Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
ЯНИ88 аз лично съм се спряла на Петя Ангелова от поликлиниката. МОже да не ти се струва подходяща защото има доста хора при нея, но аз съм си отдавна с нея и съм си свикнала. За сутиените аз смятам чак като родя, че моите гърди имам чувството че все растат  Mr. Green
За контракциите не мога да ти помогна, уж съм към края, а въобще идея си нямам какво е това чудо, дано да ми са появят скоро  Mr. Green На теб успех и дано да се поуспокоят малко  Hug

# 166
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам Вие от коя седмица имахте контракции и на какъв интервал от време бяха.
Аз съм в 30-та седмица и от няколко дена имам контракции на около 30 минути и незнам дали е нромално.
Говорих с лекаря ми и ми увеличи дозата на магнерота,но все пак ме е страх да не родя в 8-ми месец.
А и пия и желязо заради нисък хемоглобин и незнам дали ще има ефект от него.
Вие защо сега си купувате сутиени за кърмачки не трябва ли като родиш.
И да попитам има ли някой от владиславово да ми препоръча някой добър педиатър в квартала.
Благодаря Ви предварително и Ви желая лек ден.Simple Smile
аз имам някакви стягания от към 6 7 месец,но нз дали са контракции,към 8 док ми изписа магнерич за всеки слу4ей,но пак си ги имах тези стягания кратки,сега вече нищо не пия защото чакам бебо,но пак не мога да кажа дали имам контракци нз какво точно предстваляват
а за сутиените аз ги купувам по рано,но не ги нося сега,а живот и здрве,в болницата като започна да кърмя,споко не се притеснявай,бъди спокойна и не се натоварвай,пий си магнезия всичко ще е ок

# 167
  • UK
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам Вие от коя седмица имахте контракции и на какъв интервал от време бяха.
Аз съм в 30-та седмица и от няколко дена имам контракции на около 30 минути и незнам дали е нромално.
Говорих с лекаря ми и ми увеличи дозата на магнерота,но все пак ме е страх да не родя в 8-ми месец.
А и пия и желязо заради нисък хемоглобин и незнам дали ще има ефект от него.
Вие защо сега си купувате сутиени за кърмачки не трябва ли като родиш.
И да попитам има ли някой от владиславово да ми препоръча някой добър педиатър в квартала.
Благодаря Ви предварително и Ви желая лек ден.Simple Smile

И на мен, при хемоглобин 100 ми изписаха желязото, вие какъв пиете? Те май са разл видове newsm78

За сутиените аз смятам да си взема 1-2 на първо време, че тези които досега носех не са ми удобни с тези банели  Crazy А след това ако ми трябват ще си взема още  Peace

# 168
на мен ми изписаха сега феро фолгама при хем 104 пия по две на ден,док каза да пия докато родя.да ви кажа аз в момента когато мога не слагам сутиен мн ме дразни,изпотява Rolling Eyes

# 169
  • UK
на мен ми изписаха сега феро фолгама при хем 104 пия по две на ден,док каза да пия докато родя.да ви кажа аз в момента когато мога не слагам сутиен мн ме дразни,изпотява Rolling Eyes

При мен е изписан 3х1 и засега за 30 дни Crazy И аз, когато мога не слагам, ама навън Crazy няма как, "бибероните" много яко изпъкват hahaha

# 170
Здравейте, момичета!
Чудя се дали някоя от вас знае в кой магазин във Варна мога да видя на живо количка Peg Perego Skate, с ММ май на нея се спряхмеи двамата, ама аз искам да я видя на живо, не ми се рискува  Confused

# 171

ЯНИ88, аз все още нямам отчетливи контракции. Понякога ми се втвърдява коремът. За цялата бременност досега веднъж съм усещала болезнени контракции (с начало и край), но те преминаха за около 20 минути.

Сутиен може да си купиш когато решиш Mr. Green Аз взех, защото не смятам, че в първите дни след като родя ще имам време да обикалям магазини и да меря.

# 172
Благодаря Ви момичета.И аз пия ферофолгамма по1 сутрин и вечер.Моя хемоглобин.
За контракциите и моите не са силни и не усещам болка,но все пак на моменти ми се стяга корема
и като вървя повече време пеша и започва леко да ме боли отстрани корема.Може и да е нормално,
но за всеки случай да питам аз.А и хубаво казвате да съм спокойна,но то по закона на Мърфи сега ми се
изсипаха толкова проблеми на главата,че то няма как да си спокоен.Дано накрая всичко да завърши добре.Но да не Ви занимавам.Лек ден

# 173
  • varna
Здравейте, момичета!
Чудя се дали някоя от вас знае в кой магазин във Варна мога да видя на живо количка Peg Perego Skate, с ММ май на нея се спряхмеи двамата, ама аз искам да я видя на живо, не ми се рискува  Confused
Теди, това е сайта на официалния вносител: http://www.vitodesimone.com/content/view/62/101/, би могла да се обадиш и да ги попиташ, защото не виждам да имат офис извън Пловдив. Успех!

# 174
  • UK
Здравейте, момичета!

Струва ми се, че в Рая е имаше до Керамик маркет е центъра Hug

# 175
Благодаря Ви, много момичета Simple Smile    bouquet

# 176
момичета напоследък много ми е сънливо,все ми се полягва и спинка Simple Smile
започна да ме боли кръста,долу ниско м епритиска чувствам се като баба докато стана от леглото да се раздвижа,дано бебо е наред и да наближава събитието, и по малко сякаш се движи си гурно няма място миличкото Simple Smileдо скоро  bouquet

# 177
  • UK
Привет Hug

За сутиените за кърмене на Шихото да споделя, в неделя ходих на Шихото, което е на колх. пазар, определеноооооо ooooh! не са за мен Mr. Green Аз търся нещо по-младежко, а и нямам, какво да сложа в тях hahaha много са големи, няма ли някакви модели с меки чашки без банели се чудя, не си взех ...

от това желязо се запичам сякаш Rolling Eyes ами сега, ям много плодове, сега започнах и сушени, че еее незнам, с този проблем Mr. Green как се справяте вие?

# 178
Привет Hug

За сутиените за кърмене на Шихото да споделя, в неделя ходих на Шихото, което е на колх. пазар, определеноооооо ooooh! не са за мен Mr. Green Аз търся нещо по-младежко, а и нямам, какво да сложа в тях hahaha много са големи, няма ли някакви модели с меки чашки без банели се чудя, не си взех ...

от това желязо се запичам сякаш Rolling Eyes ами сега, ям много плодове, сега започнах и сушени, че еее незнам, с този проблем Mr. Green как се справяте вие?

Самият медикамент който има желязо запича, като го спреш пак ще е по старому  Simple Smile

# 179
  • UK
Привет Hug

Самият медикамент който има желязо запича, като го спреш пак ще е по старому  Simple Smile

Ама, някои го приемат докрая Crazy и тогава, какво правим? Мисля, че и на мен ще ми го оставят до раждането защото  бебетата са две, а и с храната не успявам да набавя нужната "арматура"  Joyявно

Общи условия

Активация на акаунт