Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 844
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Ами аз после родих да ти кажа.Ама не са ми казвали да го спирам.

Ама, сега си все още на него ли? Hug

# 196
Ами аз после родих да ти кажа.Ама не са ми казвали да го спирам.

Ама, сега си все още на него ли? Hug

като родих го спрях

# 197
Здравейте мамчета! Много е интересна вашата тема и ако може да се включа да я следя макар , че имам много време , но искам да съм подготвена колкото се може повече.
Лек и прохладен ден

# 198
Момичета във Възраждане зад 10 блок и пред 9 има детска площадка с люлки и пързалка. Има много майки с колички ,но с по-големи бебчета. Има ли от тях мами които пишат тук във форума? Та да се срещаме там на живо и да обменяме опит  Simple Smile.

# 199
Здравейте и добро утро Simple Smile Сега се прибираме от консултация с бебка всичко е наред,вече сме 2 700 в 9 месец и лекаря каза,че бебка е напълно зряла и може да се роди когато тя реши Simple Smile Вече спрях магнерота и гинипрала и сега ни остава само да я чакаме Simple SmileЛекаря ми излиза в отпуск 2 седмици така че следващата ми консултация при него е на 20...ако не съм родила до тогава  Grinning

# 200
Здравейте и добро утро Simple Smile Сега се прибираме от консултация с бебка всичко е наред,вече сме 2 700 в 9 месец и лекаря каза,че бебка е напълно зряла и може да се роди когато тя реши Simple Smile Вече спрях магнерота и гинипрала и сега ни остава само да я чакаме Simple SmileЛекаря ми излиза в отпуск 2 седмици така че следващата ми консултация при него е на 20...ако не съм родила до тогава  Grinning
Хм, ами нали в 9ти месец те искат на преглед всяка седмица - не ти ли остави твоят лекар на някой друг, докато е в отпуска? До 20ти има кажи речи 3 седмици  newsm78

# 201
  • Варна
Хм, ами нали в 9ти месец те искат на преглед всяка седмица - не ти ли остави твоят лекар на някой друг, докато е в отпуска? До 20ти има кажи речи 3 седмици  newsm78

Ако всичко е наред мисля, че няма нужда всяка седмица... поне мен не са ме викали

# 202
  • varna
Наистина в девети месец се ходи всяка седмица, странно е, че не те викат  newsm78

# 203
И аз знам че в 9 месец се ходи всяка седмица ама маи там кадето си избрала да раждаш
 lovely baby  малко ти остава ще стискам палци всичко да мине като по вода Grinning

# 204
аз не съм  казала,че няма да ходя на прегледи до 20...просто няма да съм при моя,тъй като е в отпуск Simple Smile Знам,че е хубаво да се ходи всяка седмица слушат се тоновете гледа се плацентата и водите дали всичко е наред.Мерси valari,наистина малко остана  Hug

# 205
Здравейте,имам нужда от помощ относно педиатър във Варна,живея близо до Градска болница,нямам много време,вече съм в 8 месец,а все още не съм се насочила към никой,благодаря ви предварително Simple Smile

# 206
Здравейте,имам нужда от помощ относно педиатър във Варна,живея близо до Градска болница,нямам много време,вече съм в 8 месец,а все още не съм се насочила към никой,благодаря ви предварително Simple Smile
Виж в темата за педиатрите от Варна, там може да попаднеш на мнения от първа ръка. Иначе аз съм си отбелязала в списъка с отрицателните мнения за доктори - д-р. Зидарова от Градска.

# 207
Може ли да ми дадете линк,че нещо не мога да намеря такава тема Simple Smile благодаря

# 208
Може ли да ми дадете линк,че нещо не мога да намеря такава тема Simple Smile благодаря
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539373.0

# 209
Mомичета кажете ми някой лекар при който да  ме преглежда докато родя,че моя е в отпуск,а лекарката която ми предложиха да ходя при нея за консултаций и тя е в отпуск,та не знам къде да ида....какво да правя  Thinking Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт