Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 944
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте дами,аз раждах при д-р Танев преди два месеца много съм благодарна на този доктор.Отзова се веднага като му се обадих и стоя през цялото време докато раждах до мен.Моя бебчо беше голям 4000 кг и раждането беше трудно добре че беше доктора много внимателен и търпелив.Трябваше да раждам при Георгиев но за мой късмет излезе в отпуска точно тогава,но съм ходила на прегледи при него много внимателен,майтапчия всява доверие.

# 436
kokona20 здравей аз съм добре , избрах си д-р Александров Simple Smile сигурно и не се учудваш . Тия дни трябва да отида да говоря с него да се доразберем категорично.
Ти как си малко остана . Влизам в другия форум само за прочета ти как си и да следя дали сте все още 3в1. Успех и дано всичко е наред секциото не беше ли за 15 определо?

# 437
Здравейте дами,аз раждах при д-р Танев преди два месеца много съм благодарна на този доктор.Отзова се веднага като му се обадих и стоя през цялото време докато раждах до мен.Моя бебчо беше голям 4000 кг и раждането беше трудно добре че беше доктора много внимателен и търпелив.Трябваше да раждам при Георгиев но за мой късмет излезе в отпуска точно тогава,но съм ходила на прегледи при него много внимателен,майтапчия всява доверие.
лелеее 4килограма Simple Smile,да ти е жив и здрав шошко  bouquet,забелязвам една хубава тенденция от миналата година все едри бебоци се раждат Peace

# 438
Аз родих, може да съм нежелана, но ще отговоря на момичетата, които се интересуват за предстоящото събитие, а могат да получат инфо само от някоя родила вече!
Стиляната, по принцип, като си платиш гледат максимално бързо да те изродят. Факт, че системата окситоцит е ужасна, но пък бързо приключва всичко, че боли, боли си, но повярвай, колкото по-бързо приключи, толковя по-добре Simple Smile А резултата, да си видиш и гушнеш съкровището, незабравим спомен! Simple Smile
ВасиТу, 3бр. пелени са бархетни - да постелиш легълцето на бебето, за завиване, за хавлийка, не ти ги вземат за болницата. Конци можеш да намериш във Валя Дечева - срещу входа на Спешния център на ОБ. Там консумативите излизат около 50лв.
Кокона, то наближило събитието Simple Smile Стискай колкото може повече, че твоите две човечета трябва да позаякнат още малко Simple Smile Момичето, с което лежах в АГ, имаше уговорка с Георгиев, имала дата за секцио, но й изтекли водите 2 седмици по-рано, в една механа Grinning Обадила се на Георгиев, той бил на сватба, но дошъл, според уговорката. В крайна сметка тя е родила нормално, за има няма 3 часа, даже шев нямаше. Мисълта ми е да говориш с доктора и да отстояваш това, че искаш да не бързате с датата. Ако Танев не се съгласи, не се колебай да говориш с Георгиев, той е "женен" за работата си, много бил всеотдаен!
и аз се надявам да мине бързо и безпроблемно

# 439
Пожелавам леко и безпроблемно раждане на всички бъдещи мами,здрави и усмихнати бебчета и много да ви радват.   bouquet

# 440
лелеее 4килограма Simple Smile,да ти е жив и здрав шошко  bouquet,забелязвам една хубава тенденция от миналата година все едри бебоци се раждат Peace
Благодаря стиляната  Simple Smile шошко вече е 6000 кг здраве и късмет и за вас

# 441
kokona20 здравей аз съм добре , избрах си д-р Александров Simple Smile сигурно и не се учудваш . Тия дни трябва да отида да говоря с него да се доразберем категорично.
Ти как си малко остана . Влизам в другия форум само за прочета ти как си и да следя дали сте все още 3в1. Успех и дано всичко е наред секциото не беше ли за 15 определо?
Весито чакам и от теб и от коконка хубавите новини.И двете сме ни на сърце.По линийката ще се сетиш коя съм от другия форум.Стискам ви силно палци момичета.

# 442
GVN  Аз знам от доста време как са юнаците?

# 443
лелеее 4килограма Simple Smile,да ти е жив и здрав шошко  bouquet,забелязвам една хубава тенденция от миналата година все едри бебоци се раждат Peace

Благодаря стиляната  Simple Smile шошко вече е 6000 кг здраве и късмет и за вас
ухаааа да хванеш да му мачкаш бузките Laughingмного а те радва

# 444
  • UK

Весито чакам и от теб и от коконка хубавите новини.И двете сме ни на сърце.По линийката ще се сетиш коя съм от другия форум.Стискам ви силно палци момичета.

Веси последно като бях в болницата (по неприятен повод, дигнах кръвно) решихме с д-р Танев да не бързаме, та датата 15-ти си остана да виси, утре съм при него пак и ще видим, иска ми се да устискам още малко и да бъдат наборчетата 2014 Crazy

GVN  Hug Hug Hug Ти си ми стимула, че мога да изкарам и до 37 седмица Praynig

Пожелавам леко и безпроблемно раждане на всички бъдещи мами,здрави и усмихнати бебчета и много да ви радват.   bouquet

Много благодаря   bouquet Hug

# 445
Е пожелавам ти от сърце да устискаш до 37г.с. Малко рисковано щом ще го няма Танев наистина трябва да имаш и алтернатива

# 446
Ще устискате и двете до 37-ма и догодина  ще разходим количките по улиците.Само горе главата.

# 447
  • UK
Е пожелавам ти от сърце да устискаш до 37г.с. Малко рисковано щом ще го няма Танев наистина трябва да имаш и алтернатива

Затова търся инфо и за д-р Георгиев Crazy  Hug Hug Hug Утре, ще стане ясно, аз едни планове си правя, ама  Mr. Green

# 448
Да споделиш после.

# 449
  • Варна
Здравейте мамета Simple Smile реших и аз да се включа във вашата темичка ... Simple Smile та така на 22год. от гр.Варна първа бременност с термин 19.02.2014 Simple Smile Още нямам лекар който да ме изражда и ще ви помоля да ми препоръчате някои ...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт