есекцио ли да съм,нормално ли да чакам,днес ми каза че доста е слязъл бебчо,и за това искам утре да отида някъде за второ мнение!!

# 136
Аз бих препоръчала др Славчев ако му звъннеш може да се уговорите.Страхотен лекар,много внимателен и не мисля че ще те излъже.

# 137
нямам му координати,а за утре дали ще приеме преглед?

# 138
bobito88  д-р Георгиев ако имам второ дете ще искам той да ме изражда

# 139
Здравейтеее
завърнахме се от 4Д много съм доволна от д-р Наталия Юдова в МД Варна. Препоръчвам я с две ръце, страхотна е просто! Peace

За това и за нея благодаря на GVN която ми я препоръча и е имало защо  bouquet

Такааааа бебетатата са две момиченца, за радост на мама и тати newsm44 Всичко име наред разгледахме ги мнооого подробно, даже позволиха да им видим и личицата Heart Eyes Имам си дискче, сега ще го зяпаме с тати им, а утре ще го  покажем и на едните баба и дядо hahahaю

А  какъв е този преглед с одраскване в 9 месец? Аааа аз няма да дам
Joy
Наистина е прекрасен човек и лекар.Бих я препоръчала с двете си ръце.Аз при нея се водих,при нея раждах.Проследи и се грижи за нас с бебетата 9 месеца.Благодарение на нея имам две прекрасни момчета.Радвам се че ти е допаднала.

# 140
Момичета ходих при д-р Скочев,останах много доволна,само сега се чудя след като си взех документите от моя,той искаше в събота д ам епроверява за разкритие дали да ходя,понеже Скочев каза че няма смисъл д аме проверява още,имам време,и  си мисля дали да ходя пак на някакув преглед скоро,или да  си чакам момента newsm78

# 141
bobito88 според мен по-добре си изчакай, аз не виждам смисъл да се проверява, имаш си още време докато дойде момента Simple Smile. Скочев каза ли ти нормално ли ще си?

# 142
Според мен няма смисъл да те гледа за ракритие.ще те гледат като тръгнеш да раждаш.Все пак си в 37-ма и да имаш разкритие не е проблем.

# 143
да момичета прави сте,д-р Скочев ми каза че мога да родя нормално,няма защо да се притеснявам,бебо е 3,400 до раждане каза да стане 3,700 и 800,аз съм по едричка по принцип,той ми каза и с широк ханш си не знам защо ти препоръчва твоя секцио,и много се зарадвах да ви кажа че ще е нормално,дано всичко е ок Peace
но сега имам разминаване в мненията но мисля да послушам Скочев,защото моя ми каза че не ми оставало време искал да ме види сега в събота,а Скочев ми каза че имам време,водите с абили добре,плацентата и затова мисля да го послушам и няма да ходя при моя,явно не разбира много,цяла бременност не можа един път да ми каже кг на бебо,оххх доктори луда работааа

но дали ък трябва да ходя все пак на някакъв преглед,или вече да си оставя да дойде момента????

# 144
bobito88 ти час ли си записа? Ако да ще ми дадеш ли координатите на Скочев?
Лично аз смятам сега началото на септември да ида на един преглед последно и да си чакам да са появи малкия Simple Smile Не виждам смисъл да го гледам през 2 седмици  Mr. Green Щом си шавурка в корема всичко е на 6   Mr. Green Пък ако не си мн сигурна може някъде към началото на др месец да минеш един за успокоение Simple Smile

# 145
хикси да ти кажа днес отидох без час,платих прегледа на регистратура и си ме прие като дойде

координатите ми ги даде Лигла,за което съм и много благодарна   bouquet
той преглежда в понеделник и сряда мисля от 8 до 11 в ОБ,жълтата сградичка която е в двора на болницата,пада се отдолната страна

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 14:49 от bobito88

# 146
Препоръчайте ми добър педиатър в района на Възраждане 1. Не съм доволна от личния лекар на бебка.
Ние сме при Диана Гюрецова, блок 6. Много се чака, но съм доволна от нея като специалист. Баткото е при нея, сега и бебето ще запиша. Но познавам и мами, които не са доволни от нея, явно е въпрос на усещане.
Точно от нея не съм доволна. Никога не вдига стационарния си телефон или пък ми затваря като звъня..Като и се обадя на GSM- ма пък се оказва, че пък точно тогава е извън кабинета..Има хаотично работно поведение..сестрата и е винаги нацупена..като питам за някое лекарство ми казва "като искаш пробвай го"..единствено е добра във воденето на документацията и замазване на положението... Ако нямаш проблем е може би добра, усмихната и дружелюбна, но според мен няма качества на лекар.

# 147
Затова казах, че е въпрос на усещане. На мен винаги ми вдига мобилния телефон, може би не веднага, ако е заета, но се отзовава.

# 148
Zdraveite momicheta,dnes bqh na videozon i mi kazaha che placentata mi e zapochnala da staree...no nqmalo strashno...drugata sedmica she hodq da me gledat pak,inache bebka e dobre sega e priblizitelno 2 400kg normalno li e za 35 sedmica?vijda mi se malko munichka  Rolling Eyes

# 149
Zdraveite momicheta,dnes bqh na videozon i mi kazaha che placentata mi e zapochnala da staree...no nqmalo strashno...drugata sedmica she hodq da me gledat pak,inache bebka e dobre sega e priblizitelno 2 400kg normalno li e za 35 sedmica?vijda mi se malko munichka  Rolling Eyes
За съжаление данните от теглото на ехографа са неточни. Плюс -минус 500 гр. е разликата.

Общи условия

Активация на акаунт