Много е хубаво!Радвайте се на всеки един миг от бременността!
За количките - за мен по-удобни са с 4 колелета. Видях татко с триколка, качваше бордюр, едва не изсипа детето, не слагам всички под общ знаменател!
Моите критерии бяха:
- 4 колела;
- комбинирана - моето е лятно бебе, бебешки кош ми се стори излишен. Комбинирания вариант с пълно легнало до седнало положение.
- гумите да не са помпащи, няма кой да ми ги носи на вулканизатор при повреда и идеята, да нямам количка на разположение поради тази причина, не ми хареса.
- голям гюрук и кош отдолу - и двете са ми много полезни;
- килограми и стабилност - сама си я вдигам, но пак не избрах най-леката;
- цена - имах лимит;
- цяла дръжка;
- исках да се върти дръжката, но ме разубедиха, че при едното положение, задните гуми стават водещи, а те не се въртят на 360 градуса и се управлява по-трудно;
-задните гуми да са големи;
За амортисьори не мислех като купувах, защото сега, за да го приспя, карам по черно, за да му друса!

Това беше важно за мен! Дано намерите вашите модели колички и да са удобни за вас и децата!

А как така "бебето се свива"? Моя си се чекнеше и си показваше документа до последно!
На мен ми казваха, че от момиче - момче може да стане, но от момче момиче - трудно! Разбира се, чух за случай на момченце изписано в розово
, не им е обявена в програмата. Може и в сряда да посетя тази за която дадохте инфо която е в Левски
...